Güç tasarrufuna geçirecek kafar şarjım bitmedi şuana kadar.telefonu güç tasarrufu modu olmadan kullanan var mı? batarya tasarrufu adına ne kadar fark var?
Güç tasarrufuna geçirecek kafar şarjım bitmedi şuana kadar.telefonu güç tasarrufu modu olmadan kullanan var mı? batarya tasarrufu adına ne kadar fark var?
Ben de 2 kez telefon kapandiGüç tasarrufuna geçirecek kafar şarjım bitmedi şuana kadar.
Daha erken yayinlanali ne kadar oldu ki arayuze entegre edecek daha onu ama onumuzdeki ay baslar firmalar yayinlamayaandroid 6.0 in gelmesi gerekmiyor mu artık¿
aratacağını sanmıyorum. pil tüketimi konusunda merak ediyorum.Daha erken yayinlanali ne kadar oldu ki arayuze entegre edecek daha onu ama onumuzdeki ay baslar firmalar yayinlamaya
Umarim 5.1 i aratmaz.
Bende sanmiyorumaratacağını sanmıyorum. pil tüketimi konusunda merak ediyorum.
"Elle tutulmuyor" ifadesi gerçekten abartı olmuş. Telefona daha dokunmadan bile bunu söyleyebilirim. S6 tanıtımı öncesi adamlar s810'ndan vazgeçip işlemci üretti kendi telefonları için Samsung "elle tutulmayacak kadar" ısınan telefonu niye piyasaya sürsün.
Arkadaşın da dediği gibi eğer gerçekten böyle bir durum varsa direk garantiye götürün.
Ben de yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum gayet memnunum . Cihaz gayet hızlı ip6 dan geçtiğim için android olmasından kaynaklı ufak tefek takılmaları yazmayacağımşarj olurken ısınma oluyor .( Bilgisayardan şarj ederseniz asla ısınmıyor). Cihaza bir kaç güncelleme geldiğinde çok daha stabil bir hal alacağından şüphem yok . Tahminimce 3g ve wifi bağlantısı ile ilgili ufak bir hata mevcut . Bu da telefona ısı olarak yansıyor takılma yok .
Samsung 3d touch konusunda patent almis
Yayilacak bu 3d touch olayı
Bence asparagas haber.Patent almadı apple dava açma hakkına sahipmiş diye yazıyordu her yerde bence apple dava açar sonuçta basit bir şey değil
Vallaha eğer çok önemli değilse yapmasına da gerek yok ve şu devrin en iyi telefonu iphone 6S hız testinde en iyisi seçildi benchmarkda şu ana kadar ki en yüksek skoru yaptı samsung bıraktı siz hala kendinizi yoruyosunuz istersen internete samsungun üretimi azalttığı konusuna bak ip6 ile devrim yarattığını düşünen samsung üretimi azalttı
Benim babam eskiden telefoncuyfu ps2 oyunlari pc oyunlari satardiNote 5 i kullanmadan kötülemeyin kullanin deneyimleyin ondan sonra zaten Note5 cok iyi diyeceksiniz![]()
Oyle yani gorulen köy buVe tek bir alanda is yapmiyor her cesit urunu var her alanda gelistiriyor uretiyor sadece telefon uretmiyor
Kesinlikle millet abartiyor bizim millet iste ne bekliyorsunAynen katiliyorum O kadar piyasada marka var hicbiri samsung gibi degil
6s devrin telefonu oldugunu düşünmüyorum.
1.si o arayuz nedir bir 75 yil daha hic degismeyecek heralde.
2 gb ram koydu diye millet havalara uctu
Birde 3d touch ozelligi geldi piyasaya saldi telefonu
Ben suan piyasada bir note 5 kadar iyi telefon oldugunu dusunmuyorum
4 gb ram 1.2 800 mb arasinda bir bosluk hep var
Kasma yok
Kamera(6s den dahi iyi)
Bence daha ne olsun
S7 de durum degisir yani 6s de curur testlerde yine s7 gecer boyle yani
O arayuz degismeden iphone gecilmez.
Soğuk telefon buzhane
Kesinlikle millet abartiyor bizim millet iste ne bekliyorsun
Abd de s5 yılın telefonu secildigi zamanida biliyoruz.
Adamlar bizim pazarı cok sallamiyorlar![]()
Ah ah pardon yilin telefonu degilmisAsdasd evet evet S5 abd yılın telefonu? Doğrudur kesin de öyledir seninle burada bilmediğin bir konu için tartışmaya girmeyeceğim
Iphone 5 leride biliyoruzAsdasd evet evet S5 abd yılın telefonu? Doğrudur kesin de öyledir seninle burada bilmediğin bir konu için tartışmaya girmeyeceğim
S2 avrupanin en iyi akilli cihazi secildigi zamanlari unutuyorlar
Iphone 5 leride biliyoruz
Apple piyasaya kazik attigi mukemmel telefon.
Pili yok gibi yasiyor 5 kullanicilari
Note 3 nasil oluyorda calismayacak duruma geliyor? Bir gün vaktim olursa benim 4 senelik Galaxy S2'nin videosunu cekip atacam buraya.
Senin mantik aynen şu300 mb la yaşamaktansa 50 lira fazla verip 5 e powerbank alır devam ederim 500 ramle