• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Amiral Gemi android cihaz önerisi

TarihciBey

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar, elimde 15 Pro Max var ve şöyle, zaten 2-3 sene Apple kullandıktan sonra bana yaramadığını anladım. Samsung S26u düşünüyorum fakat fiyatlar açıklanınca bu fiyata gider 17 Pro Max alırım dedim, yani birkaç ay bekleyin fiyat düşer dersiniz ama değiştirmek istiyorum artık. Önerdiğiniz marka ve en iyi amiral gemisi hangisi? Xiaomi fazla düşünmüyorum ama 17 Pro Max global sürülürse almak istiyorum onun harici. Katlanır ve Google Pixel var aklımda, teşekkürler.
Bütçe sıkıntım yok zaten, telefonu satıp üstüne ekleyeceğim.

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,797
Arkadaşlar, elimde 15 Pro Max var ve şöyle, zaten 2-3 sene Apple kullandıktan sonra bana yaramadığını anladım. Samsung S26u düşünüyorum fakat fiyatlar açıklanınca bu fiyata gider 17 Pro Max alırım dedim, yani birkaç ay bekleyin fiyat düşer dersiniz ama değiştirmek istiyorum artık. Önerdiğiniz marka ve en iyi amiral gemisi hangisi? Xiaomi fazla düşünmüyorum ama 17 Pro Max global sürülürse almak istiyorum onun harici. Katlanır ve Google Pixel var aklımda, teşekkürler.
Bütçe sıkıntım yok zaten, telefonu satıp üstüne ekleyeceğim.
Katlanır almanı tavsiye etmem zira hassas cihazlar ve tamir ücretleri de yüksek. Google pixel alacaksan yedek parça konusunda zorlanacağını belirtmek isterim. Yukarıda iphone kullandığını ama yaramadığını belirtmişsin. Bu durumda geriye tek çözüm olarak S26 Ultra kalıyor. Telefonu çok kullanıyorsan samsungda önermem çünkü ekran yanığı olma ihtimali ve iki üç yıl kullanımda bataryasının zayıflama ihtimali yüksek. Geriye tek seçenek sana yaramadığını bilerek 17 pro max almak olacaktır.