Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
İ6 almışmıydın sen?
İlk önce note 4 aldım 1 ay kullandıktan sonra iphone 6 aldım pil performansı 5s gibi vasat ve beklediğimi vermeyince 1 hafta içinde tekrar note 4 almıştım. Şuan note 4 kullanıyorum. Ayrıca bugün birşey daha öğrendim o ultra güç tasarrufu yalan palavra % 5 şarjla 5 saat bile gitmedi. ekran paso kapalı olduğu halde.

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
İlk önce note 4 aldım 1 ay kullandıktan sonra iphone 6 aldım pil performansı 5s gibi vasat ve beklediğimi vermeyince 1 hafta içinde tekrar note 4 almıştım. Şuan note 4 kullanıyorum. Ayrıca bugün birşey daha öğrendim o ultra güç tasarrufu yalan palavra % 5 şarjla 5 saat bile gitmedi. ekran paso kapalı olduğu halde.
Abi yüzde 5 ile çok bile gitmemiş mi 😄

ANTİKACI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sizin parlak kısımlar yıne o kadar parlıyor benim parlak kısımlar bu kadar bile parlamıyor .

Ben makine Mühendisi arkadaşımın varsayımını söyledim. Fakat haklısınız şarj bağlantısının buna sebep olmaması gerekiyor. İşin enteresan olanı kılıfla kullanıma rağmen aynı yerde renk bozulması olmuş.

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Şarj cihazının giriş çıkışı orada aşınmaya sebep veemiş olabilir. Bu olası bir durum.

Lazz hanıma iphone6 aldık. Ya malzeme kalitesi ve parmak izi sensörü bir tarafa konursa note 4 harbi harbi teknoloji ya.

ANTİKACI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim 7 ay kadar önce almış olduğum İphone 6 ım var. Malzeme kalitesi olarak gerçekten kaliteli. Fakat çok nazik bir telefon çok itinalı kullanmak gerekiyor. Daha önceki yorumlarımda da belirtmiş olduğum üzere Note 4 geçekten teknolojinin üst sınırlarında geziyor.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar note 4 ün özellikleri güzel sözüm yok kamerası için almıştım zaten. Kaplaması sinir bozucu...

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Akıllı telefonun var derdin var arkadaş. Yıllardır 2730 classic kullanıyorum hiç beni üzmüyor ekranı kırılmıyor şarjı bitmiyor kamerası var arıyor mesaj atıyor. İyi ki akıllı telefon almamışım almayı da düşünmüyorum :)

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Benim 7 ay kadar önce almış olduğum İphone 6 ım var. Malzeme kalitesi olarak gerçekten kaliteli. Fakat çok nazik bir telefon çok itinalı kullanmak gerekiyor. Daha önceki yorumlarımda da belirtmiş olduğum üzere Note 4 geçekten teknolojinin üst sınırlarında geziyor.
Ben iphone 6 nin ekran camını çok beğenmiştim. Ama kasası pek hoşuma gitmemişti. Kötü bi hissi vardı. Çok cizildigini söylüyorlar yanlarının arkasının. Sizin deneyiminiz nedir?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Akıllı telefonun var derdin var arkadaş. Yıllardır 2730 classic kullanıyorum hiç beni üzmüyor ekranı kırılmıyor şarjı bitmiyor kamerası var arıyor mesaj atıyor. İyi ki akıllı telefon almamışım almayı da düşünmüyorum :)
Üniversites ortamında durum farklı hocam. Bazı ihtiyaçlar için gerekli oluyor :)

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Nasıl ihtiyaçlar mesela biraz açsana merak ettim :)
Hocam mesela kantindesiniz kızlar birden dedi öz çekim yapalım e e şimdi 2730 la yapamayız biz bunu, örneğin acil quize girmemiz gerekiyor bizim quizler bazıları internetten okulun moddle sistemi üzerinden oluyor telefonla 2 dk da giriyoruz, en yararlı olduğu yer not alma zaten kamera ile şak şak tamam. Bazen ses kaydı.Bla bla...

Eğer yan masadaki kızla kesişiyorsan mutlaka da bir lüx göstergesi olan bir cihaz lazım. Vakıf üniversitesinde aklı başında insan bulmak biraz zor oluyor hani :)

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Hocam mesela kantindesiniz kızlar birden dedi öz çekim yapalım e e şimdi 2730 la yapamayız biz bunu, örneğin acil quize girmemiz gerekiyor bizim quizler bazıları internetten okulun moddle sistemi üzerinden oluyor telefonla 2 dk da giriyoruz, en yararlı olduğu yer not alma zaten kamera ile şak şak tamam. Bazen ses kaydı.Bla bla...

Eğer yan masadaki kızla kesişiyorsan mutlaka da bir lüx göstergesi olan bir cihaz lazım. Vakıf üniversitesinde aklı başında insan bulmak biraz zor oluyor hani :)

Lüksüme bakacak kız cebimi yakar kalsın :D Not alma kısmında şiddetle haklısın ona lafım yok ama 2.0 mp kamera yine idare ediyor beni :) Selfieden nefret ederim bizimkiler devamlı yapıyor beni kanser ediyorlar yolda yürüyoruz deli gibi fotoğraf çekme istekleri var yani her bir adımda fotoğraf çekiyorlar gerçekten artık bunaltıyor insanı. 2730 ile internete zor giriyor opera mini var googleye girip forum sdn yazacağım bildiğin sakalım çıkıyor :D Belki bir gün alırım kullanamazsam veya düşürür bir yerini kırarsam sıfır 2730 classic alırım ben çok unutkan biriyim cüzdanımı ve telefonumu hep bir yerlerde unuturum ama bereket hep buluyorum.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Lüksüme bakacak kız cebimi yakar kalsın :D Not alma kısmında şiddetle haklısın ona lafım yok ama 2.0 mp kamera yine idare ediyor beni :) Selfieden nefret ederim bizimkiler devamlı yapıyor beni kanser ediyorlar yolda yürüyoruz deli gibi fotoğraf çekme istekleri var yani her bir adımda fotoğraf çekiyorlar gerçekten artık bunaltıyor insanı. 2730 ile internete zor giriyor opera mini var googleye girip forum sdn yazacağım bildiğin sakalım çıkıyor :D Belki bir gün alırım kullanamazsam veya düşürür bir yerini kırarsam sıfır 2730 classic alırım ben çok unutkan biriyim cüzdanımı ve telefonumu hep bir yerlerde unuturum ama bereket hep buluyorum.
Lüx meraklısı kızla uzun düşünmem tabi ;) çekim olayını bizimkiler o kadar abartmıyor bir yerde takılmaya gidince veyahut keyfimiz yerınde olunca hatıra maksadında çekiyoruz. :):) 2730 karizması yeter ;)

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
valla hayırlı olsun ne diyim iyi gunlerde kullanin keyfini çıkarın :) bence dogru bir karar :-)

ANTİKACI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben iphone 6 nin ekran camını çok beğenmiştim. Ama kasası pek hoşuma gitmemişti. Kötü bi hissi vardı. Çok cizildigini söylüyorlar yanlarının arkasının. Sizin deneyiminiz nedir?
İphone 6 nın ön camı gerçekten çok güzel. Adeta su damlası gibi, fakat yapısı gereği çizilmeye çok müsait. Ekran filmi takmadan önce o kadar itinalı kullanmama rağmen kılcal çizikler oluştu. Cihazımın rengi gri, kılıf veya bumper kullanmamama rağmen gözle görülür birşey tespit edemedim. Tek sıkıntısı arka kameranın çıkıntısından dolayı telefon düz ve sert zeminde bir ayağı kısa sacayağı gibi aksak duruyor.

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
İphone 6 nın ön camı gerçekten çok güzel. Adeta su damlası gibi, fakat yapısı gereği çizilmeye çok müsait. Ekran filmi takmadan önce o kadar itinalı kullanmama rağmen kılcal çizikler oluştu. Cihazımın rengi gri, kılıf veya bumper kullanmamama rağmen gözle görülür birşey tespit edemedim. Tek sıkıntısı arka kameranın çıkıntısından dolayı telefon düz ve sert zeminde bir ayağı kısa sacayağı gibi aksak duruyor.
Çok teşekkürler hocam kardeşime alma durumumuz var da o yüzden güzel oldu deneyiminizi paylaşmanız 😊

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Ekli dosyayı görüntüle 11108Ekli dosyayı görüntüle 11109

Note 4 e ait USB girişindeki kararma. Yalnız bugün iş yerindeki arkadaşımın Note 4 ündeki bir detay dikkatimi çekti. İfadesine göre telefonu alır almaz kılıf ile kullanmaya başlamış. Benim telefonda kılıf yok. Onun telefonunda da USB giriş yeri altında kararma var. Arkadaşım makine mühendisi, ifadesine göre parlak kısım elektro statik boyaymış. Şarj sırasında meydana gelen manyetik oluşumlar parlak kısımdaki kaplamanın bozulmasına neden olabilirmiş. İyi akşamlar.
O sorun şarjı prizde bırakınca sonra telefona öyle takınca oluyor.Prizde olunca ucunda hala elektrik olduğundan direk girince dışına zarar vermiş.