[MENTION=472623]Kyusuf[/MENTION]
Senin bahsettigin o "en kücük" kasmalar iphone'da da mevcut. Forumun ios bölümünü gezmemissin hic anlasilan.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Kücük kasmalar senin icin calismayacak anlamina geliyorsa orasina bilemem.
Bence bilgi hatan var ios 8.4.1 de kasma sıkıntısı yok lütfen bilmeden konuşma
Note 3 kasmiyordu ben kullandim.Küçük kasmlara 1 saniyeliktir ama ben samsunga 4 saniyeye kadar hatta vallaha note 3 te retrica sa 15 saniyeye yakın takılma gördüm telefona reset atılmasa ölüyordu bildiğin
Note 3 kasmiyordu ben kullandim.
Haha hemde neo idi
Simdi anneme verdim onda 5 vardi
Kadın ben bunu bozulana kadar kullanirim sarj bitmiyor diyor![]()
Evet kullaniyorAnnen arama dışında kullanıyor mu
Evet kullaniyor
Butun sosyal medyalar.
1 2 de oyun
Benim anne fenadir yani
Kasma falan yapsa cope atar.
Net.
iPhone güzel telefon ama ios bana bir zamanlar Nokianin kullandığı adını unuttuğum işletim sistemini hatırlatiyor
Teknoloji boyle ama napayim benim ki kasmiyor yaniKardeş arama yerinde bile tıkanıklık var ekran kararmaları var zorlanıyo yani arkadaşda var şikayetçi kendisi değiştirmeye çlaışıyo
Tamam ne guzel iste apple alınBak apple müşteri desteği sağlam bi marka cihazındaki en küçük sıkıntıyı paraya dökmez ama android cihazlarda gönderdik iki defa 320 TL istediler
Tamam sen her zaman apple alZaten apple aldım ve her zamanda almaya devam edicem o bilgisi olmayan diyen arkadaş apple ıforumlarında dolaşırsan beni heryerde görebilirsin
1 ayi gecti note 5 hic kasmadi neden acaba djddkdkdkdZorlamıyorum amacım burada gelip samsungu çok iyi göstermeniz kasma sıkıntısı yok numarasına yatmanız ben buna ayar oluyorum zaten forumlardan kaynaklı bir kere telefon aldım G3 ilk çıktığında aldım denemek için şu anda sizin s5 lerle aynı işlemciye sahip telefon 1 2 hafta seri fena kasmalara eyw sonrasında telefon iyice gitti bir daha da android alınmaz dedim ve sattım android unutma sürüm yükseltir telefon çökertir apple yazılım ile sorun çözer
Benim kullandigim telefonda kasma yok dediE dedin kullandığım telefon yok