Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
[video=youtube;bHKszHPD4Pw]https://www.youtube.com/watch?v=bHKszHPD4Pw[/video] Arkadaşlar Samsung Türkiye'den konuya ilişkin açıklama gelmiş durumda lütfen izleyelim :mrgreen:
Bu mesajımdan sonra Samsung bana güncelleme vermeyeceğini "en son güncellemeler zaten yüklendi" diyerek ilan etmiş oldu :mrgreen:

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
vay be enteresan , dediğim gibi ülkemizde teknolojik alanda hizmet veren satış temsilcileri ve müşteri hizmetlerinin bazı konulardaki bilgisi "SIFIR" . Güncelleme verilmeyecek dediler 2 gün önce açık açık .. Billur geçiyorlar galiba :mrgreen:
ZLGAao.png

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
vay be enteresan , dediğim gibi ülkemizde teknolojik alanda hizmet evren satış temsilcileri ve müşteri hizmetlerinin bazı konulardaki bilgisi "SIFIR" . Güncelleme verilmeyecek dediler 2 gün önce açık açık .. Billur geçiyorlar galiba :mrgreen:
ZLGAao.png
Arkadaş yapmayın böyle bana gelmedi yaa :crying:

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
BZlE6Q.png

Arkadaşlar yukarıda bir arkadaşımızın verdiği TÜrkiye 4.4.4 sürümü içinden çıkan dosyalar ya tek olurdu ya 3 lü bunda 5 tane var pit fila nda çıktı eskiden vardı diye hatırlıyorum piti , Odinde ney nereye yerleşecek ?

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Şu ana kadar her şey yolunda gidiyo bi tek sorun gördüm şu recent sekmesine bi uygulamanın içinden girerken uygulama lap diye yok oluyor. Gerisi çok iyi çalışıyor. ☺ ben zaten hep demişimdir samsung bi numara diye 😂😂😂😂😂
😜

generalhd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar. Uzaydan sesleniyorum. Demek ki 5.0 ı bende yükledim.
Uzaya çıktım marsa doğru gidiyorum. Uzaycı arkadaşlara gelsin. Güncelleme çok iyi oldu.

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
CSC, TRC olup da alan yok hâlâ galiba? Yeni isyan ekibi kuruyoruz gençler :D

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
BZlE6Q.png

Arkadaşlar yukarıda bir arkadaşımızın verdiği TÜrkiye 4.4.4 sürümü içinden çıkan dosyalar ya tek olurdu ya 3 lü bunda 5 tane var pit fila nda çıktı eskiden vardı diye hatırlıyorum piti , Odinde ney nereye yerleşecek ?
dosyaların başlarında kodları yazıyor , Odin 3.09 indiriniz ....

1YzYrj.jpg

Bu arada önceki sayfalarda N910CQ Türkiye 4.4.4. KitKat resmi romunun linkini paylaşmıştım.

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Turkcell cihazlarının hiçbirine gelmedi sanırım. Bana da gelmedi, 64 Bit kilidinden bir haber var mı arkadaşlar kilitli mi hala ?

elsanali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkdaşlar polonya sürümünü indirmiştim şimdi türkiye sürümünü indirmek istiyorum eski 4.4 kitkat sürümüne nasıl dönerim?? yeni sürümü indirim

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19

1YzYrj.jpg

Bu arada önceki sayfalarda N910CQ Türkiye 4.4.4. KitKat resmi romunun linkini paylaşmıştım.
Akşam Odin ile yüklicem. Sonrasında Kies'e bağlasam TRC 4.4.4 ü mü yükler yoksa 5.0.1 i mi yükler?

generalhd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kieste güncelleme görünmüyor. Ayarlar sistem bölümünden kontrol etmek gerekiyor.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Akşam Odin ile yüklicem. Sonrasında Kies'e bağlasam TRC 4.4.4 ü mü yükler yoksa 5.0.1 i mi yükler?
Burada daha önce paylaştığım link zaten en son UANK5 kodlu 4.4.4 kitkat sürümü. N910CQ için en son kitkat sürümüdür.Dediğim gibi dosyaların uzantısı Odin 3.09'da yerlerine göredir. Her bir uygun dosyayı yerine koyup odin ile flashlama işlemini yapınız.Sonra da OTA ile Lolipop' a güncelleyebilirsiniz. Unutmadan 4.4.4 e döndükten sonra wipe yapmayı unutmayın. Aksi takdir de N910C olarak sürüm kalıyor....

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kieste güncelleme görünmüyor. Ayarlar sistem bölümünden kontrol etmek gerekiyor.
Artık Kies 3 hükmünü yitirdi . S6 ile Smart Switch programı bu işler için Kies in yerini aldı. Smart Switch de güncelleme görünmektedir.

https://mega.co.nz/#!8kcQCCxQ!h_G3vlHCH4vwsXoydEAS2_b7OaYYo6n84caJ01q4m2I
Buyrun buda N910CQ için Kitkat 4.4.4 ....

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Burada daha önce paylaştığım link zaten en son UANK5 kodlu 4.4.4 kitkat sürümü. N910CQ için en son kitkat sürümüdür.Dediğim gibi dosyaların uzantısı Odin 3.09'da yerlerine göredir. Her bir uygun dosyayı yerine koyup odin ile flashlama işlemini yapınız.Sonra da OTA ile Lolipop' a güncelleyebilirsiniz. Unutmadan 4.4.4 e döndükten sonra wipe yapmayı unutmayın. Aksi takdir de N910C olarak sürüm kalıyor....

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Artık Kies 3 hükmünü yitirdi . S6 ile Smart Switch programı bu işler için Kies in yerini aldı. Smart Switch de güncelleme görünmektedir.

https://mega.co.nz/#!8kcQCCxQ!h_G3vlHCH4vwsXoydEAS2_b7OaYYo6n84caJ01q4m2I
Buyrun buda N910CQ için Kitkat 4.4.4 ....

Benim cihazım Turkcell'den alınma ve içerisinde bir sürü Turkcell uygulaması duvar kağıtları falan var. Ben verdiğiniz bu linkteki romu odin ile yüklersem o uygulamalar olmaz değil mi ? ve OTA üzerinden yine güncelleme alabilir miyim ? Garanti kapsamıyla ilgili bir sıkıntı yaşar mıyım sormak istedim :)

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Benim cihazım Turkcell'den alınma ve içerisinde bir sürü Turkcell uygulaması duvar kağıtları falan var. Ben verdiğiniz bu linkteki romu odin ile yüklersem o uygulamalar olmaz değil mi ? ve OTA üzerinden yine güncelleme alabilir miyim ? Garanti kapsamıyla ilgili bir sıkıntı yaşar mıyım sormak istedim :)
sıkıntı olmaz , CQ modeli ise rahatlıkla yükleyebilirsiniz

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
sıkıntı olmaz , CQ modeli ise rahatlıkla yükleyebilirsiniz

Anladım. Şu Turkcell uygulamalarının gereksiz kalabalığını kaldırmak için yükleyeceğim. Birde yükledikten sonra wipe yapmamız gerekli demişsiniz. Factory Reset atmak için girdiğimiz menuden mi wipe yapacağız ?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278

1YzYrj.jpg

Ben yaptım hocam teşekkür ederim normalde parçalı rom 3 parça diğeri tek parça olurdu 5 parça olması ve pit olması hafif kafa karıştırdı ama çözdüm.
Turkcell cihazlarının hiçbirine gelmedi sanırım. Bana da gelmedi, 64 Bit kilidinden bir haber var mı arkadaşlar kilitli mi hala ?
Turkcell cihazı benim yükledim suan geri yedek yükleniyor. Güncelleme ota ile geldi.
arkdaşlar polonya sürümünü indirmiştim şimdi türkiye sürümünü indirmek istiyorum eski 4.4 kitkat sürümüne nasıl dönerim?? yeni sürümü indirim
Bende polonya 5.0.1 vardı geçmiş sayfalarda Türkiye 4.4.4 LİNK j var indir onu odin ile yükle sonra ota ile zaten 5.0.1 geldi diye bildirim alırsın yada yazılım güncellemeden güncelleştirme yaparsın ben böyle yaptım .
NOT polonya 5.0.1 saylan kies ile herseyin yedeğini al sonra Türkiye 5.0.1 é geçince geri yükle. Veri kaybına ugramazsin.

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Kies 3 ile üretici yazılımına döndür denediğinde hangi sürümü görüyor ?

elsanali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben yaptım hocam teşekkür ederim normalde parçalı rom 3 parça diğeri tek parça olurdu 5 parça olması ve pit olması hafif kafa karıştırdı ama çözdüm.

Turkcell cihazı benim yükledim suan geri yedek yükleniyor. Güncelleme ota ile geldi.

Bende polonya 5.0.1 vardı geçmiş sayfalarda Türkiye 4.4.4 LİNK j var indir onu odin ile yükle sonra ota ile zaten 5.0.1 geldi diye bildirim alırsın yada yazılım güncellemeden güncelleştirme yaparsın ben böyle yaptım .
NOT polonya 5.0.1 saylan kies ile herseyin yedeğini al sonra Türkiye 5.0.1 é geçince geri yükle. Veri kaybına ugramazsin.
Teşekkürler şimdi denim ve tekrar yazım haber verim forumda.

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Eyvallah Kies düşsün polonya dan türkiye için olana çeviririz bundan devam ederiz ☺