Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

muhammett99

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Gear vr gzl cihaz bugulanma derken neresi bugulaniyoki oyun kismina gelirsek temple run var baskada fazla bisi yok yeni yeni eklenir zaten minecraft da gelicekmis video falan icin cok gzl cihaz tavsiye ederim

onemoretime

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Telefonun sarji %17 iken kapandi sarja taktim 0 di bunun sebebi ne olabilir
Batarya aslında %17 lik dolu değildir ama sayaç hatalı olarak gösteriyordur, yani bence böyle:) sonuçta batarya bitmeden kapanmaz bu meret. Göstergeler hatalıdır, iyiye yordum ama sende böyle düşün rahatlarsın:)

Serkan7488

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Iyi aksamlar arkadaslar uzun suredir forumu takip ediyorum bu aksam bi sıkıntıdan dolaya yazmam gerekti bu gubcellemeden sonra telefonun sarj suresi cok uzamaya basladi telefon %19 lik sarji yaklasik 35 dakika yapiyor %99 a geldigindede bi 5 dakika suruyor 100 olmasi guncellemeden sonra boyle bi skinti yasayn varmi baska

Tigertones

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba
Dün akşam And. 6 Güncellemesini aldım. Sabah tan itibaren 3g yi çekmemeye başladı. (Daha önce hiç bir sorunum yoktu)
Devamlı edge de. Ayarlarım otomatikde. Sizce ne olmuş olabilir ?

Serkan7488

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Screenshot_20160317-190535.png
bu normalmi

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Iyi aksamlar arkadaslar uzun suredir forumu takip ediyorum bu aksam bi sıkıntıdan dolaya yazmam gerekti bu gubcellemeden sonra telefonun sarj suresi cok uzamaya basladi telefon %19 lik sarji yaklasik 35 dakika yapiyor %99 a geldigindede bi 5 dakika suruyor 100 olmasi guncellemeden sonra boyle bi skinti yasayn varmi baska
Aynen bunu bende farkettim sanki daha tavaş şarj oluyo

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Belkide bataryaya zarar verilmemesi iç amperi biraz düşürdüler

onemoretime

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Ampere uygulamasi var ben de guncellemeden oncede 1030 la sarj ediyodu guncellemeden sonrada ayni ama sure cok uzadi hic bisey anlamdim valla
Güncellemeden önce %80 i geçince hızlı şarj yazmasına rağmen yavaşlayıp bitiyordu ,batarya zarar görmesin diye. Fikrimce güncelleme sonrası bu rakam aşağı çekilmiş olabilir, yani %80 değil de %70 gibi .

Tigertones

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba
Dün akşam And. 6 Güncellemesini aldım. Sabah tan itibaren 3g yi çekmemeye başladı. (Daha önce hiç bir sorunum yoktu)
Uardımcı olacak bir arkafaş yokmu acaba ?
Merhaba

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Otomatik değilde birde yanlızca 3g yi seçin.

emre7

Asistan
Reaksiyon puanı
6
İyi bir Mp3 indirme programı bilen var mı?

kenji

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Pek zannetmiyorum çünkü PDA ve CSC farklı, ayrıca Arap Emirlikleri ve diğer bütün ülkelerin yapım tarihi, 26 şubat, bizim ki ise 4 mart.

bugün sammobile'dan indirip kurdum odin ile daha önce kamboçya sürümü vardı. yükledikten sonra arap emirlikleri olarak gözüktü cihazın ayarlarında.
1.JPG

hlbo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler bi sorum var ben iki gün oldu teli alalı.durum çubuğunda ki simgeler cok kucuktu bugun guncelledim dahada küçüldü bunun bi çözümü varmı yardımcı olursaniz sevinirim arkadaşlar.

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Beyler bi sorum var ben iki gün oldu teli alalı.durum çubuğunda ki simgeler cok kucuktu bugun guncelledim dahada küçüldü bunun bi çözümü varmı yardımcı olursaniz sevinirim arkadaşlar.
Ayarlar- ekran-yazı tipi oradaboyutuda var