• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

Si an size lolipop tam sesleniyorum ilk izlenimlerim harika arkadaşlar. Telefon budur yaa beklediğime değdi 😃 tabi bunlar ilk izlenimlerim şu an bitti. Reset falan atmadım daha. Akşama hep birlikte ayrıntılı bakarız.

Yok efendim. Ben orayı bekledim şu an gerçekten animasyonlar geçişler vs gayet stabil uygulamaları ard arda açıyorum şu anlık bi sıkıntı yok. Çok çok iyi hatta umdugumdan daha da iyi bişey bu 😃

Valla polonya romunu denemisti. Ben daha fazla ram kullaniyordu. Batarya performansida iyi degildi.

Genel bir sistem güncellemesi olduğu için bataryayı sömürür haliyle.Yalnız şahsen wipe data factory reset ve wipe cache öneririm arkadaşlar.Bir süre sonra sistem bir yerden patlak verir.

Sessiz mod var mı? Yok ilk Polonya romu gibi o ekstra mi gelecek?

Ram kullanımında da bi farklılık görmüyorum şu an hala 0.96 boş ramim var.

9c68e60b15598298e19b2869eb314eff.jpg

Turkcell cihazı alan var mı? Başka forumlarda alanlar var galiba. İmei sırası mi yoksa operatör cihazlarına sonra mı gelecek onu çözemedim :)

Sonunda çıktı ha, hayırlı olsun. Şu saçma samsung yüzünden banlanan bile oldu. :)

La Turkcell Note 4 sahipleri sana ne etti? (Operatörüm Avea) [emoji16]

Şu an için gördüğüm en dandik olay recent menüsüne geçerken olan animasyon. Daha doğrusu olmayan animasyon. Pat diye kayboluyor uygulama

[MENTION=444264]ismailvtas[/MENTION]

Gelistirici modundan animasyonlari kapatabiliyorsun bildigim kadariyla.

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=444264]ismailvtas[/MENTION]

Gelistirici modundan animasyonlari kapatabiliyorsun bildigim kadariyla.

Ben animasyonlar olsun istiyorum ama ☺ keşke bi kaç seçenek olsa geçişlerde ilgili