benim telefonda polonya sürümü var. üretici yazılımına dön dedim ve en son sürüm yüklü diyo 4.4e dönmüyo ve saat 19dan sonra denedim4.4.4 ü görüyor .du saat 19.00 itibari ile. Şuan değişiklik yapıldı mı bilmiyorum
benim telefonda polonya sürümü var. üretici yazılımına dön dedim ve en son sürüm yüklü diyo 4.4e dönmüyo ve saat 19dan sonra denedim4.4.4 ü görüyor .du saat 19.00 itibari ile. Şuan değişiklik yapıldı mı bilmiyorum
Hata veriyor seri numarası tr suan ki yazılım polonya olduğu için telefonu bağlamaacil yazılım kurtarma yine sonrasında modeli sonrasında seri numarayı gir tamam de sonra ki gelen kısma onay ver telefonu öyle bağla yazılımı bulup indirmeye başlar.benim telefonda polonya sürümü var. üretici yazılımına dön dedim ve en son sürüm yüklü diyo 4.4e dönmüyo ve saat 19dan sonra denedim
Yükledikten sonra daha temiz olur sonrasında öncesinde değil ...Arkadaşlar hayırlı olsun cümleten yüklemeden önce wipe atsak nasıl olur temiz bir kurulum için?
Rica ederim ota olduğu için eski bilgileri silmeden üstüne yüklüyor ister istemez buda hatalara neden oluyor yüklemeden yedek alın güncelleyin 3 tuş ile sıfırlayın yedwkntekrar yükleyin sorunsuz kullanın ...Tamam öyle yapıyım tesekkürler![]()
Eyvallah PaşamRica ederim ota olduğu için eski bilgileri silmeden üstüne yüklüyor ister istemez buda hatalara neden oluyor yüklemeden yedek alın güncelleyin 3 tuş ile sıfırlayın yedwkntekrar yükleyin sorunsuz kullanın ...
Teiefonunı kapat. Ses acma + home tusuna basılı tutarken guc tusuna basarak cihazı ac. Note 4 yazısı cıkınca elini guc tusundan cek ama ses acma ve home tusuna basmaya devam et. An droid simgesi gelecek. Gelen ekrandan format wipe data ve format wipe cache sırası ile rıkla reboot ile yeniden başlat. Cihazı formatlamış oluyorsun. Yeniden kur. Cihazdaki herşey silinir bilgineBu wipe olayını bana anlatabilecek bir hayır sever var mı acaba? Wipe yapınca lolipop mu olacak yoksa yeniden mi guncelleyecegim
Kiesle mi yükleyeceğim yani. İşletim sistemi de mi silinecek. Bu arada teşekkürler ☺Teiefonunı kapat. Ses acma + home tusuna basılı tutarken guc tusuna basarak cihazı ac. Note 4 yazısı cıkınca elini guc tusundan cek ama ses acma ve home tusuna basmaya devam et. An droid simgesi gelecek. Gelen ekrandan format wipe data ve format wipe cache sırası ile rıkla reboot ile yeniden başlat. Cihazı formatlamış oluyorsun. Yeniden kur. Cihazdaki herşey silinir bilgine
ustat burdan dosyayı indirdim ama klasörü içinde 5 tane daha dosya hangsi 4.4 kitkattır?https://mega.co.nz/#!8kcQCCxQ!h_G3vlHCH4vwsXoydEAS2_b7OaYYo6n84caJ01q4m2I
Buyrun buda N910CQ için Kitkat 4.4.4 ....
Kiesle mi yükleyeceğim yani. İşletim sistemi de mi silinecek. Bu arada teşekkürler ☺
Benim CSC TRC olarak kaldı, değişmedi.Ben 5.0.1 den Türkiye 4.4.4 e odin ile geçtim, şuan Türkiye 5.0.1 güncellemesi geldi onu indiriyorum.
![]()
Çok teşekkür ediyorum 😊😊hayır otadan güncellemeyi yükledikten sonra, önemli bilgilerinizin yedeğini alın. daha sonra bu bahsettiğim işlemleri sırasıyla yapın. Bu tam formattır. Bütün hafıza bölümlerini güncelleme sonrası tanımlı olan orjinal sıfır kullanılmamış hale getirir. Bütün kişisel verileri siler. Bunu yaptığınız zaman tamamen sıfır kurulum gibi olur.
klasörün içinde 5 dosya var hangisini seçiyoz benimde kafam karıştıyardımcıolursan sevinirimBen yaptım hocam teşekkür ederim normalde parçalı rom 3 parça diğeri tek parça olurdu 5 parça olması ve pit olması hafif kafa karıştırdı ama çözdüm.
Turkcell cihazı benim yükledim suan geri yedek yükleniyor. Güncelleme ota ile geldi.
Bende polonya 5.0.1 vardı geçmiş sayfalarda Türkiye 4.4.4 LİNK j var indir onu odin ile yükle sonra ota ile zaten 5.0.1 geldi diye bildirim alırsın yada yazılım güncellemeden güncelleştirme yaparsın ben böyle yaptım .
NOT polonya 5.0.1 saylan kies ile herseyin yedeğini al sonra Türkiye 5.0.1 é geçince geri yükle. Veri kaybına ugramazsin.
Dosyaların en başında ap, bl, csc yazıyor oralara yerleştireceksin.klasörün içinde 5 dosya var hangisini seçiyoz benimde kafam karıştıyardımcıolursan sevinirim
cihazı türkiyeden aldıysan gelmesi lazım 1-2 güne hepsini kapsiyo çünkü bu yeni sürümSM-N910H olanlara ne zaman gelir acaba![]()
cihazı türkiyeden aldıysan gelmesi lazım 1-2 güne hepsini kapsiyo çünkü bu yeni sürüm
http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N910F/ romların listesi.Cihaz modelim SM-N910F. KKTCdeyim. Acaba lolipop güncellemesini burda gelirmi yoksa rommu atmam gerekiyor yardım edebilirseniz çok sevinirim