muhammett99
Asistan
Gear vr gzl cihaz bugulanma derken neresi bugulaniyoki oyun kismina gelirsek temple run var baskada fazla bisi yok yeni yeni eklenir zaten minecraft da gelicekmis video falan icin cok gzl cihaz tavsiye ederim
Gear vr gzl cihaz bugulanma derken neresi bugulaniyoki oyun kismina gelirsek temple run var baskada fazla bisi yok yeni yeni eklenir zaten minecraft da gelicekmis video falan icin cok gzl cihaz tavsiye ederim
Pek zannetmiyorum çünkü PDA ve CSC farklı, ayrıca Arap Emirlikleri ve diğer bütün ülkelerin yapım tarihi, 26 şubat, bizim ki ise 4 mart.Nasıl teyit ettin. Belkide Türkiyeye de aynı güncelleme geldi
*#0228# yaptıysan ondandır. Daha yapma onu.Telefonun sarji %17 iken kapandi sarja taktim 0 di bunun sebebi ne olabilir
Batarya aslında %17 lik dolu değildir ama sayaç hatalı olarak gösteriyordur, yani bence böyleTelefonun sarji %17 iken kapandi sarja taktim 0 di bunun sebebi ne olabilir
Yok hic yapmadim zaten*#0228# yaptıysan ondandır. Daha yapma onu.
Insaallah oyledirBatarya aslında %17 lik dolu değildir ama sayaç hatalı olarak gösteriyordur, yani bence böylesonuçta batarya bitmeden kapanmaz bu meret. Göstergeler hatalıdır, iyiye yordum ama sende böyle düşün rahatlarsın
![]()
Aynen bunu bende farkettim sanki daha tavaş şarj oluyoIyi aksamlar arkadaslar uzun suredir forumu takip ediyorum bu aksam bi sıkıntıdan dolaya yazmam gerekti bu gubcellemeden sonra telefonun sarj suresi cok uzamaya basladi telefon %19 lik sarji yaklasik 35 dakika yapiyor %99 a geldigindede bi 5 dakika suruyor 100 olmasi guncellemeden sonra boyle bi skinti yasayn varmi baska
Bende öyle bir durum yok arkadaşlar.Belkide bataryaya zarar verilmemesi iç amperi biraz düşürdüler
Ampere uygulamasi var ben de guncellemeden oncede 1030 la sarj ediyodu guncellemeden sonrada ayni ama sure cok uzadi hic bisey anlamdim vallaBelkide bataryaya zarar verilmemesi iç amperi biraz düşürdüler
Güncellemeden önce %80 i geçince hızlı şarj yazmasına rağmen yavaşlayıp bitiyordu ,batarya zarar görmesin diye. Fikrimce güncelleme sonrası bu rakam aşağı çekilmiş olabilir, yani %80 değil de %70 gibi .Ampere uygulamasi var ben de guncellemeden oncede 1030 la sarj ediyodu guncellemeden sonrada ayni ama sure cok uzadi hic bisey anlamdim valla
Uardımcı olacak bir arkafaş yokmu acaba ?Merhaba
Dün akşam And. 6 Güncellemesini aldım. Sabah tan itibaren 3g yi çekmemeye başladı. (Daha önce hiç bir sorunum yoktu)
Devamlı edge de. Ayarlarım otomatikde. Sizce ne olmuş olabilir ?
Merhaba
Dün akşam And. 6 Güncellemesini aldım. Sabah tan itibaren 3g yi çekmemeye başladı. (Daha önce hiç bir sorunum yoktu)
Devamlı edge de. Ayarlarım otomatikde. Sizce ne olmuş olabilir ?
Ne olduğu ile ilgili bilgi sahibi olan yoktur büyük ihtimalle. O nedenle size önerebileceğimiz yol yedek alıp wipe atmaktır telefona.Uardımcı olacak bir arkafaş yokmu acaba ?
Hamza senin nasil oluyor test ettin mi hic ekran resmi varsa atabilirmisinAynen bunu bende farkettim sanki daha tavaş şarj oluyo
Cok normal bir sey yok.
Myt material. Play store'da yok netten apk indir için rahat olsun uzun süredir kullanıyorum bence en iyisi.İyi bir Mp3 indirme programı bilen var mı?
Pek zannetmiyorum çünkü PDA ve CSC farklı, ayrıca Arap Emirlikleri ve diğer bütün ülkelerin yapım tarihi, 26 şubat, bizim ki ise 4 mart.
Myt material. Play store'da yok netten apk indir için rahat olsun uzun süredir kullanıyorum bence en iyisi.
Bende hiç bir sorun yok. Doğru uygulamayı indirdiğinden eminmisin ? Ekran resmi atayım yanlışlık olmasın.Şarkı indirdiğim zaman durduruldu hatası verip atıyor ve yeterli boş alan yok diyor ?
Normal normal problem yok.
Bende hiç bir sorun yok. Doğru uygulamayı indirdiğinden eminmisin ? Ekran resmi atayım yanlışlık olmasın.
![]()
Ayarlar- ekran-yazı tipi oradaboyutuda varBeyler bi sorum var ben iki gün oldu teli alalı.durum çubuğunda ki simgeler cok kucuktu bugun guncelledim dahada küçüldü bunun bi çözümü varmı yardımcı olursaniz sevinirim arkadaşlar.