Yaptim onuda en buyugune ayarladim olmadi yinede cok kucuk ya görünmüyorAyarlar- ekran-yazı tipi oradaboyutuda var
Yaptim onuda en buyugune ayarladim olmadi yinede cok kucuk ya görünmüyorAyarlar- ekran-yazı tipi oradaboyutuda var
Bende hiç bir sorun yok. Doğru uygulamayı indirdiğinden eminmisin ? Ekran resmi atayım yanlışlık olmasın.
![]()
Bildiğin mp3 indirme programı varsa kurtar beni bundan [emoji1]Apk uygulama yüklemeni tavsiye etmem. Güvenlik sıfıra iniyor.
M9 ve note 5'te sorunsuz kullandım kullanmaya devam ediyorum. Apk olduğundan riskli ama sorun çıkarmadı hiç.Evet doğru uygulama
Ben internetten dinliyordum o yüzden pek indirme programlarına bakmadım. Ama illa indirecekseniz youtube mp3 converter yazın google'ye oradan youtube şarkı linkini tapıştırın ve indirin programsız sıkıntısız.Bildiğin mp3 indirme programı varsa kurtar beni bundan [emoji1]
Yorucu o biraz mouse olsa neyse [emoji1] myt sorun çıkarmadıkça devam o zaman.Ben internetten dinliyordum o yüzden pek indirme programlarına bakmadım. Ama illa indirecekseniz youtube mp3 converter yazın google'ye oradan youtube şarkı linkini tapıştırın ve indirin programsız sıkıntısız.
Ben internetten dinliyordum o yüzden pek indirme programlarına bakmadım. Ama illa indirecekseniz youtube mp3 converter yazın google'ye oradan youtube şarkı linkini tapıştırın ve indirin programsız sıkıntısız.
Bu işlemi telefondan yapabilirsinYorucu o biraz mouse olsa neyse [emoji1] myt sorun çıkarmadıkça devam o zaman.
Sende beni iyice cahil yaptınBu işlemi telefondan yapabilirsin![]()
Tanıdıklarıma en kısa yol olarak bunu gösteriyorum, hiçbirisi böyle sorun olduğunu söylemedi. Playlistlerin URL'lerini kopyalayıp onu indirmeye çalışmışsındır.İyi güzel diyorsun da ben birkaç şarkı ordan indirdim bazıları sorunsuz indi ama bazıları .bin uzantılı olarak indi
Tanıdıklarıma en kısa yol olarak bunu gösteriyorum, hiçbirisi böyle sorun olduğunu söylemedi. Playlistlerin URL'lerini kopyalayıp onu indirmeye çalışmışsındır.
Fare filan diyince dedim pc'den yapacaksın ondan dedim cahillikle alakası yok yanlış anlamaSende beni iyice cahil yaptındemiyorum birşey
![]()
Pc kullansam ordan fareyle yapardım parmaklarım yoruluyo telde [emoji1] anlamam merak etmeFare filan diyince dedim pc'den yapacaksın ondan dedim cahillikle alakası yok yanlış anlama![]()
bugün sammobile'dan indirip kurdum odin ile daha önce kamboçya sürümü vardı. yükledikten sonra arap emirlikleri olarak gözüktü cihazın ayarlarında.
Ekli dosyayı görüntüle 1200
Bilgisayar kullanıcıları DVDVideoSoft Free Studio programını kullanabilir aşırı kapsamlı bir program içerisinde yok yok. Torent bile var.
Ekran görüntüsü atabilirmisin ben sorunu anlayamadım açıkçası.Beyler bi sorum var ben iki gün oldu teli alalı.durum çubuğunda ki simgeler cok kucuktu bugun guncelledim dahada küçüldü bunun bi çözümü varmı yardımcı olursaniz sevinirim arkadaşlar.
Wifi simgesi bit kadar durum cubugunda uygulama bildirim simgeleride öyle genel bisey mi bu yoksa bnde mi oyle anlayamadimEkran görüntüsü atabilirmisin ben sorunu anlayamadım açıkçası.
Sanırım burdaki simgelerden bahsediyorsunuz ?Wifi simgesi bit kadar durum cubugunda uygulama bildirim simgeleride öyle genel bisey mi bu yoksa bnde mi oyle anlayamadim
resim yukleyemedim onlar degil sagdaki saatin yanindaki simgelerSanırım burdaki simgelerden bahsediyorsunuz ?
![]()
Onların boyutu normal şartlarda değişmiyor diye biliyorum. Belki root atarak olabilir.resim yukleyemedim onlar degil sagdaki saatin yanindaki simgeler
Dstm snaptube indir google ye yaz kendi sitesinden apk olarak indirir.ayrica 1080p video indirebilirsin mp3 e ek olarak ben bundan iyisini denemedimŞarkı indirdiğim zaman durduruldu hatası verip atıyor ve yeterli boş alan yok diyor ?
2. Güncelleme SM-N920C için gelmedi daha ondan olabilirArkadaslarctek parcali irak rom yukledik o yuzden irak romuna gelen 2. Guncellemeyi alamadik turkiye guncellemesini alamadik ne yapmamiz gerekiyo lazzzz dostum senin bayagi bilgin var bu konularda yardimci olursan sevinirim hicbir guncellemeyi alamiyoruz sadece yukledigimiz irak romunda kaldik....
Bu amoled ekranın kronik sorunu ekran sararması çok sırıtıyosa değiştirbilirsin ekranı servise gönderipArkadaslar benim telefonunun ekrani beyazlik dengesi acisindan diger note 5 lere gore biraz mat sarimtrak gibi sadece nite 5 degil diger samsung larlada karsilastirdim bunun nedeni ne olabilir yada boyle sorun yasayan varmi baska
Birde ayarlara girip ekran ayarlarından ekran modunu uyarlanabilir ekran olarak değiştir belkiArkadaslar benim telefonunun ekrani beyazlik dengesi acisindan diger note 5 lere gore biraz mat sarimtrak gibi sadece nite 5 degil diger samsung larlada karsilastirdim bunun nedeni ne olabilir yada boyle sorun yasayan varmi baska