Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

Samsungcu Genç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dalvikte sıkıntı yok samsung app tan güncelle s healt ı.
S healt güncel, sorun ART uyumluğu ile ilgili sanırsam. Bu arada bugün akşama doğru cihazıma bir sistem güncellemesi geldi bazı kararlılık ve güvenlik geliştirmeleri içeriyor açıklamasına göre. Güncellemeye cihaz %46 şarjda iken başladım, tamamlandığında şarj seviyesi %24e düşmüştü ve işlemci cihazı satın aldığımdan beri en yüksek sıcaklık seviyesindeydi. Güncellemeden hemen sonra işlemci soğurken antutu yaptım ve cihaz 50196 puan aldı, ondan önceki puanı 49500dü.

S health ile ilgili problem başta belirttiğim gibi, s health güncel ve hala açılmıyor, ART uyumluluğunda problem var gibi görünüyor. 5.1 güncellemesi ile çözüleceğini düşünüyorum. :)

Samsungcu Genç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nasıl telefon arkadaş bu her sene yeni telefon mu alacağız iphone 5 den android bir cihaza geçmeyi düşünüyordum ilk adayım note 4 dü. İnanın soğudum babamda z3 var kardeşimde z1 var. Kardeşim kaç yıldır kullanıyor ne geç girme var ne herhangi bir kasma. S-pen kaynaklı note 4 istiyordum inanın soğudum bu samsung touchwizz denen saçma arayüzü neden düzenlemiyor herkesin gördüğünü bunlar göremiyor mu.Rehberi bile kendi yazılımından kullanıyor arkadaş rehberdir mesajdır bunlarda saf android yazılımları kullansana.Bilmiyorum arkadaşlar sürekli kasma muhabbeti okumaktan soğudum bu kadar çok istediğim bir telefonun ki "ben en az 2 3 yıl kullanmak istiyorum" kasmadır falan beni üzdü açıkçası
Samsung cihazları yazılımsal anlamda hassas, özen isteyen cihazlar görünümünde. Bir yıldır tab3 7.0 kullanıyorum, ilk bir ay mükemmel çalıştı sonradan kasmaya başladı ben de bazı optimizasyonlar yapmaya çalıştım. En son cihaza bayisinden 4.4.2 güncellemesi yaptırmıştım, oyun oynamadığım sürece kasmıyor artık. Oyun oynadığım zamanlarda da oyundan çıktığım sıra aşırı RAM yükünden kasıyor. Ben samsungun yazılım işini çözmeye başladığını düşünüyorum artık.

Note 4e gelirsek cihazdaki touchwiz arayüzü özel tasarlanmış bir arayüz. Bildiğim kadarıyla note pro 12.2 sm-p900 modelindeki arayüzün benzeri bir arayüz. Ben note 4 konusunda ümitliyim, bunda tab3ümle yaşadığım son tecrübelerimin büyük etkisi oldu. Bu arada Lazzz'ın kendi cihazının kasma yaşayıp yaşamadığı konusundaki görüşlerinin epey önemli olacağını düşünüyorum.

Ha bir de şu son zamanlarda samsungun bağımsızlığını ilan etme ihtimali olduğunu düşünmeye başladım. Akıllı telefon pazarının yarısını elinde tutuyor ve apple karşındaki tek ciddi rakip olarak görebiliriz. Samsung apps(veya galaxy apps) uygulaması da bağımsız bir market gibi davranıyor. Bakarsınız note5 modelinde SamsungOS tarzı bir şeyler görürüz.

Bu yazdıklarım kişisel görüşlerim, yanıldığım noktalar olabilir.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
İphone 6 kullanıyorum sorunları sıralayayım ;
1- Wifi bağlantısında kopma
2- Arama geldiğinde cevaplandığında zil sesinin 1-2 sn devam etmesi
3- Şarjın ani düşüşlerle 2 şer 3 er düşmesi
4- Kamera kalitesinin vasat olması (bana göre)
Benim dikkat etmediğim nice sorunları vardır. Benim yaşadığım sorunlar bunlar.... Bu sorunlar İOS 8.1.1 güncellemesinden sonra başladı... :hammer:

6 plus a özel deil bende de var benim telefon da 4s

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Samsung cihazları yazılımsal anlamda hassas, özen isteyen cihazlar görünümünde. Bir yıldır tab3 7.0 kullanıyorum, ilk bir ay mükemmel çalıştı sonradan kasmaya başladı ben de bazı optimizasyonlar yapmaya çalıştım. En son cihaza bayisinden 4.4.2 güncellemesi yaptırmıştım, oyun oynamadığım sürece kasmıyor artık. Oyun oynadığım zamanlarda da oyundan çıktığım sıra aşırı RAM yükünden kasıyor. Ben samsungun yazılım işini çözmeye başladığını düşünüyorum artık.

Note 4e gelirsek cihazdaki touchwiz arayüzü özel tasarlanmış bir arayüz. Bildiğim kadarıyla note pro 12.2 sm-p900 modelindeki arayüzün benzeri bir arayüz. Ben note 4 konusunda ümitliyim, bunda tab3ümle yaşadığım son tecrübelerimin büyük etkisi oldu. Bu arada Lazzz'ın kendi cihazının kasma yaşayıp yaşamadığı konusundaki görüşlerinin epey önemli olacağını düşünüyorum.

Ha bir de şu son zamanlarda samsungun bağımsızlığını ilan etme ihtimali olduğunu düşünmeye başladım. Akıllı telefon pazarının yarısını elinde tutuyor ve apple karşındaki tek ciddi rakip olarak görebiliriz. Samsung apps(veya galaxy apps) uygulaması da bağımsız bir market gibi davranıyor. Bakarsınız note5 modelinde SamsungOS tarzı bir şeyler görürüz.

Bu yazdıklarım kişisel görüşlerim, yanıldığım noktalar olabilir.
Aldığım günden beri bir kere bile kilitlenmedi. Donma takılma yapmadı . Diğer note 3 te dahil geç rehber açılması yaşamadım . İos kadar akıcı olmuş bu sefer.

HELL6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Gelmedi en gec bu ay içinde muhtemelen birdaha ki cuma ya kadar gelecek. Ama kesin aciklanmis bir bilgi yok.
Lazz peki note 3 e note 4 touchwizzi gelecek mi ? Ben note 4 almayı düşünüyorum ve note 5 de olası bir touchwizz yenilenmesinde yararlanır mıyım diye merak ediyorum çünkü touchwizz saf androide yaklaşacak diye bir haber okumuştum. Mesleğim icabı note 4 bana faydalı olacaktır ama şuan iphone 5 kullanıyorum ondan ona geçeceğim ve karşılığını 2-3 yıl almak istiyorum gerek güncelleme anlamında gerekde kasma gibi sorunlar olmama anlamında. Bana yardımcı olabilir misin ?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Lazz peki note 3 e note 4 touchwizzi gelecek mi ? Ben note 4 almayı düşünüyorum ve note 5 de olası bir touchwizz yenilenmesinde yararlanır mıyım diye merak ediyorum çünkü touchwizz saf androide yaklaşacak diye bir haber okumuştum. Mesleğim icabı note 4 bana faydalı olacaktır ama şuan iphone 5 kullanıyorum ondan ona geçeceğim ve karşılığını 2-3 yıl almak istiyorum gerek güncelleme anlamında gerekde kasma gibi sorunlar olmama anlamında. Bana yardımcı olabilir misin ?
Note 3 note 4 ile aynı arayüzü kullanacak.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Evet touchwiz aynı fakat widgetlar felan farklı hatta kurulum rehberi hazırladım bakabilirsiniz oradan
widgetler 3. parti yazılımlar ile entegre edilebilir bire bir olmaması doğal çünkü birisi yeni jenerasyon bir cihaz ufak tefek farklılıklar olması gerekiyor.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Hakilaten Türkiye'deki lollipop güncellemelerinin eli kulağındaymış, bugünkü yaptığım sistem güncellemesini de lollipop güncellemesine ekleselermiş.
Ben Türkiye de lolipop güncellemelerinin eli kulağında gibi bir cümle kullanmadım .
Samsung tarafından hareketli geçecek bir hafta lolipop güncellemelerinin eli kulağında dedim. Eleştiri yaparken karşınızdaki kişiyi anladıkları sonra yapalım.

vlkntkl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar telefonumun cektigi fotograflari begenmiyorum, cektikten sonra zoom yapinca hep piksel piksel goruntu olusuyor. Sizinde oyle mi?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
ayrica kamerayi actigimda piksellerde ciddi bir oynama var. Siyah renkte daha cok anlasiliyor. Sizinde boyle mi?
O piksellerde oynama filan değil anladım ben sizin demek istediğinizi karanlık ortamlar da kamerada karıncalanma gibi birsey o normaldir kamera yeteri kadar ışık alamadığı zaman ortaya çıkar .

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
o green denen durum kamera chipinden lensi kapatıp bak varsa sorun sayılmasa da iyi değil o resmi koy.

vlkntkl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O piksellerde oynama filan değil anladım ben sizin demek istediğinizi karanlık ortamlar da kamerada karıncalanma gibi birsey o normaldir kamera yeteri kadar ışık alamadığı zaman ortaya çıkar .

Evet aynen oyle karincalanma gibi. Bir de bunu taktim kafaya surekli fotograf cekiyorum ve goruntunun netligine bakiyorum zoom yaparak ve yapmayarak yok hala gecer not verebilmis degilim. Acaba ben mi cok beklentiye girdim.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
dijital olunca beklentinin büyük olması normal de eski filmli kameranın dengi olması için daha çok var...

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Arkadaşlar merhaba Cihazım ile aranizdayım artık hayırlısı ile... Herkese iyi akşamlar