Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

elsanali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
4.4.4 ü görüyor .du saat 19.00 itibari ile. Şuan değişiklik yapıldı mı bilmiyorum
benim telefonda polonya sürümü var. üretici yazılımına dön dedim ve en son sürüm yüklü diyo 4.4e dönmüyo ve saat 19dan sonra denedim

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
benim telefonda polonya sürümü var. üretici yazılımına dön dedim ve en son sürüm yüklü diyo 4.4e dönmüyo ve saat 19dan sonra denedim
Hata veriyor seri numarası tr suan ki yazılım polonya olduğu için telefonu bağlamaacil yazılım kurtarma yine sonrasında modeli sonrasında seri numarayı gir tamam de sonra ki gelen kısma onay ver telefonu öyle bağla yazılımı bulup indirmeye başlar.

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Eninde sonunda gelir aceleye gerek yok... Zaten iki aydır 5.0.1 var sadece csc değişecek 😊

mhmtdgn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar hayırlı olsun cümleten yüklemeden önce wipe atsak nasıl olur temiz bir kurulum için?

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Tamam öyle yapıyım tesekkürler:)
Rica ederim ota olduğu için eski bilgileri silmeden üstüne yüklüyor ister istemez buda hatalara neden oluyor yüklemeden yedek alın güncelleyin 3 tuş ile sıfırlayın yedwkntekrar yükleyin sorunsuz kullanın ...

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Bu wipe olayını bana anlatabilecek bir hayır sever var mı acaba? Wipe yapınca lolipop mu olacak yoksa yeniden mi guncelleyecegim

mhmtdgn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Rica ederim ota olduğu için eski bilgileri silmeden üstüne yüklüyor ister istemez buda hatalara neden oluyor yüklemeden yedek alın güncelleyin 3 tuş ile sıfırlayın yedwkntekrar yükleyin sorunsuz kullanın ...
Eyvallah Paşam:))

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Bu wipe olayını bana anlatabilecek bir hayır sever var mı acaba? Wipe yapınca lolipop mu olacak yoksa yeniden mi guncelleyecegim
Teiefonunı kapat. Ses acma + home tusuna basılı tutarken guc tusuna basarak cihazı ac. Note 4 yazısı cıkınca elini guc tusundan cek ama ses acma ve home tusuna basmaya devam et. An droid simgesi gelecek. Gelen ekrandan format wipe data ve format wipe cache sırası ile rıkla reboot ile yeniden başlat. Cihazı formatlamış oluyorsun. Yeniden kur. Cihazdaki herşey silinir bilgine

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
4.4.4 ü yükledim wipe yaptım ama Turkcell sürümü geldi!

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Teiefonunı kapat. Ses acma + home tusuna basılı tutarken guc tusuna basarak cihazı ac. Note 4 yazısı cıkınca elini guc tusundan cek ama ses acma ve home tusuna basmaya devam et. An droid simgesi gelecek. Gelen ekrandan format wipe data ve format wipe cache sırası ile rıkla reboot ile yeniden başlat. Cihazı formatlamış oluyorsun. Yeniden kur. Cihazdaki herşey silinir bilgine
Kiesle mi yükleyeceğim yani. İşletim sistemi de mi silinecek. Bu arada teşekkürler ☺

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
4.4.4 ü yükledim.CSC kodum hala TRC gözüküyor.TUR olmadı.

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Kiesle mi yükleyeceğim yani. İşletim sistemi de mi silinecek. Bu arada teşekkürler ☺

hayır otadan güncellemeyi yükledikten sonra, önemli bilgilerinizin yedeğini alın. daha sonra bu bahsettiğim işlemleri sırasıyla yapın. Bu tam formattır. Bütün hafıza bölümlerini güncelleme sonrası tanımlı olan orjinal sıfır kullanılmamış hale getirir. Bütün kişisel verileri siler. Bunu yaptığınız zaman tamamen sıfır kurulum gibi olur.

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Ben 5.0.1 den Türkiye 4.4.4 e odin ile geçtim, şuan Türkiye 5.0.1 güncellemesi geldi onu indiriyorum. :)
58W465.png
Benim CSC TRC olarak kaldı, değişmedi.

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Bu arada antutu sonuçlarımda şuan için değişme yok.Cihazı yeni kurduğum için olabilir dedim. Ayrıca cihazı soğutarak yeniden deneyeceğim.

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
hayır otadan güncellemeyi yükledikten sonra, önemli bilgilerinizin yedeğini alın. daha sonra bu bahsettiğim işlemleri sırasıyla yapın. Bu tam formattır. Bütün hafıza bölümlerini güncelleme sonrası tanımlı olan orjinal sıfır kullanılmamış hale getirir. Bütün kişisel verileri siler. Bunu yaptığınız zaman tamamen sıfır kurulum gibi olur.
Çok teşekkür ediyorum 😊😊

elsanali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben yaptım hocam teşekkür ederim normalde parçalı rom 3 parça diğeri tek parça olurdu 5 parça olması ve pit olması hafif kafa karıştırdı ama çözdüm.

Turkcell cihazı benim yükledim suan geri yedek yükleniyor. Güncelleme ota ile geldi.

Bende polonya 5.0.1 vardı geçmiş sayfalarda Türkiye 4.4.4 LİNK j var indir onu odin ile yükle sonra ota ile zaten 5.0.1 geldi diye bildirim alırsın yada yazılım güncellemeden güncelleştirme yaparsın ben böyle yaptım .
NOT polonya 5.0.1 saylan kies ile herseyin yedeğini al sonra Türkiye 5.0.1 é geçince geri yükle. Veri kaybına ugramazsin.
klasörün içinde 5 dosya var hangisini seçiyoz benimde kafam karıştıyardımcıolursan sevinirim

elsanali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
polonya sürümünden 4.4.4kitkat sürümüne geçtim ve şimdi türkiye sürümü olan lollipopu indiriyorum..

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Samsung Türkiye'yi aradım.Hiç bir şeyden haberleri yok!

halostyle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cihazı türkiyeden aldıysan gelmesi lazım 1-2 güne hepsini kapsiyo çünkü bu yeni sürüm

Evet ilk çıktığında türkiyeden aldım cahillik cq yok h bilmiodum hepsi aynı paraydı ketenpereye geldik. İyi o zaman 2 3gün farketmez. Saol hocam

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Yükleyen biri var mı acaba güncellemeyi sizde de recent app menüsünde bi uygulamadan geçerken animasyonsuz mu ve o menü çok hantal dimi ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar mesaj yazdım ama yollamadı sanırm neyse note 4 için güncelleme bana hala gelmedi Tcellden alma sorun nerede bilmiyorum neyse benim sorum şu güncellemenin temiz bir kurulum olması için yapmam gerekenler bunlarmı ?
1)recovery girilip factory reset ve wipe cahce yapılacak
2) kies veya ota dan güncelleme yapılacak
3)tekrar recovery girilip factory reset ve wipe cahce yapılacak
ve temiz bir kurulum olmuş olacak doğrumu cevaplarsanız sevinirim :/

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Arama geldiginde cevaplarken ses yukseliyordu. Bu problemi yasayipta lollipop ile duzelen var mi

Proselia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cihaz modelim SM-N910F. KKTCdeyim. Acaba lolipop güncellemesini burda gelirmi yoksa rommu atmam gerekiyor yardım edebilirseniz çok sevinirim