SmokeXD
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 1,876
Peki bu işlem cihazı garanti dışı bırakır mı?
Hayır bırakmaz
Peki bu işlem cihazı garanti dışı bırakır mı?
Teşekkür ederim.
Bende de ekran dönmüyordu ve recent listesi açılmıyordu daha gecenlerde. Clean master yükleyip rami boşaltın ardından bi koşu ayarlara bakın. Acaba değişme olacak mı. Olursa eğer tüm uygulamalara gelin yukardan aşağı tek tek silip kontrol edin. Ben bu şekilde sorunumu cozmustum galiba bi şekilde bi uygulama çakışıyor ya da en gel oluyordu benim olayda 😊Merhaba arkadaşlar. 5 ay önce samsung bayisinden note 4 ü satın aldım. Android 5 güncellemesinden sonra (ya da ben ondan sonra farkettim) bazı ayarlar devre dışı kaldı mesela s pen çıkarılınca yazma pedini aç seçeneği sönük duruyor klavye tuşlarında titreşimide açamıyorum oda sönük duruyor bazı bikaç seçenek daha böyle ve bazen klavye ayarlarında ki emoji önerileri seçeniğde sönük oluyor,ayrıca s pen ile yazma pedinde yazdığım yazı satıra aktarılmıyor yani ne yazarsam yaziym öylece kalıyor metne çevirmiyor.
Samsung müşteri hizmetlerini aradım ve smarttutorla bağlantı kurdular bişey bulamadılar fabrika ayarlarına döndürün dediler 2 kere yaptım ilk başta düzeliyor sonra yine oluyor tekrar aradığımda tek çare servise götürmek dediler gerçekten son çare servisemi götürmek yoksa çözülebilir bir sorun mu lütfen yardımcı olur musunuz?
Ekli dosyayı görüntüle 10978Ekli dosyayı görüntüle 10979
Temmuz sonuna kadar verilmesi planlanıyor 64 destekleyen bir cihazı açmamak kesinlikle aptallık. 5.0.1 é girerken acmamasinin tek nedeni s6 nin satış oranlarını arttırmakti. Bu güncelleme ile açılır. Eğer açılmazsa neyse uçuşa gecmeyelim şimdi durduk yere.Arkadaşlar 5.1.1 i temmuz aonunda verirlermi sizce. Ve verilse 64 bir lilidi açılır mı.
Çoklu kullanıcı dalgası da gelirse çok iyi olur.Temmuz sonuna kadar verilmesi planlanıyor 64 destekleyen bir cihazı açmamak kesinlikle aptallık. 5.0.1 é girerken acmamasinin tek nedeni s6 nin satış oranlarını arttırmakti. Bu güncelleme ile açılır. Eğer açılmazsa neyse uçuşa gecmeyelim şimdi durduk yere.
Bugün s pen için bi patent alındığını okudum bi yerde. Sesli komutla cikabilecekmis 😊😊 bi de edge versiyonu olacak çift taraflı diye haberler varValla ben note 5 idr ciddi merak etmeye başladım. 4 ay sonra tanıtılacak ama daha ortada haber yok
Valla ben de çok memnunum her anlamda cihazdan aman nazar degmesinGeçem s pen ve sketcbook ile nir resim çizdim milletin ağzı açıkl kaldı bu nasıl cihaz diye
64 bit desteginin acilmasinin zor oldugunu okumustum bir yerde snapdragon modellerine haksizlik olmamasi icin hic acilmayabilirmisde.Temmuz sonuna kadar verilmesi planlanıyor 64 destekleyen bir cihazı açmamak kesinlikle aptallık. 5.0.1 é girerken acmamasinin tek nedeni s6 nin satış oranlarını arttırmakti. Bu güncelleme ile açılır. Eğer açılmazsa neyse uçuşa gecmeyelim şimdi durduk yere.
Arkadaşlar parlak kısımlarda matlasma yasayaniniz oldu mu ?
Tabiki de kullanıcı hatası diyeceklerBiraz daha kararın servise vericem bakalım ne denilecek.
Sanmam. Daha önce ki çerçeve soyulmalari servis kapsamında değiştirildi.Tabiki de kullanıcı hatası diyecekler
Bunu değiştiren servis neredeyse ora gşdelim hepsi değiştirmezSanmam. Daha önce ki çerçeve soyulmalari servis kapsamında değiştirildi.
Daha önceki samsung serilerindeki tüm çerçeve soyulmalari mi tüm samsung servisleri garanti kapsamında değiştirdi.Bunu değiştiren servis neredeyse ora gşdelim hepsi değiştirmez
Daha önceki samsung serilerindeki tüm çerçeve soyulmalari mi tüm samsung servisleri garanti kapsamında değiştirdi.
merhaba arkadaşlar bende note 4 almayı düşünüyorum.Ama biraz daha sabredip note 5 i beklesemmi.Çok kararsız kaldım yardımcı olur musunuz?
samsung cok ayip etti gercekten 5.0 lollipop guncellemesini almayan telefonum kies uzerinden baglanarak 5.0 guncellemesini aldi ama nedense telefon adeta kafayi yedi donmalar basladi cok isinip pili 5 saatte bitirmeye basladi. kasilmalar donmalar ekran hassasiyeti zayifladi kalemi istedigim gibi kullanamiyorum artik. ust seviye bir telefonun bunlari yasatmasi cok uzucu,