Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Merhaba arkadaşlar. 5 ay önce samsung bayisinden note 4 ü satın aldım. Android 5 güncellemesinden sonra (ya da ben ondan sonra farkettim) bazı ayarlar devre dışı kaldı mesela s pen çıkarılınca yazma pedini aç seçeneği sönük duruyor klavye tuşlarında titreşimide açamıyorum oda sönük duruyor bazı bikaç seçenek daha böyle ve bazen klavye ayarlarında ki emoji önerileri seçeniğde sönük oluyor,ayrıca s pen ile yazma pedinde yazdığım yazı satıra aktarılmıyor yani ne yazarsam yaziym öylece kalıyor metne çevirmiyor.
Samsung müşteri hizmetlerini aradım ve smarttutorla bağlantı kurdular bişey bulamadılar fabrika ayarlarına döndürün dediler 2 kere yaptım ilk başta düzeliyor sonra yine oluyor tekrar aradığımda tek çare servise götürmek dediler gerçekten son çare servisemi götürmek yoksa çözülebilir bir sorun mu lütfen yardımcı olur musunuz?
Ekli dosyayı görüntüle 10978Ekli dosyayı görüntüle 10979
Bende de ekran dönmüyordu ve recent listesi açılmıyordu daha gecenlerde. Clean master yükleyip rami boşaltın ardından bi koşu ayarlara bakın. Acaba değişme olacak mı. Olursa eğer tüm uygulamalara gelin yukardan aşağı tek tek silip kontrol edin. Ben bu şekilde sorunumu cozmustum galiba bi şekilde bi uygulama çakışıyor ya da en gel oluyordu benim olayda 😊

semihunal27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dediğiniz aklıma geldi ama fabrika ayarlarına döndürdüğüm halde bu sorun oluyor hiçbir uygulama yüklü olmadığı halde oluyorsa uygulamalarla ilgili değil sanırım.
Bu arada sammobileden hiç bişey anlamadım ne yazıkki bu konularda henüz kendimi geliştiremedim.

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Arkadaşlar 5.1.1 i temmuz aonunda verirlermi sizce. Ve verilse 64 bir lilidi açılır mı.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar 5.1.1 i temmuz aonunda verirlermi sizce. Ve verilse 64 bir lilidi açılır mı.
Temmuz sonuna kadar verilmesi planlanıyor 64 destekleyen bir cihazı açmamak kesinlikle aptallık. 5.0.1 é girerken acmamasinin tek nedeni s6 nin satış oranlarını arttırmakti. Bu güncelleme ile açılır. Eğer açılmazsa neyse uçuşa gecmeyelim şimdi durduk yere.

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Temmuz sonuna kadar verilmesi planlanıyor 64 destekleyen bir cihazı açmamak kesinlikle aptallık. 5.0.1 é girerken acmamasinin tek nedeni s6 nin satış oranlarını arttırmakti. Bu güncelleme ile açılır. Eğer açılmazsa neyse uçuşa gecmeyelim şimdi durduk yere.
Çoklu kullanıcı dalgası da gelirse çok iyi olur.

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Valla ben note 5 idr ciddi merak etmeye başladım. 4 ay sonra tanıtılacak ama daha ortada haber yok

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Geçem s pen ve sketcbook ile nir resim çizdim milletin ağzı açıkl kaldı bu nasıl cihaz diye

uqral

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
64 bit desteginin acilmasinin zor oldugunu okumustum bir yerde snapdragon modellerine haksizlik olmamasi icin hic acilmayabilirmisde.
Umarim boyle bir sey olmaz.

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
64 bit konusunu falan açıp aşka gelmeyelim yine :))

serox1334

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar parlak kısımlarda matlasma yasayaniniz oldu mu ?

Bende de matlaşma siyahlanma var telefon beyaz geçen fark ettim baya canımı sıkmıştı.. bildiğin dandik malzeme kullanmışlar.. bir de beyaz kısmı telefon elimdeyken masanın köşesine çarptı üzerindeki boya hemen kalktı hiç bişey anlamadım sanki kaportacıda boyatmışlar a...

kndogruer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Beyaz da böyle bişey olacağı belliydi zaten. Ne hikmetse herkes keşke beyaz alsaydın diyo. Zevkler-renkler meselesi Siyah daha asil duruyo bana göre ve 4 aydır daha birgün bile kılıf takmadım bahsettiğiniz soyulma veya parlak yerlerde kararma olmadı

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Anneminki de beyaz onun köşelerde de soyulma var.

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Daha önceki samsung serilerindeki tüm çerçeve soyulmalari mi tüm samsung servisleri garanti kapsamında değiştirdi.

bende note 2 vardi hep kılıfla kullandım dustu dikine ama sağlam dustu ust kesesi boyası atmıştı servise verdim gecen yıl degismedi bidaha verdim telefon sıfır geldi batarya arka kapak haric bide s-pen bakırköy basarı servis. simdi note 4 var ön kameram dusuk isikta karincali bulanik cekiyor fotoları normal havada iyi cekiyor simdi yaz bitiminde bunuda vercem lensi degisirler heralde

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar modern comnbat 5 oynarken bazen aşırı derece ahize bölümünde bir ısınma oluyor sizde de oluyormu

Vet_erhanyil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar bende note 4 almayı düşünüyorum.Ama biraz daha sabredip note 5 i beklesemmi.Çok kararsız kaldım yardımcı olur musunuz?

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
merhaba arkadaşlar bende note 4 almayı düşünüyorum.Ama biraz daha sabredip note 5 i beklesemmi.Çok kararsız kaldım yardımcı olur musunuz?

yok kardes alma note 5 bekle 2 ay daha sabret iyisini al parana yazık olur alabiliyosan s6 al yada bekle note 5 al

346346yuki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
samsung cok ayip etti gercekten 5.0 lollipop guncellemesini almayan telefonum kies uzerinden baglanarak 5.0 guncellemesini aldi ama nedense telefon adeta kafayi yedi donmalar basladi cok isinip pili 5 saatte bitirmeye basladi. kasilmalar donmalar ekran hassasiyeti zayifladi kalemi istedigim gibi kullanamiyorum artik. ust seviye bir telefonun bunlari yasatmasi cok uzucu,

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
samsung cok ayip etti gercekten 5.0 lollipop guncellemesini almayan telefonum kies uzerinden baglanarak 5.0 guncellemesini aldi ama nedense telefon adeta kafayi yedi donmalar basladi cok isinip pili 5 saatte bitirmeye basladi. kasilmalar donmalar ekran hassasiyeti zayifladi kalemi istedigim gibi kullanamiyorum artik. ust seviye bir telefonun bunlari yasatmasi cok uzucu,

Bu yorumu Sony, Apple, LG gibi markalar için söylemiş olsaydınız pek inanmazdım ama Samsung ne yazık ki böyle. Ota üzerinden gelmediği sürece güncelleme yapmamaya özen gösterin fakat bu kies zımbırtısı telefonların kullandıkları bilgisayar yazılımı? örnek Apple: İtunes, LG: LG pc suite gibi. Eğer öyle ise ve oradan gelen güncelleme bu duruma getirmişse yazık olmuş.

Peki güncelleme betadır gibi uyarılar varmıydı? stabil sürüm olsa ota üzerinden neden dağıtmasınlar? direk ön yargılı davranmamakta fayda var.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Denek 3 gün hiç inanasım gelmedi...
dde57eeac0891d9fe1ec47b04b4f7e17.jpg