cengover05
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 447
Tema store gir bence bakın orjinal temasida guzel ancak gold tema telefona cok yakisiyorYakışır![]()
Tema store gir bence bakın orjinal temasida guzel ancak gold tema telefona cok yakisiyorYakışır![]()
Kesinlikle bu tema store olayi cok iyi ve temalar cok akici 250 tane tema var her gun 1 ini kullansan telefonu nerdeyse 1 sene farkli temayla kullaniyorsunMukemmel duruyor![]()
![]()
Oyle valla bende bu firmaya para veriyorum gelissin diyeEvet birde high tech tema var onu indirdim o da guzel duruyordaha neler cikar sammobile de tema yukluyor ucretli ama bulamadim onlari
samsung artik her sekilde önem veriyor
![]()
Valla abi 2015 yil sonuna kadar 323 milyon telefon sevkiyati yapmisBiraz gec oldu ama gelisti cok sukurNote 5 icin helal olsun
![]()
Vay be helal olsun, hep gelişsin![]()
Oyle bende de samsung sevgisi çok yaHahahahabende tv Lg 120 ekran babadan ogula gecmez belki ama, senin baba tam efsane
![]()
Oyle yaHahaha helal olsun babaya vallahi![]()
Allah bagislasinValla benim oğlum 5 aylik benim cihazda kirmizi balik videosunu aciyorum kirmizi balik kac kac simdiden kapatmayi ögrendi![]()
HahahaAmin sagolasin kardesim, Hahahaha simdiden teknolojiye alistilar isimiz zor![]()
Benimkini ben yetistiririm iyice teknolojideAynen bizden daha iyi olacaklari kesin![]()
Amin abimO zaman senin aldiklarini begenmiyecekallah o gunleri gormeyo nasip etsin kardesim
Ahahah konusuruz ben bu forumdayimHahaha aynen cocuklar gelip sorucak baba suna format nasil atiliyor diye70 inde yine burada konusuruz insaallah note 250 harika akiyor diye
![]()
Evet zaten oyle bir yere kadar hizli dolum sonra yavasliyor onu sorun etme yani adamlar ayarlamışhızlı şarj konusunda ilginç birşey tespit ettim. telefon yarım saatte 15 den 80 lere kadar rahat çıkıyor ondan sonra ise yavaşlıyor. bu sizde de var mı?
telefona wipe çekin eğer düzelmez ise servise gönderin.2 gün önce vatan bilgisayardan note 5 aldım ve geri tuşu bazen kendi kendine çalışıyor..mesela internette bir yazı okurken veya oyun oynarken veya telefonun menüsünde dolaşırken telefon kendi kendine geri geri geri yapmaya başlıyor..bu sırada tuşların ışıkları yanıyor ve geri bildirim titremesi de oluyor..yani sanki biri geri tuşuna basıyor..bu sorunu yaşayan ve çözümü bilen biri var mı..
Fark eder 2 3 saat.telefonu güç tasarrufu modu olmadan kullanan var mı? batarya tasarrufu adına ne kadar fark var?