Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yarın S6 partisi var istanbulda. Ondan önce güncelleme gelmez gibi geldi bana. İstanbulda olsam kesin gider ve protesto ederdim. Utanmadan millete yeni telefonu satmaya çalışacaklar. Bakıyorum da yukarıda "güncelleme gelince uzaya çıkmayacaksınız"cılar da gelmiş. :D

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Yarın S6 partisi var istanbulda. Ondan önce güncelleme gelmez gibi geldi bana. İstanbulda olsam kesin gider ve protesto ederdim. Utanmadan millete yeni telefonu satmaya çalışacaklar. Bakıyorum da yukarıda "güncelleme gelince uzaya çıkmayacaksınız"cılar da gelmiş. :D
Geldiler kardes birde kullanici adlari bike yok. Tepki cekmemek icin sdn okuru diye yaz gec iyi valla. Samsungun kendi perolsoneli bile yazabilir.

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Apple Türkçe Siri ile uzaya çıktı, Samsung Türkiye maden kazsın dursun :cool:

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
O değil de bi an kendimi 11 nisana koşullamisim sonra aklıma geldi telefonun markası. Üzüldüm... Gelmez dimi ya iki güne?

generalhd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Acaba en azından özür dileyecekler mi.
Yoksa lolipop partisi mi diyecekler çok merak ediyorum [emoji1]

Samsung un özür gibi huyu yoktur.
Gayet iyi bilirim.
Bir ara wave 2 kullandım bada 2.0 bir türlü gelmemişti sonra zaten fişini çekti o işletim sisteminin.
Sonra s3 kullandım. Jelibonda desteği kesti.
Yani markanın huyu bu maalesef.
Ben niye bu markayı tercih ediyorum? Çıkardığı modeller, maalesef donanım olarak iyiydi o dönemde,ileriye yönelik kullanırım diye düşündüm. Bu modeli(note 4) ise sırf kalemi için tercih ettim. Ama yine tercihimde yanılmışım.Güncelleme konusu bir yana,Samsung Türkiye'nin vurdumduymaz tavırları zaten çileden çıkarmaya yetiyor insanı.

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Samsung un özür gibi huyu yoktur.
Gayet iyi bilirim.
Bir ara wave 2 kullandım bada 2.0 bir türlü gelmemişti sonra zaten fişini çekti o işletim sisteminin.
Sonra s3 kullandım. Jelibonda desteği kesti.
Yani markanın huyu bu maalesef.
Ben niye bu markayı tercih ediyorum? Çıkardığı modeller, maalesef donanım olarak iyiydi o dönemde,ileriye yönelik kullanırım diye düşündüm. Bu modeli(note 4) ise sırf kalemi için tercih ettim. Ama yine tercihimde yanılmışım.Güncelleme konusu bir yana,Samsung Türkiye'nin vurdumduymaz tavırları zaten çileden çıkarmaya yetiyor insanı.
Aynen insanı öldürür. Ürün gerçekten iyi fakat insan sadece ürün deneyimi istemiyor. Kaldı ki biz bu cq modeli için onların garantisinde olsun diye daha fazla para ödedik yoksa alırdım 1700 liraya bakardım keyfime. Yemin ediyorum bazı ithalat garantili ürünlerin servisleri daha duyarlı ve yardımsever.

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Kesinlikle...
Hem suçlu hem güçlü derler ya aynı bizimle samsungun durumu.
Şubat ayında Polonya'dan başladılar.Nisan ayındayız Özbekistan ve Kazakistan'a geldi, Türkiye'de yok.Sonra neymiş efendim Türkiye büyük ülke.Dün Apple iOS 8.3 güncellemesinde Siri asistanına Türkçe dil desteği koyarak kullanıcısına verdiği önemi kanıtlamış oldu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung fanıyım ama artık 4.4.4 sürümle gezmekten inanın utanıyorum samsung firma tarihinde güncellemede en tepe modeli için hiç bu kadar geri kalmamıştı bu sene samsung için tam bir facia oldu haberi yok samsungun yazılım ekibi berbat yeni TW güzel eyw ama zamanında yapamıyorlar yazıklar olsun mail atıyorm canlı destek soruyorum müşteri hizmetleri arıyorm twit atıyorm (hemde hergün yapıyorm hepssini ) ama yok tek söyledikleri böyle bir bilgi yok gelecek sürüm hakkında ne zaman gelir hangi sürüm gelir yayınlanacakmı belli değil diyorlar yahu böyle birşey olabilirmi? samsungu kınıyorum çok büyük fanıyım ama artık note 4 son oldu 2 sene kullanır iphone 6s yada çıkınca 7 alırım yazıklar olsun samsung benim için bitti !!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
note 4 910h ile 910cq arasında ne fark var acaba 200 tl fiyat fark ediyor gittigidiyor ile hepsi burada arasında. ayrıca delta garanti iyimidir?

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Lollipop çıktı deniliyor. 1080 MB'lık bir güncelleme gelmiş. Öyle deniliyor. Ben kontrol ettim Ota ile yok hâlâ. Bi kontrol edin isterseniz.

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Ota mi hocam? Bende hala görünmüyor.
54346a7cf8dfa32cb8f75260a902be4a.jpg

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ve telefonu guncelleyenler en kısa zamanda yedek alıp, bi kez wipe işlemlerini yapın. Kitkat ve Lollipop'un çakışmaması için.

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler işlem bitince ayrıntıları paylaşırım. Umarım kısa sürede size de ulaşır.

Teşekkür ederim hocam. Benim Turkcell cihazı. Belirli bi imei sırasına göre dağıtılıyor. Gelir en kısa zamanda. Ülkeye çıktı ya gerisi problem değil. :D

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Sammobile sitesinde göstermiyor yine güncellemeyi.Bana daha gelmedi.Turkcell cihaz.Akşama gelir herhalde.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Benimkide Turkcel cihazı ama polonya romu var , şimdi ben kies üzerinden acil yazılım kurtarmayı seçip bakıcam gelmişmi gelememişmi 4.4.4 1.6 gb boyutundaydı, bakalım geldıyse boyut değişmesi gerek...

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Valla samsung cohaz bana geldi guncelleme demekki servis dogru biliyormus. 11 nisan olmasi lazim demisti 10 nisanda dagitildi. Simdi aklima takilan su polonya romundaki sonradan verilen dhzeltme guncelemeside dahilmi acaba. Birde onu b3kliyecegiz yoksa