Turkiye resmi cihazlar n910cq onlarada guncelleme geldi. Bunun dışındaki cihazlar sam mobile üzerinden takip edecek. Benzer rom kurup Türkçe dil desteği ile kullanacak.Bu linklediklerin güney kıbrıs için hazırlanmış romlar. Ben cihazı ingiltereden getirdim buraya. Türkiye rom u çıkarmı acaba n910f için? Çünkü 1-2 ay sonra türkiye ye dönüş yapacağım.
Guncelleme sonrası full wipe yapmanız yeterli.3. Defa yorum atiyorum fakat yayinlanmiyor bendemi hata var diyerekten 3.kez yaziyorum once yedek alip full wipe yapip guncelleme yapip tekrar full wipe mi yapmaliyiz temiz bir kurulum icin ayrica bana hala guncelleme gelmedi
Guncelleme sonrası full wipe yapmanız yeterli.
Full wipe yaptın mı?Ya benim telefon güncellemeden sonra ram kullanımı 500-600 mb arttı nası düzeltcem bunu
Full wipe yaptın mı?
Düzeltir.Şunu da belirteyim lollipop ile ram kullanımı artmış ama telefonda herhangi bir yavaşlama yok.Hayır bu düzeltirmi
Düzeltir.Şunu da belirteyim lollipop ile ram kullanımı artmış ama telefonda herhangi bir yavaşlama yok.
Şarj %50 ve üzerinde iken *#0228# kodunu girin.Quick start diyin.Telefonun ekranı kapanıp açılır, pil kalibre edilir.Sonra hızlı şarjı kapatıp şarj edin.Tamam saolun. Bi sorun daha var ama lolipopla alakalı değil kitkattaykende aynıydı. Şarja taktığımda 4-5 saatte %90 oluyo daha fazla dolmuyo hiç %100 olmuyo
Turkcell cihazlarda gelen giden var mı?
Şarj %50 ve üzerinde iken *#0228# kodunu girin.Quick start diyin.Telefonun ekranı kapanıp açılır, pil kalibre edilir.Sonra hızlı şarjı kapatıp şarj edin.
Cihaz türkiyeye operatör kanadından girdiyse Samsung ilk olarak operatörlere yollar güncellemeyi onayları aldıktan sonra otaya düşer. Onlar da eksik bilgi var. Prosedür bu şekilde oluyor ...ben tcelli aradim bizden kaynaklanmiyoe denidldi samsung aradim tcell alakasi yok imei sirasina göre yapiliyor aksama veya 1 2 gunr gelir denildi bekliyoruz malesef
Cihaz türkiyeye operatör kanadından girdiyse Samsung ilk olarak operatörlere yollar güncellemeyi onayları aldıktan sonra otaya düşer. Onlar da eksik bilgi var. Prosedür bu şekilde oluyor ...
Bu arada bendeki cihaz da turkcell çıkışlı ben burada yayınlanan 4.4.4 odin ile kurdum sonra güncelleme hemen göründü zaten daha öncesi de Polonya'nın kini kullanıyordum sadece CSC değişim diye yaptım isterseniz sizde aynı yolları izleyin hiç bir zorluğu yoktur...
Bataryayı %20 seviyesine kadar indir.Play Store'dan battery doctor indir.Hızlı şarj kapalı halde o program vasıtasıyla şarj et.Düzelme olur diye düşünüyorum.%80 de iken o kodu girdim %86 oldu. Batarya bitmedenmi şarj edeyim?
Yaptığım işlemler tamamen yasal olduğu için sıkıntı arz eden bir durum söz konusu değil. Beklemek istemiyorsanız sizde odin ile 4.4.4 kurulumu yaptıktan sonra güncellemenin hemen cihazınıza geldiğini göreceksiniz ... İşlemler basit ve kolay tercih sizin...Kardes benimde tcell cıkısli kutudan ciktigi gibi uzerinde hic islem yapmadim banada imei sirasi bilgisini verdiler kac gune kadar gelir tcell le ilgili durum yok deniliyor bekleyin diyorlae
Aynısı da bana oldu.Polonya romunu indir, kur.Sonra full wipe yap.Sonra TUR 4.4.4 ü kur.Wipe yapmadan güncellemelere bak, yüklemeye başlar.Ben bu şekilde 5.0.1 Türkiye sürümünü yükleyebildim.arkadaşlar 4.4.4 CQ romunu indirip odin ile kurdum sonra full wipe yaptım ancak cihazım yine turkcell olarak açılıyor ve güncelleme yine gelmedi. ne yapmam gerekir?
Tekrar Full wipe yapın gitmesi gerekiyor. Olmadı odin ile tekrar kurun... Sonra deneyin ...
Aynısı da bana oldu.Polonya romunu indir, kur.Sonra full wipe yap.Sonra TUR 4.4.4 ü kur.Wipe yapmadan güncellemelere bak, yüklemeye başlar.Ben bu şekilde 5.0.1 Türkiye sürümünü yükleyebildim.
Odin 3.09 indir ilk önce ,klasörün içinde 5 dosya var hangisini seçiyoz benimde kafam karıştıyardımcıolursan sevinirim