ayrica kamerayi actigimda piksellerde ciddi bir oynama var. Siyah renkte daha cok anlasiliyor. Sizinde boyle mi?
Daha çıkmadı yapılsın burada paylaşırız .Note 3 için yapılan rus romu not 4 için de yapılır mı yapılırsa stock rom nerden bulurum
@edox
Klavye de olacak o kısım böyle oluyor işte tutukluk yapıyor sanki
Telefon şarj olurken whatsapp veya herhangi bir gelen mesaja yazı yazarken tuşlara bastığında tepki çok geç oluyor tutukluk yapıyor sen telefon sarjdayken klavye tutukluk yapıyor mu normal çalışıyor mu onu söylesen yeterBelki kzacaksin ama hala anlayamadim olayi. Klavye de bir seyin tutukluk yaptigini anladim ama, tam olarak ne oldugunu cözemedim. Ona göre deneyecegim cünkü.
Tamam bana bu lazım işte[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION]
Hem normal mesaj uygulamasinda hem de whatsapp'de tutukluk sorunu yasamadim. Rastgele iki dakika boyunca basip durdum, bir sefer bile tutukluk yapmadi.
Ayni modelde benzer sorunlar var mi diye arastirmak lazim.
Telefon şarj olurken whatsapp veya herhangi bir gelen mesaja yazı yazarken tuşlara bastığında tepki çok geç oluyor tutukluk yapıyor sen telefon sarjdayken klavye tutukluk yapıyor mu normal çalışıyor mu onu söylesen yeter![]()
Kendi orjinal şarj kablosu ama adaptörü farklı.orjinal şarjı ? yoksa herhangi bir şarj?
Kendi orjinal şarj kablosu ama adaptörü farklı.
Bulabilsem alıcam mereti de samsung bayisinde bile yokadaptöre gıcığı var orjinali kullan.
Bulabilsem alıcam mereti de samsung bayisinde bile yok
Kullandığım 2 normal şarj ediyor dakaç mA o kullandığın kaç?
Kullandığım 2 normal şarj ediyor da
Adaptör arıyorum orjinal alıcam da bulamadım bir yerdenbir servis ziyaretinde bulunsun bazen hatalı çıkabiliyorlar milyomn adet üretince hepsini test edemiyorlar.
Adaptör arıyorum orjinal alıcam da bulamadım bir yerden![]()
Orjinal adaptör yoo bende kayıpbozuk elinde ise ikisini servise ver iki s ilgilenecekler.
Orjinal adaptör yoo bende kayıpd
2a 5v zaten suan ki orjinal adaptör bulsam alicam zaten de bulamıyorum gerçi Son 1 aydır bakmadım belki gelmiştir.o zaman 2A 5v olsun kaliteli olsun tamam.
2a 5v zaten suan ki orjinal adaptör bulsam alicam zaten de bulamıyorum gerçi Son 1 aydır bakmadım belki gelmiştir.
Samsung bayisinde olmayıp turkcell de bulursam çok saçma olacakben benim dark evopad 3 m7220'yi chat 527nin şarjı ile şarj ediyorum 700mA veriyor 2500mA batarya doluyor sorunsuz düşük akımla uzun sürüyor şarjı o kadar turkcell timlere bak.
Samsung bayisinde olmayıp turkcell de bulursam çok saçma olacak![]()
Ben o takilmalarin yeni ara yüz ile giderildiğini düşünüyorum, 5.0 ile ara yüz daha da gelişecek diyorlar.Bu note4 de ram sonuna kadar dolsada seriliğinden bir şey kaybetmiyor nedenini bilen varmı s3 te ram dolunca sıkıntı çıkartıyordu note 4 yağ gibi Android sürümüyle mi alakalı ramin fazla olmasımı işlemci acaba
Maşallah diyelim nazar değmesinBu note4 de ram sonuna kadar dolsada seriliğinden bir şey kaybetmiyor nedenini bilen varmı s3 te ram dolunca sıkıntı çıkartıyordu note 4 yağ gibi Android sürümüyle mi alakalı ramin fazla olmasımı işlemci acaba