Ben polonya romundan gayet nemnunun güncellemeler çok çabuk geliyor... Bir de polonya romuna geçtikten sonra telefonu sıfırlamakta fayda var diye düşünüyorum... Tam neticeyi o zaman alabilirsin [MENTION=390518]Lazzz[/MENTION]
Onu yapmayacak kadar amatör değilim kardeşim. En Son bugün yayınlanan bir güncelleme varmış o geldi ondan sonra battı suan tr 4.4.4 yetim yağ gibi akıyor şarjı tatmin ederse 5.1.1. É kadar 4.4.4. İle yola devam.Ben polonya romundan gayet nemnunun güncellemeler çok çabuk geliyor... Bir de polonya romuna geçtikten sonra telefonu sıfırlamakta fayda var diye düşünüyorum... Tam neticeyi o zaman alabilirsin [MENTION=390518]Lazzz[/MENTION]
Teşekkür ederim tabi anlayabilirim. Şuan şarj ilk beklemede çok iyi. Dün gece 99 du sabah kalktık 96 diydi. Bakalım gün sonunda sonuç nasıl olacak. Deneyimleri paylaşacağım.[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION] deneyimli olduğunu biliyorum zaten de ama hani sürekli sıfırlayınca herşey siliniyo falan o yüzden belki yapmamış olma ihtimalin olabilir diye söyliyeyim dedim...
Birde 4.4.4 nasıl geçtiğini ben bir ara ayrıntılı olarak senden rica edebilirim... Önceden denemiştim...becerememiştim... Geçmeyi düşünürsem seni onun için bir rahatsız edicem kardeşim...
Ben genelde yüzde 6 7 arasında şarj kaybı yaşıyorum o da derin uyku olmaması bildirimlerin gelmesinden kaynaklı sanırım. Bence normal 8 10 saat te bu kayıplar sonuçta bi şekilde işlemler sürüyor.Hocam bi soru sorucam s6 kullanıyorum ama orada cevap veren olmadı buraya yazıyım dedim.Sorun şu gece yatarken Wifi yi açık unutmuştum şarjım %90 di sabah kalktığımda bi baktım şarj %68 çok şaşırdım digersi gün yine wifi açık yine aynı şekil acaba sizde böyle bişey var mı ? 3gde aynı sorun yok onda şarj yemiyor.Sizde var mı böyle bir sorun ?
Bizde o kadar yemiyor. Hatta dün 4.4.4 versiyonuna geri çektim telefonu geceden sabaha kadar % 3-mü 4 mü ne yemiş wifi bağlı.Hocam bi soru sorucam s6 kullanıyorum ama orada cevap veren olmadı buraya yazıyım dedim.Sorun şu gece yatarken Wifi yi açık unutmuştum şarjım %90 di sabah kalktığımda bi baktım şarj %68 çok şaşırdım digersi gün yine wifi açık yine aynı şekil acaba sizde böyle bişey var mı ? 3gde aynı sorun yok onda şarj yemiyor.Sizde var mı böyle bir sorun ?
Wifi baglantin iyi olmadigi icin surekli baglanip duruyordur bu da pil kaybettirebilirHocam bi soru sorucam s6 kullanıyorum ama orada cevap veren olmadı buraya yazıyım dedim.Sorun şu gece yatarken Wifi yi açık unutmuştum şarjım %90 di sabah kalktığımda bi baktım şarj %68 çok şaşırdım digersi gün yine wifi açık yine aynı şekil acaba sizde böyle bişey var mı ? 3gde aynı sorun yok onda şarj yemiyor.Sizde var mı böyle bir sorun ?
Wifi baglantin iyi olmadigi icin surekli baglanip duruyordur bu da pil kaybettirebilir
Baska bir wifi aginda da test et bence
Bende de durum bu artı olarak da lollipop ram kullanımı konusunda daha başarılıArkadaşlar note 4 é Tr 4.4.4 yükledim tr 5.0.1. İle ayni oranda şarj süresi aldım. Ayrıca 4.4.4 te telefon 2 saatte tam sarj olurken 5.0.1 de 1 saat 30 dk civarı.
Eger baglantida sikinti varsa full cekmeyle alakali degildir sen bakarken full ceker ama baglantin surekli gidip geldigini anlayamayabilirsinEyvallah denicem de bu bağlandığım wifi de full çekiyor hatta modemin yanına koyup test ettim yine aynı
valla bende siyah var tek sorunu her istedigin kapak siyah rengine yakısmıyor yada senin renk zevkin bilemem orasını beyaza her renk kılıf oluyor ayrica kılıf takmıcaksan siyahın arka kapagi deri hissi veriyor elde tutusu güzel ama beyazın arkası deri seklinde sert plastik premium his vermiyor baska farkı yok renk zevkin ne diyosa onu yaparkadaşlar yarın note 4 alıyom beyaz mı alayım siyah mı benim içim beyaza gidiyor beyaz veya siyahta yaşanacak sıkıntıları yazarsanız sevinirim
Gözünüz aydın 😊Eskisine göre bir iyileşme var sanki. ..
![]()
![]()
Teşekkür ederim demek ki neymiş şarj % 3-4 lere düşmeden şarja takmamak gerekmiş.Gözünüz aydın 
Devamlı açık bende 6 ay oldu sanırım.Beyler hızlı şarj özelliğini sürekli kullanıyor musunuz?
Pilin omrunu yiyormus diye bir yerlerde okumustum sizde pil bakimindan bi kusur olustu mu?Teşekkür ederim demek ki neymiş şarj % 3-4 lere düşmeden şarja takmamak gerekmiş.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Devamlı açık bende 6 ay oldu sanırım.
Pil kullanımı düzensizdi o da düzensiz şarj yüzünden şuan düzenkli olarak şarj etmeye başladım pil kullanımı hemen yukarıda resmını paylaştım. ( Hızlı şarj açık).Pilin omrunu yiyormus diye bir yerlerde okumustum sizde pil bakimindan bi kusur olustu mu?
Peki ekran açık kalma süresi ortalama kaç saat oluyor?Pil kullanımı düzensizdi o da düzensiz şarj yüzünden şuan düzenkli olarak şarj etmeye başladım pil kullanımı hemen yukarıda resmını paylaştım. ( Hızlı şarj açık).
Hiç dikkat etmedim.Bugunkü şarjdan sonra bakarım.Peki ekran açık kalma süresi ortalama kaç saat oluyor?
Bende durum 4 saat üzerinde günlük kullanımda. Oyun Wifi vs sürekli aktif olarak kullanıyorum. 😊Peki ekran açık kalma süresi ortalama kaç saat oluyor?
Merhaba arkadaşlar. 5 ay önce samsung bayisinden note 4 ü satın aldım. Android 5 güncellemesinden sonra (ya da ben ondan sonra farkettim) bazı ayarlar devre dışı kaldı mesela s pen çıkarılınca yazma pedini aç seçeneği sönük duruyor klavye tuşlarında titreşimide açamıyorum oda sönük duruyor bazı bikaç seçenek daha böyle ve bazen klavye ayarlarında ki emoji önerileri seçeniğde sönük oluyor,ayrıca s pen ile yazma pedinde yazdığım yazı satıra aktarılmıyor yani ne yazarsam yaziym öylece kalıyor metne çevirmiyor.
Samsung müşteri hizmetlerini aradım ve smarttutorla bağlantı kurdular bişey bulamadılar fabrika ayarlarına döndürün dediler 2 kere yaptım ilk başta düzeliyor sonra yine oluyor tekrar aradığımda tek çare servise götürmek dediler gerçekten son çare servisemi götürmek yoksa çözülebilir bir sorun mu lütfen yardımcı olur musunuz?
Ekli dosyayı görüntüle 10978Ekli dosyayı görüntüle 10979
Evet yani kiese yedekledim zaten sadece s not ve rehberi gerisi bilgisayarımda yedekteydi zaten.