Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

Proselia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu linklediklerin güney kıbrıs için hazırlanmış romlar. Ben cihazı ingiltereden getirdim buraya. Türkiye rom u çıkarmı acaba n910f için? Çünkü 1-2 ay sonra türkiye ye dönüş yapacağım.

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
3. Defa yorum atiyorum fakat yayinlanmiyor bendemi hata var diyerekten 3.kez yaziyorum once yedek alip full wipe yapip guncelleme yapip tekrar full wipe mi yapmaliyiz temiz bir kurulum icin ayrica bana hala guncelleme gelmedi

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Bu linklediklerin güney kıbrıs için hazırlanmış romlar. Ben cihazı ingiltereden getirdim buraya. Türkiye rom u çıkarmı acaba n910f için? Çünkü 1-2 ay sonra türkiye ye dönüş yapacağım.
Turkiye resmi cihazlar n910cq onlarada guncelleme geldi. Bunun dışındaki cihazlar sam mobile üzerinden takip edecek. Benzer rom kurup Türkçe dil desteği ile kullanacak.

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
3. Defa yorum atiyorum fakat yayinlanmiyor bendemi hata var diyerekten 3.kez yaziyorum once yedek alip full wipe yapip guncelleme yapip tekrar full wipe mi yapmaliyiz temiz bir kurulum icin ayrica bana hala guncelleme gelmedi
Guncelleme sonrası full wipe yapmanız yeterli.

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Ve sonunda CSC TUR ve Cihaz Kodu CQ olan 5.0.1' İ hallettik ...

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Turkcell cihazı CSC/TRC olup da alan var mı? Bana henüz gelmedi

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yine sinirlerim zıpladı :) Turkcell'i aradım onlar, bizlik bi durum yok Samsung verecek güncellemeyi diyor, Samsungu aradım çalışmalar devam ediyor, en kısa sürede gelecek diyor! Gel de kafayı yeme. İki tane reklam uygulaması atacaksınız diye o kadar beklettiniz güncellemeyi, şimdi de devam ediyor diyorsunuz. Bu 2 ayda bunlar ne yaptı cidden çok merak ediyorum. TRC hariç herkes aldı. TRC'de ise sadece bir kaç tane Turkcell uygulaması var hepsi bu. Bunları aylardır ekleyemedin mi yani! Ya bunların yeminle düzgün işi yok.

mehmetfurkan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Dün gece güncellemeyi gerçekleştirdim. Öncesinde veya sonrasında format atmadan. Sağlıklı vaziyette kullanıyorum.
Değişiklikler göze çarpıyor. Ben büyük olarak nitelendirdiğim sadece video çekerken yavaşlatma modu gelmiş olması. Onun dışın büyük bir güncelleme olayı göremedim. Sizin farkettikleriniz neler ?

kndogruer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ya benim telefon güncellemeden sonra ram kullanımı 500-600 mb arttı nası düzeltcem bunu

elsanali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ilk önce tr 4.4.4 kitkat sürümü yüklü olması gerekir. cihazı güncelle sonra wipe yap daha iyi olur. bilgilerini yedeklemeyi unutma veri kaybı yaşama. kies ile yedekle sonra yeni sürümü yaptıktan sonra yedekleri geri yükle

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu telefonlar farklı telefonmuda böyle oluyo ya bende türkcelden aldım banada gelmedi güncelleme ben böyle işe ya böyle saçma bişey görmedim

kndogruer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Düzeltir.Şunu da belirteyim lollipop ile ram kullanımı artmış ama telefonda herhangi bir yavaşlama yok.

Tamam saolun. Bi sorun daha var ama lolipopla alakalı değil kitkattaykende aynıydı. Şarja taktığımda 4-5 saatte %90 oluyo daha fazla dolmuyo hiç %100 olmuyo

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Tamam saolun. Bi sorun daha var ama lolipopla alakalı değil kitkattaykende aynıydı. Şarja taktığımda 4-5 saatte %90 oluyo daha fazla dolmuyo hiç %100 olmuyo
Şarj %50 ve üzerinde iken *#0228# kodunu girin.Quick start diyin.Telefonun ekranı kapanıp açılır, pil kalibre edilir.Sonra hızlı şarjı kapatıp şarj edin.

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
ben tcelli aradim bizden kaynaklanmiyoe denidldi samsung aradim tcell alakasi yok imei sirasina göre yapiliyor aksama veya 1 2 gunr gelir denildi bekliyoruz malesef
Cihaz türkiyeye operatör kanadından girdiyse Samsung ilk olarak operatörlere yollar güncellemeyi onayları aldıktan sonra otaya düşer. Onlar da eksik bilgi var. Prosedür bu şekilde oluyor ...

Bu arada bendeki cihaz da turkcell çıkışlı ben burada yayınlanan 4.4.4 odin ile kurdum sonra güncelleme hemen göründü zaten daha öncesi de Polonya'nın kini kullanıyordum sadece CSC değişim diye yaptım isterseniz sizde aynı yolları izleyin hiç bir zorluğu yoktur...

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Cihaz türkiyeye operatör kanadından girdiyse Samsung ilk olarak operatörlere yollar güncellemeyi onayları aldıktan sonra otaya düşer. Onlar da eksik bilgi var. Prosedür bu şekilde oluyor ...

Bu arada bendeki cihaz da turkcell çıkışlı ben burada yayınlanan 4.4.4 odin ile kurdum sonra güncelleme hemen göründü zaten daha öncesi de Polonya'nın kini kullanıyordum sadece CSC değişim diye yaptım isterseniz sizde aynı yolları izleyin hiç bir zorluğu yoktur...

Kardes benimde tcell cıkısli kutudan ciktigi gibi uzerinde hic islem yapmadim banada imei sirasi bilgisini verdiler kac gune kadar gelir tcell le ilgili durum yok deniliyor bekleyin diyorlae

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Kardes benimde tcell cıkısli kutudan ciktigi gibi uzerinde hic islem yapmadim banada imei sirasi bilgisini verdiler kac gune kadar gelir tcell le ilgili durum yok deniliyor bekleyin diyorlae
Yaptığım işlemler tamamen yasal olduğu için sıkıntı arz eden bir durum söz konusu değil. Beklemek istemiyorsanız sizde odin ile 4.4.4 kurulumu yaptıktan sonra güncellemenin hemen cihazınıza geldiğini göreceksiniz ... İşlemler basit ve kolay tercih sizin...

baran43

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar 4.4.4 CQ romunu indirip odin ile kurdum sonra full wipe yaptım ancak cihazım yine turkcell olarak açılıyor ve güncelleme yine gelmedi. ne yapmam gerekir?

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Tekrar Full wipe yapın gitmesi gerekiyor. Olmadı odin ile tekrar kurun... Sonra deneyin ...

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
arkadaşlar 4.4.4 CQ romunu indirip odin ile kurdum sonra full wipe yaptım ancak cihazım yine turkcell olarak açılıyor ve güncelleme yine gelmedi. ne yapmam gerekir?
Aynısı da bana oldu.Polonya romunu indir, kur.Sonra full wipe yap.Sonra TUR 4.4.4 ü kur.Wipe yapmadan güncellemelere bak, yüklemeye başlar.Ben bu şekilde 5.0.1 Türkiye sürümünü yükleyebildim.

baran43

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tekrar Full wipe yapın gitmesi gerekiyor. Olmadı odin ile tekrar kurun... Sonra deneyin ...

Aynısı da bana oldu.Polonya romunu indir, kur.Sonra full wipe yap.Sonra TUR 4.4.4 ü kur.Wipe yapmadan güncellemelere bak, yüklemeye başlar.Ben bu şekilde 5.0.1 Türkiye sürümünü yükleyebildim.

Teşekkürler... Polonya romunu hızlı indirebileceğim bir yer var mı? SamMobile çok yavaş indiriyor da...

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
klasörün içinde 5 dosya var hangisini seçiyoz benimde kafam karıştıyardımcıolursan sevinirim
Odin 3.09 indir ilk önce ,
Pit dosyasını pit e göster bl dosyasını bl ile başlayanı, ap yerine ap ile başlayanı, cp yerine cp ile başlayanı, csc yerine csc ile başlayanı yerleştir, cihazını download moda al, bilgisaayra bağla ID:COM kısmında bağlandı yazısını görürsün tabi ingilizce olarak, message kısmında ADDED! yazısını gördüğünde yüklemeye hazır demektir, bütün bunları yaptıktan sonra start a bas ve yüklemeye başlasın,
ÖNEMLİ NOT: Laptop veya kesintisiz güç kaynağı olan bir pc den yüklemeni gerçekleştir, her ihtimale karşı elektrik kesilirse brick olmasın cihazın.
Kolay gelsin. Dosyalarda sıkıntı yok aynı dosyalar ile 4.4.4 e geri dönüp 5.0.1 Tr ye geçiş yaptım.