Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Samsung 3d touch konusunda patent almis:)
Yayilacak bu 3d touch olayı

soul4p

Asistan
Reaksiyon puanı
4
android 6.0 in gelmesi gerekmiyor mu artık¿

soul4p

Asistan
Reaksiyon puanı
4
evet 6da devam ettirir ise. ios un gerisinde kalmaz.

Kyusuf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"Elle tutulmuyor" ifadesi gerçekten abartı olmuş. Telefona daha dokunmadan bile bunu söyleyebilirim. S6 tanıtımı öncesi adamlar s810'ndan vazgeçip işlemci üretti kendi telefonları için Samsung "elle tutulmayacak kadar" ısınan telefonu niye piyasaya sürsün.

Arkadaşın da dediği gibi eğer gerçekten böyle bir durum varsa direk garantiye götürün.

S6 hakkında söylenen elle tutulamayacak kadar ısınma olayı doğru her forumda bi ton yorum var ısınmaya dayalı istediği kadar işlemci çıkarsın sistem kaynaklı bir ısınma düşünsene 4GB RAM telefon çıkarıyor 300 400 mb zar zor kullanan bir sistem

Kyusuf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum gayet memnunum . Cihaz gayet hızlı ip6 dan geçtiğim için android olmasından kaynaklı ufak tefek takılmaları yazmayacağım :) şarj olurken ısınma oluyor .( Bilgisayardan şarj ederseniz asla ısınmıyor). Cihaza bir kaç güncelleme geldiğinde çok daha stabil bir hal alacağından şüphem yok . Tahminimce 3g ve wifi bağlantısı ile ilgili ufak bir hata mevcut . Bu da telefona ısı olarak yansıyor takılma yok .

Kardeş sürüm yükseltmelerle stabilliğinin düşmemesi için dua et sen sen iphonedan geçtiğin için sana yazılımlar androidde değerli gibi gelebilir ama maalesef öyle değil bence daha da kötüye sarıcak yinede hayırlı olsun

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Patent almadı apple dava açma hakkına sahipmiş diye yazıyordu her yerde bence apple dava açar sonuçta basit bir şey değil
Bence asparagas haber.
Adamlar apple bilmiyor mu patent olduğunu
Yapmayacaklar yaparsada huawei benzeri olur.
Sanki cok onemli bir seymis gibi yapiyor sinir oluyorum gerek yok ki

Kyusuf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vallaha eğer çok önemli değilse yapmasına da gerek yok ve şu devrin en iyi telefonu iphone 6S hız testinde en iyisi seçildi benchmarkda şu ana kadar ki en yüksek skoru yaptı samsung bıraktı siz hala kendinizi yoruyosunuz istersen internete samsungun üretimi azalttığı konusuna bak ip6 ile devrim yarattığını düşünen samsung üretimi azalttı

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Vallaha eğer çok önemli değilse yapmasına da gerek yok ve şu devrin en iyi telefonu iphone 6S hız testinde en iyisi seçildi benchmarkda şu ana kadar ki en yüksek skoru yaptı samsung bıraktı siz hala kendinizi yoruyosunuz istersen internete samsungun üretimi azalttığı konusuna bak ip6 ile devrim yarattığını düşünen samsung üretimi azalttı
:)6s devrin telefonu oldugunu düşünmüyorum.
1.si o arayuz nedir bir 75 yil daha hic degismeyecek heralde.
2 gb ram koydu diye millet havalara uctu
Birde 3d touch ozelligi geldi piyasaya saldi telefonu
Ben suan piyasada bir note 5 kadar iyi telefon oldugunu dusunmuyorum
4 gb ram 1.2 800 mb arasinda bir bosluk hep var
Kasma yok
Kamera(6s den dahi iyi)
Bence daha ne olsun:)
S7 de durum degisir yani 6s de curur testlerde yine s7 gecer boyle yani:)
O arayuz degismeden iphone gecilmez.
Soğuk telefon buzhane

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Note 5 i kullanmadan kötülemeyin kullanin deneyimleyin ondan sonra zaten Note5 cok iyi diyeceksiniz :)

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Note 5 i kullanmadan kötülemeyin kullanin deneyimleyin ondan sonra zaten Note5 cok iyi diyeceksiniz :)
Benim babam eskiden telefoncuyfu ps2 oyunlari pc oyunlari satardi
Tabi cok eski o zaman diyordu nokia cok popülerdi
Samsung cok degisik telefonlar cikartiyordu ama millet hep nokia aliyordu diyordu.
Adamlar ordan geldi nokia gibi dev yiktilar..
Nokia ki gelmis gecmis hala onun rekoru kirilamadi
Bir telefon cesidinden 250 milyon satti.
Bu dev yikildi.
Kisacasi samsung gibi firmalar.
Oyle kolay kolay bu piyasalardan cekilmez

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ve tek bir alanda is yapmiyor her cesit urunu var her alanda gelistiriyor uretiyor sadece telefon uretmiyor

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Ve tek bir alanda is yapmiyor her cesit urunu var her alanda gelistiriyor uretiyor sadece telefon uretmiyor
Oyle yani gorulen köy bu
Olmamis bir sey anlatmiyoruz
Ama ben hala devranin dönüp nokianin bu piyasaya tekrar gelecegini dusunuyorum.
2016 donusleri olucak ve piyasa apple samsung nokia donecek.
O zaman keyifli olur;)

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Aynen katiliyorum O kadar piyasada marka var hicbiri samsung gibi degil

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Aynen katiliyorum O kadar piyasada marka var hicbiri samsung gibi degil
Kesinlikle millet abartiyor bizim millet iste ne bekliyorsun:)
Abd de s5 yılın telefonu secildigi zamanida biliyoruz.
Adamlar bizim pazarı cok sallamiyorlar:)

Kyusuf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:)6s devrin telefonu oldugunu düşünmüyorum.
1.si o arayuz nedir bir 75 yil daha hic degismeyecek heralde.
2 gb ram koydu diye millet havalara uctu
Birde 3d touch ozelligi geldi piyasaya saldi telefonu
Ben suan piyasada bir note 5 kadar iyi telefon oldugunu dusunmuyorum
4 gb ram 1.2 800 mb arasinda bir bosluk hep var
Kasma yok
Kamera(6s den dahi iyi)
Bence daha ne olsun:)
S7 de durum degisir yani 6s de curur testlerde yine s7 gecer boyle yani:)
O arayuz degismeden iphone gecilmez.
Soğuk telefon buzhane

İphone klasik tarz bir telefon telefonun amacı serilikten kasıtsa gelip androidi bana tartışma s6 edgeler neden çürüdü git bi araştır alanların %70 memnun değil üretimi dahi azaltıldı s5 10000 ön sipariş aldıysa s6 8000 s6 yla kalitesini düşürdü serilik bakımından tek telefon apple note 3 leriniz çalışmayacak duruma geldi s5 çöktü s6 zaten allaha emanet 300 mb ram kullanılıyor 3GB rami var neyime yaradı bu benim siz samsungcular bilmeden sadece donanım özelliklerine bakarak konuşup durursunuz apple ip6 1GB RAM var hanginizin telefonu bu kadar seri tanıt bakalım

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
S2 avrupanin en iyi akilli cihazi secildigi zamanlari unutuyorlar

Kyusuf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle millet abartiyor bizim millet iste ne bekliyorsun:)
Abd de s5 yılın telefonu secildigi zamanida biliyoruz.
Adamlar bizim pazarı cok sallamiyorlar:)

Asdasd evet evet S5 abd yılın telefonu? Doğrudur kesin de öyledir seninle burada bilmediğin bir konu için tartışmaya girmeyeceğim

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Asdasd evet evet S5 abd yılın telefonu? Doğrudur kesin de öyledir seninle burada bilmediğin bir konu için tartışmaya girmeyeceğim
Ah ah pardon yilin telefonu degilmis
Yapılan araştırmalara göre*Galaxy S5*satışa çıktığı ilk haftada ABD pazar payınınyüzde 25'ini*ele geçirmeyi başarmış.*iPhone 5s*ise ilk haftasında*yüzde 18'lik*pazar payını almıştı.
Tamam hadi simdi susabilirsin:) s5 laf ediyordun ya:)

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Iphone 5 leride biliyoruz
Apple piyasaya kazik attigi mukemmel telefon.
Pili yok gibi yasiyor 5 kullanicilari

Kyusuf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S2 avrupanin en iyi akilli cihazi secildigi zamanlari unutuyorlar

Hatırlatırım akıllı telefon apple ile ortaya çıktı s2 hiç bir zamanda devrim olmadı bilmediğin için seninle de tartışmaya girmeyeceğim samsungu ilah yaptınız ama araştırmadan android boş kafa için mükemmel bir cihaz her türlü sorunla karşılaşacağın cihaz bunu kabullenemiyosunuz çünki samsunga verdiğiniz parayı boşa çıkarmamak için kendinizi avutun elimdeki 5S sizin s6 yla aynı hıza sahip note 4 ve 5 arasında gözle görünür kamera dışı bir özellik görünmediğinden yine bir seri geri kaldınız hız olarak arada fark yok kamerası işte çok ayrıntılı fark yok sırf sizin gibileri kandırırlar ancak üretim ağırlaştı hala gelmiş savunuyosunuz samsung kabul etti ip6 şu anda samsung s6 ve note 5 den iyi olduğunu artık tanıdığınız samsung yok

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Note 3 nasil oluyorda calismayacak duruma geliyor? Bir gün vaktim olursa benim 4 senelik Galaxy S2'nin videosunu cekip atacam buraya.

Kyusuf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 3 nasil oluyorda calismayacak duruma geliyor? Bir gün vaktim olursa benim 4 senelik Galaxy S2'nin videosunu cekip atacam buraya.

En küçüm kasmada forumdan çıkmaya yemin ediyorsan kabul ediyorum eğer sen kasmadığı videoyu aç kabul ediyorum hata note 3 ü de at telefonu kapat baştan açılışına kadar arayüzünü görelim