Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

devocator

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
konu harika. sammobile'da son çıkan güncellemenin root'u var mı? Varsa link verirseniz sevinirim :) (N920CXXU2BPC2_N920COJV2BPC3_TUR - 6.0.1)

bu arada
note5 için whatsapp grubu var mı acaba?

Texim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaslar birsey sorcam.
Note 5 s6 s7 s7 edge telefonlarından birini dusunuyorum.
Bütçe olarak çok rahat biri değilim ama telefonu da bi kere alıp tam almak istiyorum. S7 edge tabiki en iyisi ama note 5 ile arasında çok fark var mi özellik olarak mesela hızı hissedilir derecede farklı mi bataryası vesaire.
Sonuçta arada su an 1000 TL var

TttEee

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Bütçe olarak çok rahat biri değilim ama telefonu da bi kere alıp tam almak istiyorum. S7 edge tabiki en iyisi ama note 5 ile arasında çok fark var mi özellik olarak mesela hızı hissedilir derecede farklı mi bataryası vesaire.
Ben S6 edge+ kullanıyorum. Note 5 ile hemen hemen aynı özelliklerde. Arkadaşımda note 5 var. Edge ekranın mükemmel artısını görnedim gece saati haricinde. Note 5 fazlasıyla güzel bir telefon. Kalem olayı baya güzel bence. Note 5 ihtiyaçlarınıza fazlasıyla yanıt verecektir eğer büyük ekranlı bir telefon istiyorsanız.

Texim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ben S6 edge+ kullanıyorum. Note 5 ile hemen hemen aynı özelliklerde. Arkadaşımda note 5 var. Edge ekranın mükemmel artısını görnedim gece saati haricinde. Note 5 fazlasıyla güzel bir telefon. Kalem olayı baya güzel bence. Note 5 ihtiyaçlarınıza fazlasıyla yanıt verecektir eğer büyük ekranlı bir telefon istiyorsanız.
Aynen hocam büyük ekranlı bi telefon istiyorum. Su an LG g3 kullanıyorum. 5.5 inç altına pek düşmek istemiyorum. S6 s7 küçük gelecek. S7 edge biraz pahalı note keseme gore

Hasan Tekin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Note 5 kullanıcısı olarak tek handikap hafıza arttırilamiyor bunun dışında şu an için sunduğun seçenekler içinde tek geçerim note 5 i hocam

onemoretime

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Note serisi her zaman tercihimdir ,eğer bekleyecek vaktin yoksa note 5 al . Her türlü 3 sene işini görür. Ama biraz bekleyip alman daha mantıklı olur. Hatta note 6 çıkana kadar bekle derim. Hem note 5 in sıfırı çok uygun hale gelir (bütçe olarak rahat değilim demişsin sonuçta). Acil telefon ihtiyacın yoksa note 6 yı bekleyip note 5 al :)

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
S7 nin grafik işlemcisi note5 ten çok daha iyi başka öyle abartılacak bir üstünlüğü yok note 5 derim sen bilirsin fiyat farkıda çok fazla

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
S7 nin grafik işlemcisi note5 ten çok daha iyi başka öyle abartılacak bir üstünlüğü yok note 5 derim sen bilirsin fiyat farkıda çok fazla
Grafik işlemcisi iyi olsa ki ne. Note 5 i zorlayan kastıran oyun var mı piyasada

devocator

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben Note5 Türkiye whatsapp grubu kurdum katılmak isteyen arkadaşlar hemen grubu büyütelim bana numaranızı özel mesaj olarak atarsanız hemen ekleyebilirim. XDA'da öyle bi grup vardı ama yabancı olarak. Grup üzerinden daha hızlı bilgi paylaşımı yapabiliriz :)

TttEee

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Aynen hocam büyük ekranlı bi telefon istiyorum. Su an LG g3 kullanıyorum. 5.5 inç altına pek düşmek istemiyorum. S6 s7 küçük gelecek. S7 edge biraz pahalı note keseme gore
S6 Edge+ bakabilirsiniz. S7 Edge'sen büyük ama note 5'e göre o da pahalı.

Texim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Note 5 kullanıcısı olarak tek handikap hafıza arttırilamiyor bunun dışında şu an için sunduğun seçenekler içinde tek geçerim note 5 i hocam
Hocam zaten elimde g3 32 GB var yetiyor hafiza olarak yardımını için sağolsun makbule gecti

sifirbakiye

Profesör
Reaksiyon puanı
436
Ben Note5 Türkiye whatsapp grubu kurdum katılmak isteyen arkadaşlar hemen grubu büyütelim bana numaranızı özel mesaj olarak atarsanız hemen ekleyebilirim. XDA'da öyle bi grup vardı ama yabancı olarak. Grup üzerinden daha hızlı bilgi paylaşımı yapabiliriz :)

Burada ki ortam güzel sen buraya takıl, gerek yok başka yere.

g0dforsaken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Güncelleme bitti fena gözükmüyor hoşuma gitti gibi birde önerdiğiniz temalar varsa paylaşırsanız sevinirim.

devocator

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Burada ki ortam güzel sen buraya takıl, gerek yok başka yere.

haha dogru söylüyorsun da bazen anlık bilgi gerekiyor ben 2 gündür kernel yapmakla uğraşıyorum eksik kaldıgım yerlerde birilerine sormam icab ediyor ama kimseyi bulamıyorum. forumdan sorunca cevap gelene kadar google'da araştırıp buluyorum ama uzun sürüyor :D yabancılar zaten hiç cwp vermio bile :D

Cuma öztaç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Slm arkadaşlar Samsung galaxy s7 hakkında düşüncelerinizi alabilirmiyim mesela s7 note5 kafa kafaya takas bulursam edeyimmi deneyen kullanan oldumu

shaber

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Bu Türkiye romunu niye böyle yaptılar bir anlam veremiyorum geçen arkadaşın biri 6.0.1 den 5.1.1 e döndüm demişti ve knox sayacı artmadı diyordu Bende şu an 5.1.1 e dönüp otadan güncelleme yapmayı düşünüyorum acaba doğru olur mu?