Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selamlar bende de note 4 var bi sorun olustu.
ne zaman int de video izlesem veya muzik calardan muzik dinlesem bass siddetine gire telefon titrioyor .
acaba ayarlandan mi oldu yoksa telefonumda bir sorunmu var lutfen yardimci olursaniz sevinirim...

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
ayrica kamerayi actigimda piksellerde ciddi bir oynama var. Siyah renkte daha cok anlasiliyor. Sizinde boyle mi?

O durum bende de var. @Lazzz ' ın da dediği gibi kemeranın aldığı ışık ile alakalı. Çektikten sonra netliyor o pikselleşme gibi şey fotoda olmuyor. Resmi çektikten sonra yakınlaştırınca bazı fotolar dediğin gibi kareli gibi çıkıyor. OIS'den kaynaklı birşey olabilir. Bende de oluyordu. Bazı çektiğim fotoğrafları yakınlaştırdığımda görüntü kötü ama bazılarında da mükkemmel sonuçlar alıyordum. Sanırım çekimle alakalı birşey.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Ya şu telefon şarj dayken klavye fr yazı yazarken tutukluk yapıyor sanki siz de var mı o ?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION]

FR yazi derken neyi kastettin?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
[MENTION=312196]edox[/MENTION]
Klavye de olacak o kısım böyle oluyor işte tutukluk yapıyor sanki

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Note 3 için yapılan rus romu not 4 için de yapılır mı yapılırsa stock rom nerden bulurum

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Belki kzacaksin ama hala anlayamadim olayi. Klavye de bir seyin tutukluk yaptigini anladim ama, tam olarak ne oldugunu cözemedim. Ona göre deneyecegim cünkü.
Telefon şarj olurken whatsapp veya herhangi bir gelen mesaja yazı yazarken tuşlara bastığında tepki çok geç oluyor tutukluk yapıyor sen telefon sarjdayken klavye tutukluk yapıyor mu normal çalışıyor mu onu söylesen yeter :)

D

Deleted member 312196

SDN Okuru

Hem normal mesaj uygulamasinda hem de whatsapp'de tutukluk sorunu yasamadim. Rastgele iki dakika boyunca basip durdum, bir sefer bile tutukluk yapmadi.

Ayni modelde benzer sorunlar var mi diye arastirmak lazim.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278

Hem normal mesaj uygulamasinda hem de whatsapp'de tutukluk sorunu yasamadim. Rastgele iki dakika boyunca basip durdum, bir sefer bile tutukluk yapmadi.

Ayni modelde benzer sorunlar var mi diye arastirmak lazim.
Tamam bana bu lazım işte :)
Sarjdayken bazen tutukluk yapmaya başladı.

Reaksiyon puanı
16,128
Telefon şarj olurken whatsapp veya herhangi bir gelen mesaja yazı yazarken tuşlara bastığında tepki çok geç oluyor tutukluk yapıyor sen telefon sarjdayken klavye tutukluk yapıyor mu normal çalışıyor mu onu söylesen yeter :)

orjinal şarjı ? yoksa herhangi bir şarj?

muratmusluoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu note4 de ram sonuna kadar dolsada seriliğinden bir şey kaybetmiyor nedenini bilen varmı s3 te ram dolunca sıkıntı çıkartıyordu note 4 yağ gibi Android sürümüyle mi alakalı ramin fazla olmasımı işlemci acaba

Reaksiyon puanı
16,128
2a 5v zaten suan ki orjinal adaptör bulsam alicam zaten de bulamıyorum gerçi Son 1 aydır bakmadım belki gelmiştir.

ben benim dark evopad 3 m7220'yi chat 527nin şarjı ile şarj ediyorum 700mA veriyor 2500mA batarya doluyor sorunsuz düşük akımla uzun sürüyor şarjı o kadar turkcell timlere bak.

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Bu note4 de ram sonuna kadar dolsada seriliğinden bir şey kaybetmiyor nedenini bilen varmı s3 te ram dolunca sıkıntı çıkartıyordu note 4 yağ gibi Android sürümüyle mi alakalı ramin fazla olmasımı işlemci acaba
Ben o takilmalarin yeni ara yüz ile giderildiğini düşünüyorum, 5.0 ile ara yüz daha da gelişecek diyorlar.

Şimdi Android 5.0 ile ART ile yoluna devam edecek, daha sonra ara yüz gelişecek elimizdeki cihaz 64 bit destekliyor yazılımlar biraz daha sürer ama gelişecek, ziyadesiyle eskiden dillerden düşmeyen " Android çok kasıyor " gibi söylemler zamanla azalıp yok olacaktır diye düşünüyorum. ..