Serkan7488
Öğrenci
Hepsini denedim olmuyor servise verince ejranmi degisir yoksa telefonmuBirde ayarlara girip ekran ayarlarından ekran modunu uyarlanabilir ekran olarak değiştir belki
Hepsini denedim olmuyor servise verince ejranmi degisir yoksa telefonmuBirde ayarlara girip ekran ayarlarından ekran modunu uyarlanabilir ekran olarak değiştir belki
İnşallah telefon değişir ama ekran mutlaka değişirHepsini denedim olmuyor servise verince ejranmi degisir yoksa telefonmu
Csc degismediyse guncelleme gelmez.Dostum ben irak romunu yukledim ama 15 martta 1 guncelleme daha geldi irak romuna guvenlik guncellemesi diyolar o yuzden merak ettim sagol
Arkadaşlar acaba dowload moda alıp bir screen shot alıp atabilirmisiniz fomurama ama rootsuz note 5 olacak şekilde ben dowload moda alınca odin mode çıkıyorda üst kısımda ona bakacağım.
Evet tam olarak bundan bahsediyordum.Teşekkür ederim.Kendi telefonumu rootlamıştım kembolcha 6.0.1 sürümüne sonra 5.1.1 geri dönderdim 2 gun oncede guncelleme yaptım.Acaba odin mode herkesde çıkıyormu diye merak ediyordum.Sayenizde ögrenmiş oldum.Saygılar.
Saygılar bizden hocam yardımcı olduysak ne mutlu kolay gelsin iyi forumlar.Evet tam olarak bundan bahsediyordum.Teşekkür ederim.Kendi telefonumu rootlamıştım kembolcha 6.0.1 sürümüne sonra 5.1.1 geri dönderdim 2 gun oncede guncelleme yaptım.Acaba odin mode herkesde çıkıyormu diye merak ediyordum.Sayenizde ögrenmiş oldum.Saygılar.
Altta kırmızıyamı basacagız ben 2 defa bastım ekran karardı açıldı tekrar o sayfa başka bir şey yapacakmıyız
Yeniden baslatAltta kırmızıyamı basacagız ben 2 defa bastım ekran karardı açıldı tekrar o sayfa başka bir şey yapacakmıyız
Dstm snaptube indir google ye yaz kendi sitesinden apk olarak indirir.ayrica 1080p video indirebilirsin mp3 e ek olarak ben bundan iyisini denemedim
Ben pek bi fark göremedim açıkçası WiFi ile kullanımda6.0.1 de batarya daha hızlı gidiyor özellikle wifi açıkken.
Ben kullandım da bir kolaylığını göremedim. Anca ters çevirince kişiye atadığın renkler oluıyor cevapsız çağrıda filan renkler yanıyor, başka ne artısını gördün dersen hiçbirşeyini görmedim.Benimde s7 ve s7 edge inceleme şansım oldu. Açıkçası pek bi fark göremedim note 5 ile arasında. Her iki modelde kamera da note 5 ten üstün (hem ön kamera hem arka kamera) ,haricinde hiçbir özellik farklı değil ve etkileyici değil. Ama note 5 almasaydım kesinlikle s7 edge alırdım orası ayrı, hem daha ergonomik hem daha iyi şarjı var .
Dediğim gibi hiçbir farkları yok denebilir , birde şu edge ekranının sağladığı kolaylık nedir? Hep mantıksız buldum o ekranı![]()
Hatta zararı varBen kullandım da bir kolaylığını göremedim. Anca ters çevirince kişiye atadığın renkler oluıyor cevapsız çağrıda filan renkler yanıyor, başka ne artısını gördün dersen hiçbirşeyini görmedim.
Bende s7 edge inceledim telefonu tutmayı beceremedimBenimde s7 ve s7 edge inceleme şansım oldu. Açıkçası pek bi fark göremedim note 5 ile arasında. Her iki modelde kamera da note 5 ten üstün (hem ön kamera hem arka kamera) ,haricinde hiçbir özellik farklı değil ve etkileyici değil. Ama note 5 almasaydım kesinlikle s7 edge alırdım orası ayrı, hem daha ergonomik hem daha iyi şarjı var .
Dediğim gibi hiçbir farkları yok denebilir , birde şu edge ekranının sağladığı kolaylık nedir? Hep mantıksız buldum o ekranı![]()
Arka tarafında note 5 teki gibi kavis olmayınca insan biraz zorlanıyorBende s7 edge inceledim telefonu tutmayı beceremedimişlevsellik sıfır zaten.
Yanılıyosun s7 edgeninde arkası kavisliArka tarafında note 5 teki gibi kavis olmayınca insan biraz zorlanıyor![]()
4 parcali tr romunu kurup wipe yap buyuk ihtimal duzelir. Samfirm programini kullanarak indirDün yazmıştım, odin ile 6.01 kamboçya sürümünden sonra türkiye sürümünü yüklediğimde Birleşik Arap Emirlikleri'nin sürümü oldu diye.
Telefonun csc kodu TUR olması gerekirken XSG'ye dönmüş. Dün ve bugün kies'ten ve smart switch'ten üretici yazılımı yeniden kur bölümünden hem de eski kamboçya sürümünü odin ile tekrar kurmama rağmen bir türlü CSC kodu değişmedi. ne Türkiye oluyor ne de Kamboçya XSG'de takılı kaldı. internetten baktım CSC kodu değişimi için ama bir çözüm bulamadım.
Doğrudur pek dikkat etmedim arkasına açıkçasıYanılıyosun s7 edgeninde arkası kavisli
evet geldi hayırlısı ileGüncelleme gelmiş belki ben geç kaldım ama şu an iniyor 1.3 gb civarı