Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

Kyusuf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet 2500 tl para verip telefonumun kasmasındansa evet sağlam olsun ekstra dayandırırız

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=472623]Kyusuf[/MENTION]

Senin bahsettigin o "en kücük" kasmalar iphone'da da mevcut. Forumun ios bölümünü gezmemissin hic anlasilan.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kücük kasmalar senin icin calismayacak anlamina geliyorsa orasina bilemem.

Kyusuf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence bilgi hatan var ios 8.4.1 de kasma sıkıntısı yok lütfen bilmeden konuşma

Kyusuf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Senin bahsettigin o "en kücük" kasmalar iphone'da da mevcut. Forumun ios bölümünü gezmemissin hic anlasilan.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kücük kasmalar senin icin calismayacak anlamina geliyorsa orasina bilemem.

Küçük kasmlara 1 saniyeliktir ama ben samsunga 4 saniyeye kadar hatta vallaha note 3 te retrica sa 15 saniyeye yakın takılma gördüm telefona reset atılmasa ölüyordu bildiğin

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Bence bilgi hatan var ios 8.4.1 de kasma sıkıntısı yok lütfen bilmeden konuşma

Wifi sorunlarindan tut bluetooth sorunlarina kadar birkac problem mevcuttu. Senin telefonun sorunsuz diye baskalarinda sorun olmadigi anlamina gelmiyor.

Internet denen bir sey var biraz arastirmayi ögren.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Küçük kasmlara 1 saniyeliktir ama ben samsunga 4 saniyeye kadar hatta vallaha note 3 te retrica sa 15 saniyeye yakın takılma gördüm telefona reset atılmasa ölüyordu bildiğin
Note 3 kasmiyordu ben kullandim.:)
Haha hemde neo idi:)
Simdi anneme verdim onda 5 vardi
Kadın ben bunu bozulana kadar kullanirim sarj bitmiyor diyor :)

Kyusuf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Apple forumlarında beni görebilirsin lütfen araştırmıyo demen biraz saçma kalıyo

soul4p

Asistan
Reaksiyon puanı
4
iPhone güzel telefon ama ios bana bir zamanlar Nokianin kullandığı adını unuttuğum işletim sistemini hatırlatiyor

Kyusuf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet kullaniyor
Butun sosyal medyalar.
1 2 de oyun
Benim anne fenadir yani:)
Kasma falan yapsa cope atar.
Net.

Kardeş arama yerinde bile tıkanıklık var ekran kararmaları var zorlanıyo yani arkadaşda var şikayetçi kendisi değiştirmeye çlaışıyo

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Kardeş arama yerinde bile tıkanıklık var ekran kararmaları var zorlanıyo yani arkadaşda var şikayetçi kendisi değiştirmeye çlaışıyo
Teknoloji boyle ama napayim benim ki kasmiyor yani:)
Olabilir yani her urun ayni kalitede olmuyor.
Aynisi appleda da oluyor degisim yapiyor.
Sonra yine sorunlu cikip degisim yaptirmayip apple almayanda oluyor.
Kisacasi teknoloji her zaman şans isidir.
Bende cok şükür suana kadar hic olmadi

Kyusuf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bak apple müşteri desteği sağlam bi marka cihazındaki en küçük sıkıntıyı paraya dökmez ama android cihazlarda gönderdik iki defa 320 TL istediler

Kyusuf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zaten apple aldım ve her zamanda almaya devam edicem o bilgisi olmayan diyen arkadaş apple ıforumlarında dolaşırsan beni heryerde görebilirsin

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Zaten apple aldım ve her zamanda almaya devam edicem o bilgisi olmayan diyen arkadaş apple ıforumlarında dolaşırsan beni heryerde görebilirsin
Tamam sen her zaman apple al :)
Bende hangisi kafama yatarsa onu alirim:)
Suan samsung.
Ve oylede devam eder.
Cunku hizli sarj ozelligini
Ekranini
Touchwiz cok seviyorum.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru

Senin tek bir sorunun var, o da genelleme yaparak hepsini kötülemen. Telefonda sorun varsa bu herkesin telefonunda sorun oldugu anlamina gelmez.

Youtube'da ios kasma sorunlari ile akali onlarca video var. Bu mantikla kimsenin apple telefon almamasi gerekiyor.

Kyusuf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet tek avuntunuz bu zaten kaliteden ödün verip laf yapmak

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Görünen köy kilavuz istemez. Hangisi isine geliyorsa onu alirsin, kimse kimseyi illa su telefonu alacaksin diye zorlamiyor.

Kyusuf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bak şimdi öncelikle telefon kasması önemli olan cihazda üretim hatası olmaması ama her cihazı öyle değil işte anladın mı tek tük ip6 hatası ama yaz bi samsung kasıyor bakalım hangisinde daha çok sorun çıkıcak hadi gel video atacak arkadaş note 3 ve s2 videonu bekliyorum 3 saniyeyi aşan bi kasma olmasın

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Note 3 ile ilgili video atacagimi sana kim söyledi? Ben sana S2 mi dedim yoksa Note 3 mü, bir daha oku bakalim mesajimi.

Sana android veya samsung kasmiyor diyen oldu mu? Ya da yazilanlari anlamak istedigin gibimi anlamaya calisiyorsun?

Kyusuf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zorlamıyorum amacım burada gelip samsungu çok iyi göstermeniz kasma sıkıntısı yok numarasına yatmanız ben buna ayar oluyorum zaten forumlardan kaynaklı bir kere telefon aldım G3 ilk çıktığında aldım denemek için şu anda sizin s5 lerle aynı işlemciye sahip telefon 1 2 hafta seri fena kasmalara eyw sonrasında telefon iyice gitti bir daha da android alınmaz dedim ve sattım android unutma sürüm yükseltir telefon çökertir apple yazılım ile sorun çözer

Kyusuf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamam s2 at demiştin ki s2 çok iyi kim demiş ölmüş falan demediysen tamam ama dedin gönder o zaman

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Yahu benim kullandigim telefonda yok, daha neyi tartisiyoruz? Genelleme yaparak ne elde etmeye calisiyorsun anlatir misin?

Kyusuf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pardon telefonun yok ama samsungu kullanmadığın halde mi savunuyorsun o da güzel

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Su an Note 4 kullanicisiyim. Kullanip kullanmadigimi ispatlamam gerekiyor mu?

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Zorlamıyorum amacım burada gelip samsungu çok iyi göstermeniz kasma sıkıntısı yok numarasına yatmanız ben buna ayar oluyorum zaten forumlardan kaynaklı bir kere telefon aldım G3 ilk çıktığında aldım denemek için şu anda sizin s5 lerle aynı işlemciye sahip telefon 1 2 hafta seri fena kasmalara eyw sonrasında telefon iyice gitti bir daha da android alınmaz dedim ve sattım android unutma sürüm yükseltir telefon çökertir apple yazılım ile sorun çözer
1 ayi gecti note 5 hic kasmadi neden acaba djddkdkdkd:)
Samsung geri goturecem oha abi siz ne yaptınız bu hiç kasmiyor