Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

Kyusuf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 ayi gecti note 5 hic kasmadi neden acaba djddkdkdkd:)
Samsung geri goturecem oha abi siz ne yaptınız bu hiç kasmiyor

Kendini avut avut belli oluyor içinden samimiyetsiz yazdığın note 5 kasmıyor hahaha avut avut belki kasması geçer

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Kendini avut avut belli oluyor içinden samimiyetsiz yazdığın note 5 kasmıyor hahaha avut avut belki kasması geçer
Bu adam varya beyin felco gecirmis anlamiyor ya:)
Icinden samimiyetsiz oldugun belli oluyor diyor kdkdkd
Hahaha x isini ile suzdu beni jfjfkkf

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
E dedin kullandığım telefon yok

Ben öyle bir sey yazdigimi hatirlamiyorum. Benim kullandigim cihazlarda kasma sorunlari ile karsilasmadim. Yukardaki arkadasinda dedigi gibi, teknoloji isi sans isidir. Genelleme yaparak hepsini kötülemeni dogru bulmuyorum sahsen.

Kyusuf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu adam varya beyin felco gecirmis anlamiyor ya:)
Icinden samimiyetsiz oldugun belli oluyor diyor kdkdkd
Hahaha x isini ile suzdu beni jfjfkkf

Madem öyle güveniyorsun o zaman video atar mısın bakalım kasıyor mu kasmıyor mu modern combat 5 açıp ısınmasını ölçer misin

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Madem öyle güveniyorsun o zaman video atar mısın bakalım kasıyor mu kasmıyor mu modern combat 5 açıp ısınmasını ölçer misin
Bak isinmiyor :) kullandim denedim yemin ederim ya
Ugrasamam simdi onla ama bu konuda yalan soylemek bana bir sey kazandirmaz eger kassaydi satar iphone 6 plus alirdim.
Bu kadar.

Kyusuf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya evet evet tamam haklısınız sizle tartışmıycam kabullenemeyn insanla tartışılmaz note 5 ön incelemeye girdiğinizde ısındığı söyleniyor siz kabul etmiyorsunuz helal olsun tartışmayacağım sizle

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Ya evet evet tamam haklısınız sizle tartışmıycam kabullenemeyn insanla tartışılmaz note 5 ön incelemeye girdiğinizde ısındığı söyleniyor siz kabul etmiyorsunuz helal olsun tartışmayacağım sizle
Shiftdelete incelemesini izle isinma sorunu yok.
Birde butun telefonlar ayni oyunlar acildi
Iphone 6 en cok isinan cikti hahaha o incelemeyide izle hahahaha
5s kullanicisi arkadasim
Kanka benim telefon bazen bir isiniyor
Ustunde yumurta pisirirsin dedigini de biliyorum hadi by by

Kyusuf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki buranın ilk yorumlarını okuduğunda note 5 im ısınıyor elime alamıyorum diyenleri oku... Şimdi ağla note 5 ısınmıyormuş haha

Kyusuf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sizle uğraşamam ağladığınız yeter ne video atabildiniz ne de bir kanıt incelemelerde note 5 in ne kadar kaliteli olduğunu gördüm yeterince apple ı samsung kabul etti siz hala laylay lom

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Peki buranın ilk yorumlarını okuduğunda note 5 im ısınıyor elime alamıyorum diyenleri oku... Şimdi ağla note 5 ısınmıyormuş haha
Kardesim git su forumdan rica ediyorum.
Kimse burda yalan soyleyecek degil.
Benim telefonum isinmiyordu kasmiyorda.
Zaten kassaydi isinsaydi sorun var diyr verirdim parami alirdim baska telefon alirdim.
Kimse yalan soyleyecek degil boyle sacma bir konu icin
Tamam sana gore isiniyor kasiyor olsun mutlu ol hadi git.

Kyusuf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya yaşın tahminimce 15 maxiumım uğraşamam seninle

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
18 yasindayim.
Ya hadi bir git ya off yeter valla ya note 5 forumuna gelmis yedirememis:)
Laf atip duruyor deli dana gibi hadi iphone forumuna zaten 31 cevap atmis note 5 forumu sakinleri yani iphone 6 forumda falan oldugu yok kolpa yapiyor burda 31 cevap vermiste konusuyor:)

Kyusuf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Asdasd 18 miş yaşı oğlumdan 2 yaş büyük

Kyusuf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Haklısın tamam tamam ergen olmandan belliydi

Kyusuf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
SDN nin böyle kalitesiz üyelerle formunu doldurması pek ilgimi çekmedi

soul4p

Asistan
Reaksiyon puanı
4
sempatizanlik yapmak yanlış bir şey başkalarının yaptıkları üzerinden bu kadar tartışmaya değmez sonuç olarak tercih ve ihtiyaç meselesi.

cemal344

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Hayırdır burada iphone mu pazarlanıyor anlamadım fikrini söyledin bitti inanan inanır inanmayan inanmaz note5 bölümünde konuyu dağıtmayalım.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Hayırdır burada iphone mu pazarlanıyor anlamadım fikrini söyledin bitti inanan inanır inanmayan inanmaz note5 bölümünde konuyu dağıtmayalım.
Aynen oyle iphone pazarliyor.
S6 edge kasiyor s6 kasiyor diye konusuyor bos bos

ezel56

Asistan
Reaksiyon puanı
41
Iphone kasmiyor diyor ya allahim yarabbim nasil kassin telefon allah askina ekran kalitesine bak arayuzune bak sen ona bakarsan nokia 6600 da kasmiyor apple kullansin bakim 2 k ekran touncwizzi kasiyor mu kasmiyor mu islemciyi yoran hicbirsey yok telefon tabiki kasmaz ekran ve kamera kiyaslamasi yapta görelim ici bos bir telefona o kadar para ver bide kassin sony cihazlarida kasmiyor sebeb basit bir arayuzu kullanmasi touncwizz kullanilmasi guzel bir arayuzdur guzel oldugu icinde biraz kusuru var ama apple arayuzunden kat ve kat daha iyidir.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Iphone kasmiyor diyor ya allahim yarabbim nasil kassin telefon allah askina ekran kalitesine bak arayuzune bak sen ona bakarsan nokia 6600 da kasmiyor apple kullansin bakim 2 k ekran touncwizzi kasiyor mu kasmiyor mu islemciyi yoran hicbirsey yok telefon tabiki kasmaz ekran ve kamera kiyaslamasi yapta görelim ici bos bir telefona o kadar para ver bide kassin sony cihazlarida kasmiyor sebeb basit bir arayuzu kullanmasi touncwizz kullanilmasi guzel bir arayuzdur guzel oldugu icinde biraz kusuru var ama apple arayuzunden kat ve kat daha iyidir.
Aynen oyle ya onun icin sonyde almiyorum ben cok soguk arayuz

ezel56

Asistan
Reaksiyon puanı
41
Note 4 bile kasmiyor note 5 te zaten arayuz yenilendi sen kasiyor diye kendini avut :) verdigin paraya yazik :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ben note 4 ten note 5 gecis yapmayi planlıyorum yorumlarda hiç saglamlik konusunda bahsedilmemis saglamligi nasil telefonu dusuren falan var mi ya da duserse kirilirmis gibi bir his veriyor mu

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Hatırlatırım akıllı telefon apple ile ortaya çıktı s2 hiç bir zamanda devrim olmadı bilmediğin için seninle de tartışmaya girmeyeceğim samsungu ilah yaptınız ama araştırmadan android boş kafa için mükemmel bir cihaz her türlü sorunla karşılaşacağın cihaz bunu kabullenemiyosunuz çünki samsunga verdiğiniz parayı boşa çıkarmamak için kendinizi avutun elimdeki 5S sizin s6 yla aynı hıza sahip note 4 ve 5 arasında gözle görünür kamera dışı bir özellik görünmediğinden yine bir seri geri kaldınız hız olarak arada fark yok kamerası işte çok ayrıntılı fark yok sırf sizin gibileri kandırırlar ancak üretim ağırlaştı hala gelmiş savunuyosunuz samsung kabul etti ip6 şu anda samsung s6 ve note 5 den iyi olduğunu artık tanıdığınız samsung yok
Öyle bir sey diyorsun ki bir tek sen biliyorsun baska kimse bilmiyor bir tek senin iphone'un iyi bir tek apple 10 numara öyle mi? Asıl olan dunyanin parasini siz verip hic bir ise yaramayan cihazinizi övmek mecburiyetinde kaliyorsunuz, zaten Note 5 konusunda iphone övme ne demek? Iphone konusunde Note 5 övelim guzel olur mu?

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Note 4 bile kasmiyor note 5 te zaten arayuz yenilendi sen kasiyor diye kendini avut :) verdigin paraya yazik :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ben note 4 ten note 5 gecis yapmayi planlıyorum yorumlarda hiç saglamlik konusunda bahsedilmemis saglamligi nasil telefonu dusuren falan var mi ya da duserse kirilirmis gibi bir his veriyor mu
Ben kilifsiz kullaniyordum gecen sabah ise giderken dusurdum apartman kapisi altindan suzuldu oylece ekran ustune dustu mermere ama 1 tane dahi cizik yok hic bir yerinde

ezel56

Asistan
Reaksiyon puanı
41
Eyvallah :) xperia z5 in incelemesini görmeden tam karar veremiycem ama büyük ihtimalle note 5 alicam askerlik biterse :)

Reaksiyon puanı
16,128
yanlış akıllı telefonu nokia yaptı sysmbion ile batırdı iphone da sony'nin bir prototipinin araklaması sony bunu dile getirmiyor çünkü apple fanı ceoları var...