Bir daha samsung mu ? Asla.Arkadaşlar mal bu yapacak birşey uok. Artık note 5 de s6 tarzı bir kasa bekleyeceğiz. Telleri değişecez
Bir daha samsung mu ? Asla.Arkadaşlar mal bu yapacak birşey uok. Artık note 5 de s6 tarzı bir kasa bekleyeceğiz. Telleri değişecez
Bir daha samsung mu ? Asla.
İlk önce note 4 aldım 1 ay kullandıktan sonra iphone 6 aldım pil performansı 5s gibi vasat ve beklediğimi vermeyince 1 hafta içinde tekrar note 4 almıştım. Şuan note 4 kullanıyorum. Ayrıca bugün birşey daha öğrendim o ultra güç tasarrufu yalan palavra % 5 şarjla 5 saat bile gitmedi. ekran paso kapalı olduğu halde.İ6 almışmıydın sen?
Abi yüzde 5 ile çok bile gitmemiş mi 😄İlk önce note 4 aldım 1 ay kullandıktan sonra iphone 6 aldım pil performansı 5s gibi vasat ve beklediğimi vermeyince 1 hafta içinde tekrar note 4 almıştım. Şuan note 4 kullanıyorum. Ayrıca bugün birşey daha öğrendim o ultra güç tasarrufu yalan palavra % 5 şarjla 5 saat bile gitmedi. ekran paso kapalı olduğu halde.
Ultra güç tasarrufunda tabikide hayır. en az 12 saati çıkartması lazım. 4-5 saati güç tasarrufu olmadanda çıkarıyor. İnterneti kapayınca.Abi yüzde 5 ile çok bile gitmemiş mi 
Sizin parlak kısımlar yıne o kadar parlıyor benim parlak kısımlar bu kadar bile parlamıyor .
Ben iphone 6 nin ekran camını çok beğenmiştim. Ama kasası pek hoşuma gitmemişti. Kötü bi hissi vardı. Çok cizildigini söylüyorlar yanlarının arkasının. Sizin deneyiminiz nedir?Benim 7 ay kadar önce almış olduğum İphone 6 ım var. Malzeme kalitesi olarak gerçekten kaliteli. Fakat çok nazik bir telefon çok itinalı kullanmak gerekiyor. Daha önceki yorumlarımda da belirtmiş olduğum üzere Note 4 geçekten teknolojinin üst sınırlarında geziyor.
Üniversites ortamında durum farklı hocam. Bazı ihtiyaçlar için gerekli oluyorAkıllı telefonun var derdin var arkadaş. Yıllardır 2730 classic kullanıyorum hiç beni üzmüyor ekranı kırılmıyor şarjı bitmiyor kamerası var arıyor mesaj atıyor. İyi ki akıllı telefon almamışım almayı da düşünmüyorum![]()
Üniversites ortamında durum farklı hocam. Bazı ihtiyaçlar için gerekli oluyor![]()
Hocam mesela kantindesiniz kızlar birden dedi öz çekim yapalım e e şimdi 2730 la yapamayız biz bunu, örneğin acil quize girmemiz gerekiyor bizim quizler bazıları internetten okulun moddle sistemi üzerinden oluyor telefonla 2 dk da giriyoruz, en yararlı olduğu yer not alma zaten kamera ile şak şak tamam. Bazen ses kaydı.Bla bla...Nasıl ihtiyaçlar mesela biraz açsana merak ettim![]()
Hocam mesela kantindesiniz kızlar birden dedi öz çekim yapalım e e şimdi 2730 la yapamayız biz bunu, örneğin acil quize girmemiz gerekiyor bizim quizler bazıları internetten okulun moddle sistemi üzerinden oluyor telefonla 2 dk da giriyoruz, en yararlı olduğu yer not alma zaten kamera ile şak şak tamam. Bazen ses kaydı.Bla bla...
Eğer yan masadaki kızla kesişiyorsan mutlaka da bir lüx göstergesi olan bir cihaz lazım. Vakıf üniversitesinde aklı başında insan bulmak biraz zor oluyor hani![]()
Lüx meraklısı kızla uzun düşünmem tabiLüksüme bakacak kız cebimi yakar kalsınNot alma kısmında şiddetle haklısın ona lafım yok ama 2.0 mp kamera yine idare ediyor beni
Selfieden nefret ederim bizimkiler devamlı yapıyor beni kanser ediyorlar yolda yürüyoruz deli gibi fotoğraf çekme istekleri var yani her bir adımda fotoğraf çekiyorlar gerçekten artık bunaltıyor insanı. 2730 ile internete zor giriyor opera mini var googleye girip forum sdn yazacağım bildiğin sakalım çıkıyor
Belki bir gün alırım kullanamazsam veya düşürür bir yerini kırarsam sıfır 2730 classic alırım ben çok unutkan biriyim cüzdanımı ve telefonumu hep bir yerlerde unuturum ama bereket hep buluyorum.
İphone 6 nın ön camı gerçekten çok güzel. Adeta su damlası gibi, fakat yapısı gereği çizilmeye çok müsait. Ekran filmi takmadan önce o kadar itinalı kullanmama rağmen kılcal çizikler oluştu. Cihazımın rengi gri, kılıf veya bumper kullanmamama rağmen gözle görülür birşey tespit edemedim. Tek sıkıntısı arka kameranın çıkıntısından dolayı telefon düz ve sert zeminde bir ayağı kısa sacayağı gibi aksak duruyor.Ben iphone 6 nin ekran camını çok beğenmiştim. Ama kasası pek hoşuma gitmemişti. Kötü bi hissi vardı. Çok cizildigini söylüyorlar yanlarının arkasının. Sizin deneyiminiz nedir?
Çok teşekkürler hocam kardeşime alma durumumuz var da o yüzden güzel oldu deneyiminizi paylaşmanız 😊İphone 6 nın ön camı gerçekten çok güzel. Adeta su damlası gibi, fakat yapısı gereği çizilmeye çok müsait. Ekran filmi takmadan önce o kadar itinalı kullanmama rağmen kılcal çizikler oluştu. Cihazımın rengi gri, kılıf veya bumper kullanmamama rağmen gözle görülür birşey tespit edemedim. Tek sıkıntısı arka kameranın çıkıntısından dolayı telefon düz ve sert zeminde bir ayağı kısa sacayağı gibi aksak duruyor.
O sorun şarjı prizde bırakınca sonra telefona öyle takınca oluyor.Prizde olunca ucunda hala elektrik olduğundan direk girince dışına zarar vermiş.Ekli dosyayı görüntüle 11108Ekli dosyayı görüntüle 11109
Note 4 e ait USB girişindeki kararma. Yalnız bugün iş yerindeki arkadaşımın Note 4 ündeki bir detay dikkatimi çekti. İfadesine göre telefonu alır almaz kılıf ile kullanmaya başlamış. Benim telefonda kılıf yok. Onun telefonunda da USB giriş yeri altında kararma var. Arkadaşım makine mühendisi, ifadesine göre parlak kısım elektro statik boyaymış. Şarj sırasında meydana gelen manyetik oluşumlar parlak kısımdaki kaplamanın bozulmasına neden olabilirmiş. İyi akşamlar.
Yani telefonun priz ile birlikte aynı anda cihaza mı bağlamak gerekiyor?O sorun şarjı prizde bırakınca sonra telefona öyle takınca oluyor.Prizde olunca ucunda hala elektrik olduğundan direk girince dışına zarar vermiş.
Önce ucunu telefona sonra adaptörü prize.Prizde kalınca adaptör ucunda elektirk zarar veriyor.Yani telefonun priz ile birlikte aynı anda cihaza mı bağlamak gerekiyor?
Olabilir denemek lazım. Yorumunuz için teşekkür ederim.Önce ucunu telefona sonra adaptörü prize.Prizde kalınca adaptör ucunda elektirk zarar veriyor.
Rica ederim [emoji4].Olabilir denemek lazım. Yorumunuz için teşekkür ederim.
Ben de görmüyorum hocamBu resimleri görmeyen bi benmiyim
Bem görüyorum ?Ben de görmüyorum hocam
Köşesinde gif yazıyor sadece bende. 😊Bem görüyorum ?
Tapatalk internet yavaş olunca gösterm.iyor beklemen lazım ki resmi indirsin.Köşesinde gif yazıyor sadece bende. 