Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Müşteri hizmetlerini aradım Turkcell cihazlarına gelmeme olasılığı var denildi. Servise verin onlar güncellesin denildi. Var mı bi bilgi?

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Arkadaşlar şu turkcell işinden kurtulun... Saatlerce aynı soruları sorup cevap aramayın. Sırasıyla...

1- Polonya sonsürüm 5.0.1 rom indirip Odin 3.09 ile cihazınıza kurun.

2- Arkadaşımızın paylaştığı 4.4.4 910 CQ Romu indirip cihazınıza kurun.

3- 3 tuş ile Recoverye girerek Full wipe wipe cache işlemlerini yapın.

4- Güncellemeleri kontrol et diyip 5.0.1 indirip telefona ota dan yükleyin.

5- Tekrar 3 tuş ile Recoverye girip Full wipe ve cache işlemlerini yapın.

6- Cihaz açılsın ayarlayıp varsa yedek yükleyip kullanın.

Ne nasıl yapılıyor gibi soru sormayın arkadaşlar hepsi google ve forumda mevcut. Azıcık zaman ayırın toplamda indirmeler dahil 2.30 saatte halledersiniz. Yol çok basit ve açık...

Herkese kolay gelsin...

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Müşteri hizmetlerini aradım Turkcell cihazlarına gelmeme olasılığı var denildi. Servise verin onlar güncellesin denildi. Var mı bi bilgi?
Turkcell'i aradım, Samsung'u arayın dediler, Samsung'u aradım güncellenmesi lazım neden güncellenmemiş yeaaa siz en iyisi bekleyin gelir nasılsa dediler (tam profesyonel adam :mrgreen:) ben de odinime kuvvet dedim :thumbup:

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar şu turkcell işinden kurtulun... Saatlerce aynı soruları sorup cevap aramayın. Sırasıyla...

Ne nasıl yapılıyor gibi soru sormayın arkadaşlar hepsi google ve forumda mevcut. Azıcık zaman ayırın toplamda indirmeler dahil 2.30 saatte halledersiniz. Yol çok basit ve açık...

Herkese kolay gelsin...

İlk 5.0.1 kurmalarında ki amaç ney :D
Direk 2. seçenekten başlarlarsa olay tamam 1. yi kurcalamayın :D

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Direk kurarlar ise cihaz hala turkcell olarak görünüyor güncellemeyi almıyorlar ... Sıra atlamayın...

İsteyen yapsın istemeyen otursun beklesin. ..
Gelir bir ara ...

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
CSC kodu TRC olarak kalıyor 4.4.4 yüklü iken Odin ile 4.4.4 TUR yüklersen.1. seçenekten başlamak gerekiyor.Ben akşam bu şekilde TUR 5.0.1 i yükleyebildim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Rusya 4.4.4. romunu Odin ile kurdum. Full wipe yaptım iki defa. Sonra TUR 4.4.4 ü kurdum. Full Wipe yaptım yine iki defa. Telefon açıldığında güncellemeleri kontrol edince yüklemeye başlıdı.Ben bu şekilde 5.0.1 Türkiye sürümünü yükleyebildim. Telefonum SM-N910CQ olarak görünüyor. Telefonu Turkcell den almıştım bu arada :)

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Yaptığım işlemler tamamen yasal olduğu için sıkıntı arz eden bir durum söz konusu değil. Beklemek istemiyorsanız sizde odin ile 4.4.4 kurulumu yaptıktan sonra güncellemenin hemen cihazınıza geldiğini göreceksiniz ... İşlemler basit ve kolay tercih sizin...

Hocam dediginiz gibi yapayim ozaman TR 4.4.4 link atarmisin sana zahmet ?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Direk kurarlar ise cihaz hala turkcell olarak görünüyor güncellemeyi almıyorlar ... Sıra atlamayın...

İsteyen yapsın istemeyen otursun beklesin. ..
Gelir bir ara ...
Bu olay 5.0.1 den 4.4.4 e geçip Tr 5.0.1 yüklemek isteyenler için değilmiydı, olay tamam şuan anladı msiz 4.4.4 olup güncellemeyi alamayanalra bir yöntem yazmsınız kusura bakmayın yanlış anlama,
Ayrıca bu 4.4.4 TR deyken güncelleme alamayanlar dns değiştirip bir denerler mi acaba ? neden diyeceksiniz, ben 5.0.1 kullanırken ek güncelleme geldi, ben dışında herkes aldı bende dns değiştirdim o zaman geldi güncelleme bu odın e girmeden bir dns ile deneyın. Kolay gelsin,

Ek bir yöntem daha
*#272*imei# yapıp oradan Türkiyeyi seçip sonrasında güncelleme kontrol et diyin, .

baran43

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynısı da bana oldu.Polonya romunu indir, kur.Sonra full wipe yap.Sonra TUR 4.4.4 ü kur.Wipe yapmadan güncellemelere bak, yüklemeye başlar.Ben bu şekilde 5.0.1 Türkiye sürümünü yükleyebildim.

Herkese kolay gelsin...

Dedikleriniz aynen uyguladım ancak cihaz hala turkcell'den kurtulamadı... Bir öneriniz var mıdır?

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
[MENTION=450003]baran43[/MENTION] arkadaşım Polonya 5.0.1 Romu kurup wipe yapınca Turkcell'den kurtulursun bende turkcell kullanıcısıyım . Sonrasında konuda verilen linkten 5 dosyalı Romu yükleyip tekrar wipe yapacaksın güncellemeleri denetleyip türkiye için olanı kuracaksınız çareniz bu uzun gibi görünsede...

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Dün wipe mevzusunu hallettim fakat özel modda ki fotoğraflarımı unutarak kısa süreli kalp krizi tehlikesi atlatıp bir dram yaşadım ama geçti 😊 telefonun kullanımı keyifli bi hal aldı. Görünüş animasyonlar vs çok iyi. Şarj konusunda da bi sıkıntı görmüyorum ram konusunda da 😊

Places

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sizce Şarj yeni güncelleme ile iyileşti mi kötüleşti mi?

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
O konuda net bir şey söyleyemiyorum çünkü telefonu iki gündür aşırı kullanıyorum sürekli oyun takip ediyorum ve yeni özelliklerin tadını çıkarıyorum. Sadece eskisinden kötü değil gibime geldi

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Bence polonya 5.0.1 e gore şarjı daha iyi. Dün akşam 23den beri cihaz elimde berhangi bir guç tasarrufu swçili değil. Wifi 3g açık aenkronizasyon acık. Az biraz face kullandım. Gundelil telefon görüşmeleri ve seviye % 46

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Bence polonya 5.0.1 e gore şarjı daha iyi. Dün akşam 23den beri cihaz elimde berhangi bir guç tasarrufu swçili değil. Wifi 3g açık aenkronizasyon acık. Az biraz face kullandım. Gundelil telefon görüşmeleri ve seviye % 46
Sizinki çok çok iyiymiş. Ben size bi şey sorabilir miyim root atmadan telefonumda silinmiş dosyaları taratabilir miyim ☺

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Cihaz sürüm değiştikten sonra bir kaç kez geceden hızlı sarj olmadan sarj edin 3-4 sarj edilmesinden sonra performansı değerlendiririz bence erken...

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba. Turkcell romundan kurtulmak için burada yazılanları yaptım. Polonya romu kuruldu. Wipe da yaptım. Lakin burada arkadaşların linkini verdiği 4.4.4 Türkiye CQ romunu 2 kez indirdim ve ikisinde de arşiv hasarlı hatası verdi. Winrar dışında bir uygulama mı kullanmak lazım? Acil bi durum

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Arkadaşlar merhaba. Turkcell romundan kurtulmak için burada yazılanları yaptım. Polonya romu kuruldu. Wipe da yaptım. Lakin burada arkadaşların linkini verdiği 4.4.4 Türkiye CQ romunu 2 kez indirdim ve ikisinde de arşiv hasarlı hatası verdi. Winrar dışında bir uygulama mı kullanmak lazım? Acil bi durum
Internet Explorer dan indir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar recovery modda advanced seçeneği olmadığı için full vipe yapamıyorum. o nedenle hala telefonum turkcell esiri allah rızası için bir akıl verin

aryildiz61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş winrar 5.2 ile denedin mi? Bende aynı sorunu yaşamıştım 5.2 ile açıldı ama gene Turkcell'in romundan kurtulamadım.

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Bende de Turkcell ROM'u mevcut. Odin 3.09 ile [MENTION=375683]BadBoy8154[/MENTION] arkadaşımızın linkini verdiği CQ romu kurdum telefon restart attı sonra kapatıp data wipe ile cache wipe yaptım fakat açıldığında yine turkcell olarak açıldı. Acaba kurulumu mu yapamadım yardımcı olmanızı diliyorum.