Edge daha tatli geliyor bana ve daha hosBir note aşığı olarak note 6 gold diyorum bende gelsin değişilmez olur [emoji38]
Zevkler renkler hocam saygı duyarım...[emoji6]Edge daha tatli geliyor bana ve daha hos![]()
Ben S6 edge+ kullanıyorum. Note 5 ile hemen hemen aynı özelliklerde. Arkadaşımda note 5 var. Edge ekranın mükemmel artısını görnedim gece saati haricinde. Note 5 fazlasıyla güzel bir telefon. Kalem olayı baya güzel bence. Note 5 ihtiyaçlarınıza fazlasıyla yanıt verecektir eğer büyük ekranlı bir telefon istiyorsanız.Arkadaslar birsey sorcam.
Note 5 s6 s7 s7 edge telefonlarından birini dusunuyorum.
Bütçe olarak çok rahat biri değilim ama telefonu da bi kere alıp tam almak istiyorum. S7 edge tabiki en iyisi ama note 5 ile arasında çok fark var mi özellik olarak mesela hızı hissedilir derecede farklı mi bataryası vesaire.
Sonuçta arada su an 1000 TL var
Aynen hocam büyük ekranlı bi telefon istiyorum. Su an LG g3 kullanıyorum. 5.5 inç altına pek düşmek istemiyorum. S6 s7 küçük gelecek. S7 edge biraz pahalı note keseme goreBen S6 edge+ kullanıyorum. Note 5 ile hemen hemen aynı özelliklerde. Arkadaşımda note 5 var. Edge ekranın mükemmel artısını görnedim gece saati haricinde. Note 5 fazlasıyla güzel bir telefon. Kalem olayı baya güzel bence. Note 5 ihtiyaçlarınıza fazlasıyla yanıt verecektir eğer büyük ekranlı bir telefon istiyorsanız.
Note serisi her zaman tercihimdir ,eğer bekleyecek vaktin yoksa note 5 al . Her türlü 3 sene işini görür. Ama biraz bekleyip alman daha mantıklı olur. Hatta note 6 çıkana kadar bekle derim. Hem note 5 in sıfırı çok uygun hale gelir (bütçe olarak rahat değilim demişsin sonuçta). Acil telefon ihtiyacın yoksa note 6 yı bekleyip note 5 alArkadaslar birsey sorcam.
Bütçe olarak çok rahat biri değilim ama telefonu da bi kere alıp tam almak istiyorum. S7 edge tabiki en iyisi ama note 5 ile arasında çok fark var mi özellik olarak mesela hızı hissedilir derecede farklı mi bataryası vesaire.
Sonuç olarak da değişmediği için hiçbir şekilde güncelleme alamıyor muyuz?Tek parcali romlarda csc kodu değişmiyor
S7 nin grafik işlemcisi note5 ten çok daha iyi başka öyle abartılacak bir üstünlüğü yok note 5 derim sen bilirsin fiyat farkıda çok fazlaArkadaslar birsey sorcam.
Grafik işlemcisi iyi olsa ki ne. Note 5 i zorlayan kastıran oyun var mı piyasadaS7 nin grafik işlemcisi note5 ten çok daha iyi başka öyle abartılacak bir üstünlüğü yok note 5 derim sen bilirsin fiyat farkıda çok fazla
S6 Edge+ bakabilirsiniz. S7 Edge'sen büyük ama note 5'e göre o da pahalı.Aynen hocam büyük ekranlı bi telefon istiyorum. Su an LG g3 kullanıyorum. 5.5 inç altına pek düşmek istemiyorum. S6 s7 küçük gelecek. S7 edge biraz pahalı note keseme gore
Aynen öyle ama ileri dönük düşünülürseGrafik işlemcisi iyi olsa ki ne. Note 5 i zorlayan kastıran oyun var mı piyasada
Hocam zaten elimde g3 32 GB var yetiyor hafiza olarak yardımını için sağolsun makbule gectiNote 5 kullanıcısı olarak tek handikap hafıza arttırilamiyor bunun dışında şu an için sunduğun seçenekler içinde tek geçerim note 5 i hocam
Aynen hocam ben de oyle dusunuyorumS7 nin grafik işlemcisi note5 ten çok daha iyi başka öyle abartılacak bir üstünlüğü yok note 5 derim sen bilirsin fiyat farkıda çok fazla
Ben Note5 Türkiye whatsapp grubu kurdum katılmak isteyen arkadaşlar hemen grubu büyütelim bana numaranızı özel mesaj olarak atarsanız hemen ekleyebilirim. XDA'da öyle bi grup vardı ama yabancı olarak. Grup üzerinden daha hızlı bilgi paylaşımı yapabiliriz![]()
Burada ki ortam güzel sen buraya takıl, gerek yok başka yere.
Ben touchwiz 6.0 dark kullanıyorumGüncelleme bitti fena gözükmüyor hoşuma gitti gibi birde önerdiğiniz temalar varsa paylaşırsanız sevinirim.
Kafa kafaya takas bulman imkansız.Slm arkadaşlar Samsung galaxy s7 hakkında düşüncelerinizi alabilirmiyim mesela s7 note5 kafa kafaya takas bulursam edeyimmi deneyen kullanan oldumu
Yani note 5 satılıp üzerine 1100 TL verilip alınırmı alınmazmıS7 ciddi ciddi olmus tekrar inceledim kamerada da fark var acilis hizinda da olmus abi![]()
Hocam sen bu şekilde bi ticaret yapacaksan eylülü bekle note 6 al derim benYani note 5 satılıp üzerine 1100 TL verilip alınırmı alınmazmı
Alinir paran varsa al hosuna gittiyseYani note 5 satılıp üzerine 1100 TL verilip alınırmı alınmazmı
Alınmaz tabikide.Yani note 5 satılıp üzerine 1100 TL verilip alınırmı alınmazmı