1 ayi gecti note 5 hic kasmadi neden acaba djddkdkdkd
Samsung geri goturecem oha abi siz ne yaptınız bu hiç kasmiyor
Kendini avut avut belli oluyor içinden samimiyetsiz yazdığın note 5 kasmıyor hahaha avut avut belki kasması geçer
1 ayi gecti note 5 hic kasmadi neden acaba djddkdkdkd
Samsung geri goturecem oha abi siz ne yaptınız bu hiç kasmiyor
Bu adam varya beyin felco gecirmis anlamiyor yaKendini avut avut belli oluyor içinden samimiyetsiz yazdığın note 5 kasmıyor hahaha avut avut belki kasması geçer
Benim kullandigim telefonda kasma yok dedi![]()
E dedin kullandığım telefon yok
Bu adam varya beyin felco gecirmis anlamiyor ya
Icinden samimiyetsiz oldugun belli oluyor diyor kdkdkd
Hahaha x isini ile suzdu beni jfjfkkf
Bak isinmiyorMadem öyle güveniyorsun o zaman video atar mısın bakalım kasıyor mu kasmıyor mu modern combat 5 açıp ısınmasını ölçer misin
Shiftdelete incelemesini izle isinma sorunu yok.Ya evet evet tamam haklısınız sizle tartışmıycam kabullenemeyn insanla tartışılmaz note 5 ön incelemeye girdiğinizde ısındığı söyleniyor siz kabul etmiyorsunuz helal olsun tartışmayacağım sizle
Kardesim git su forumdan rica ediyorum.Peki buranın ilk yorumlarını okuduğunda note 5 im ısınıyor elime alamıyorum diyenleri oku... Şimdi ağla note 5 ısınmıyormuş haha
18 yasindayim.Ya yaşın tahminimce 15 maxiumım uğraşamam seninle
Ya yaşın tahminimce 15 maxiumım uğraşamam seninle
Hahahah ergen diyor oglundan 2 yas buyuksem ne oluyor hahaha yasla zihniyet olcuyor hadi git hadi cok eglendin cahil hadiHaklısın tamam tamam ergen olmandan belliydi
Aynen öyle.sempatizanlik yapmak yanlış bir şey başkalarının yaptıkları üzerinden bu kadar tartışmaya değmez sonuç olarak tercih ve ihtiyaç meselesi.
Aynen oyle iphone pazarliyor.Hayırdır burada iphone mu pazarlanıyor anlamadım fikrini söyledin bitti inanan inanır inanmayan inanmaz note5 bölümünde konuyu dağıtmayalım.
Aynen oyle ya onun icin sonyde almiyorum ben cok soguk arayuzIphone kasmiyor diyor ya allahim yarabbim nasil kassin telefon allah askina ekran kalitesine bak arayuzune bak sen ona bakarsan nokia 6600 da kasmiyor apple kullansin bakim 2 k ekran touncwizzi kasiyor mu kasmiyor mu islemciyi yoran hicbirsey yok telefon tabiki kasmaz ekran ve kamera kiyaslamasi yapta görelim ici bos bir telefona o kadar para ver bide kassin sony cihazlarida kasmiyor sebeb basit bir arayuzu kullanmasi touncwizz kullanilmasi guzel bir arayuzdur guzel oldugu icinde biraz kusuru var ama apple arayuzunden kat ve kat daha iyidir.
Öyle bir sey diyorsun ki bir tek sen biliyorsun baska kimse bilmiyor bir tek senin iphone'un iyi bir tek apple 10 numara öyle mi? Asıl olan dunyanin parasini siz verip hic bir ise yaramayan cihazinizi övmek mecburiyetinde kaliyorsunuz, zaten Note 5 konusunda iphone övme ne demek? Iphone konusunde Note 5 övelim guzel olur mu?Hatırlatırım akıllı telefon apple ile ortaya çıktı s2 hiç bir zamanda devrim olmadı bilmediğin için seninle de tartışmaya girmeyeceğim samsungu ilah yaptınız ama araştırmadan android boş kafa için mükemmel bir cihaz her türlü sorunla karşılaşacağın cihaz bunu kabullenemiyosunuz çünki samsunga verdiğiniz parayı boşa çıkarmamak için kendinizi avutun elimdeki 5S sizin s6 yla aynı hıza sahip note 4 ve 5 arasında gözle görünür kamera dışı bir özellik görünmediğinden yine bir seri geri kaldınız hız olarak arada fark yok kamerası işte çok ayrıntılı fark yok sırf sizin gibileri kandırırlar ancak üretim ağırlaştı hala gelmiş savunuyosunuz samsung kabul etti ip6 şu anda samsung s6 ve note 5 den iyi olduğunu artık tanıdığınız samsung yok
Ben kilifsiz kullaniyordum gecen sabah ise giderken dusurdum apartman kapisi altindan suzuldu oylece ekran ustune dustu mermere ama 1 tane dahi cizik yok hic bir yerindeNote 4 bile kasmiyor note 5 te zaten arayuz yenilendi sen kasiyor diye kendini avutverdigin paraya yazik
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Ben note 4 ten note 5 gecis yapmayi planlıyorum yorumlarda hiç saglamlik konusunda bahsedilmemis saglamligi nasil telefonu dusuren falan var mi ya da duserse kirilirmis gibi bir his veriyor mu
akıllı telefon apple ile ortaya çıktı
Biter Allah'ın izniyle sağsağlim gelde Note 5e kalsin işEyvallahxperia z5 in incelemesini görmeden tam karar veremiycem ama büyük ihtimalle note 5 alicam askerlik biterse
![]()