Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar. Samsung Galaxy durduruldu hatası bende de çıkmaya başladı. Ancak ben geliştirici seçeneklerinden cihazın daha hızlı çalışması ve stabil olması için "Çalışması Süresi Seç" seçeneğini "Art Kullan" yaptım ve bu hata çıkmaya başladı. Sizce hatanın sebebi bu yapılan boot olabilir mi?

celalatakan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Note 4 ü alalı 1 ay 1 hafta oldu ve aşırı derecede memnunum. Hiçbir sorunlada karşılaşmadım ama tek bi ufak sevmediğim nokta kasanın üst ve alt tarafında parlak metalin aşırı çizilmeye açık olması. S view kılıf kullanmama rağmen çizikler var. Bunun dışında telefon cidden harika her şeyi ile

Samsungcu Genç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung galaxy durduruldu problemi sorusuna veridiginiz yanit icin tesekkur ederim. Nisantasindaki samsung a gittim fakat ilgili arkadaslar bu haftaici orada olucaklarmis yardimci olamadilar. Telefonu yedekleyip gelmemi soylediler bakalim. Sorunu cozerlerse yazarim
Rica ederim yardımcı olabilirsem ne mutlu

micmya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
note 4 umu rootlayimi rootlamayimi napiyim

Samsungcu Genç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
note 4 umu rootlayimi rootlamayimi napiyim
Garantisi varsa ellemeyin, cihazın garantisi uçmasın. Garantisi yoksa da Kingo Android Root programı ile rootlayıp kullanmadığınız sistem uygulamalarını temizleyin, cihazınız yükseklerde uçsun. :)

micmya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam saol samsung bayisinden aldiydim cok yardimci oldun

berkanenes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sana şöyle diyim ozaman.
Şuan s4 kullaniyorum.
Daha önce note 2 note 3 ve note 4 kullanma şansım oldu.
Ne yazıktır ki note 4 hariç hepsinde kasma sorunu menu geçişlerinde takılma sorunu var. Şunu da diyeyim ilm 2 3 ay gözüne iyi görünüyor ancak 6 7 aydan sonra başlıyor sorunlar. Şuan s4'ü mesela duvara firlatasım geliyor o derece.
Telefona gözüm gibi bakıyorum hafiza desen dolu degil üstelik 32gb sd kart var. Oyun olarak clash of clans ve subway surfers var he bir de temple run. Resim ve müzikler desen sd kartta.
Diğer note 2 note 3 cihazlarda da kasma baş gösterdi note 4 iki aylık olduğu için sorun yok.
1.5 sene önce s4'ü aynı senin gibi büyük heveslerle almıştım vayy 2.000 lira veriyorum demiştim şuan çöpten bir farkı yok umarim anlamışsındır.
Samsung sorunlar bölümüne bakarsan her sitede çoğu kişi bu kasma derdinden şikayetçi dediğim gibi en başlarda değil ama belirli kullanimdan sonra baş gösteriyor.
En yakin zamanda iphone alacagim, bugüne kadar iphone kullanıpta sorun yaşayan görmedim..

Hocam bendede s4 vardı geçen yıl touchwiz arayüzü nden dolayı kasmalar oluyor yani oyunların fazlalığıyla ilgili değil
Tavsiyeye gelirsek note 4 Almanızı öneriyorum bende z2 var şuanda note 4 é geç deseler geçerim z2 ile z3 aynı gibi bişey o yüzden note 4 ü öneriyorum size

sinan0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1ac8de2e7d808ebf45a27995d2f2fd77.jpg

Sendeki n910h modeli o zaman 4G'siz

sinan0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sizdekinde sorun varmı ben şebeke sorunu yaşamadım

Evet ben yaşıyorum. Bazı Note 4'lerde anten performansı sorun yaşatıyor kullanıcılara. Ben İstanbul Ataşehir'de Turkcell kullanıyorum Evdeki diğer hatlarda hep Türkcell ve herkeste full çekerken benim note4'üm zaman zaman 2dişe veya 3 dişe düşüyor (nadiren de olsa 1 diş oluyor) Türkcell değilde belki Avea ya da vodafone falan kullansam hepten hat kopacak sanırım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sizdekinde sorun varmı ben şebeke sorunu yaşamadım

Evet ben yaşıyorum. Bazı Note 4'lerde anten performansı sorun yaşatıyor kullanıcılara. Ben İstanbul Ataşehir'de Turkcell kullanıyorum Evdeki diğer hatlarda hep Türkcell ve herkeste full çekerken benim note4'üm zaman zaman 2dişe veya 3 dişe düşüyor (nadiren de olsa 1 diş oluyor) Turkcell değil de belki Avea ya da vodafone falan kullansam hepten hat kopacak sanırım.

Edit(ekleme):
Bazı arkadaşlar hattı kendi kesenlerin bu sorunu yaşadığını söylemiş. Ama micro sim hatta nano sim kullananların yüzde90'ı hattı kestirip kullanan kişiler (benim gibi)
Bazı kişiler bundan şüphelenerek operatöründen yeni micro sim istemiş fakat çok büyük bir bölümünün herhangi bir performans değişikliği olmamış. Yani uzun lafın kısası hatla şebekeyle değil, telefonun 3g modemiyle anteniyle alakalı bir sorun var.

HELL6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hocam bendede s4 vardı geçen yıl touchwiz arayüzü nden dolayı kasmalar oluyor yani oyunların fazlalığıyla ilgili değil
Tavsiyeye gelirsek note 4 Almanızı öneriyorum bende z2 var şuanda note 4 é geç deseler geçerim z2 ile z3 aynı gibi bişey o yüzden note 4 ü öneriyorum size
Nasıl telefon arkadaş bu her sene yeni telefon mu alacağız iphone 5 den android bir cihaza geçmeyi düşünüyordum ilk adayım note 4 dü. İnanın soğudum babamda z3 var kardeşimde z1 var. Kardeşim kaç yıldır kullanıyor ne geç girme var ne herhangi bir kasma. S-pen kaynaklı note 4 istiyordum inanın soğudum bu samsung touchwizz denen saçma arayüzü neden düzenlemiyor herkesin gördüğünü bunlar göremiyor mu.Rehberi bile kendi yazılımından kullanıyor arkadaş rehberdir mesajdır bunlarda saf android yazılımları kullansana.Bilmiyorum arkadaşlar sürekli kasma muhabbeti okumaktan soğudum bu kadar çok istediğim bir telefonun ki "ben en az 2 3 yıl kullanmak istiyorum" kasmadır falan beni üzdü açıkçası

muratmusluoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet ben yaşıyorum. Bazı Note 4'lerde anten performansı sorun yaşatıyor kullanıcılara. Ben İstanbul Ataşehir'de Turkcell kullanıyorum Evdeki diğer hatlarda hep Türkcell ve herkeste full çekerken benim note4'üm zaman zaman 2dişe veya 3 dişe düşüyor (nadiren de olsa 1 diş oluyor) Türkcell değilde belki Avea ya da vodafone falan kullansam hepten hat kopacak sanırım.

Evet ben yaşıyorum. Bazı Note 4'lerde anten performansı sorun yaşatıyor kullanıcılara. Ben İstanbul Ataşehir'de Turkcell kullanıyorum Evdeki diğer hatlarda hep Türkcell ve herkeste full çekerken benim note4'üm zaman zaman 2dişe veya 3 dişe düşüyor (nadiren de olsa 1 diş oluyor) Turkcell değil de belki Avea ya da vodafone falan kullansam hepten hat kopacak sanırım.
Sadece 2g yapsan yine aynı mı

sinan0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kafam cok karisti ya.gercekten bu cekmeme sorunu varmi.ben maasmi alnca almayi dusunuyordum.yardimci olurmusunuz.alinasi bi tlfonmudur,yoksa degmezmi,yoksa 3 nemi yönelmeliyim

Hocam tamamen kopma yaşayan çok az kişi var. Ama hattınız avea falansa alt katlar ya da bodrum katlarda çok bulunuyorsanız yani telefonun az çekeceği yerlerde bulunuyorsanız zaman zaman sizi arayanlar size ulaşamayabilir.
Ben bu şebeke sorununu yaşıyorum. İstanbul'da turkcell kullandığımdan kopma olmuyor ama şebeke az çekiyor hatta telefonla konuşurken ses performansına bile etki ediyor ama halen çok sorun olarak görmüyorum.

Onu da yaptım da internet edge'ye düştüğü için çok yavaş oluyor.
Ama daha iyi çektiğini söyleyebilirim.

Sadece 2g yapsan yine aynı mı

muratmusluoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam tamamen kopma yaşayan çok az kişi var. Ama hattınız avea falansa alt katlar ya da bodrum katlarda çok bulunuyorsanız yani telefonun az çekeceği yerlerde bulunuyorsanız zaman zaman sizi arayanlar size ulaşamayabilir.
Ben bu şebeke sorununu yaşıyorum. İstanbul'da turkcell kullandığımdan kopma olmuyor ama şebeke az çekiyor hatta telefonla konuşurken ses performansına bile etki ediyor ama halen çok sorun olarak görmüyorum.

Bendede otomatik modda 3 çizgiye çok sık düşüyor ama çekmeme ve arayanın ulaşamaması olmadı hattım vodafone bir ara internet hızım düştü müşteri hizmetlerini arafım vodafone nun tlf kapatıp açın sorununuz düzelecek dediler şu an problem yaşamıyorum daha öncede 3g ayarlarım şebeke sağlayıcım tarafından kapatılmıştı istersen türkcell müşteri hizmetlerinide bir ara kontrol etsinler servise gitmeden çözersen daha iyi olur

sinan0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bendede otomatik modda 3 çizgiye çok sık düşüyor ama çekmeme ve arayanın ulaşamaması olmadı hattım vodafone bir ara internet hızım düştü müşteri hizmetlerini arafım vodafone nun tlf kapatıp açın sorununuz düzelecek dediler şu an problem yaşamıyorum daha öncede 3g ayarlarım şebeke sağlayıcım tarafından kapatılmıştı istersen türkcell müşteri hizmetlerinide bir ara kontrol etsinler servise gitmeden çözersen daha iyi olur

Aradım 3g kullanımım açıkmış

muratmusluoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı yerde başka arkadaşının hattını takıp denesen onun tlf çekim gücü kadar note 4 çekmiyorsa tlf da sorun vardır yazılımsal olsa bir şekilde çözülürde donanımsal değildir inşallah

tevren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar bende dün aldım note 4 sormak istediğim soru lolipop 5.1 güncellemesi hala gelmedimi note 4 e? veya nezaman gelecek bir bilgi varmı acaba?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
merhaba arkadaşlar bende dün aldım note 4 sormak istediğim soru lolipop 5.1 güncellemesi hala gelmedimi note 4 e? veya nezaman gelecek bir bilgi varmı acaba?
Gelmedi en gec bu ay içinde muhtemelen birdaha ki cuma ya kadar gelecek. Ama kesin aciklanmis bir bilgi yok.

Samsungcu Genç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gelmedi en gec bu ay içinde muhtemelen birdaha ki cuma ya kadar gelecek. Ama kesin aciklanmis bir bilgi yok.
Cihazı ART sistemiyle kullanıyorum ve S Health açılmıyor. Normal Dalvik kullananlarda bu sorun var mı, eğer yoksa Samsungtan bu konuda bir şeyler bekliyorum S Healthın ART ile çalışmama sorununu mutlaka düzeltmeleri gerek.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Cihazı ART sistemiyle kullanıyorum ve S Health açılmıyor. Normal Dalvik kullananlarda bu sorun var mı, eğer yoksa Samsungtan bu konuda bir şeyler bekliyorum S Healthın ART ile çalışmama sorununu mutlaka düzeltmeleri gerek.
Dalvikte sıkıntı yok samsung app tan güncelle s healt ı.

sinan0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nasıl telefon arkadaş bu her sene yeni telefon mu alacağız iphone 5 den android bir cihaza geçmeyi düşünüyordum ilk adayım note 4 dü. İnanın soğudum babamda z3 var kardeşimde z1 var. Kardeşim kaç yıldır kullanıyor ne geç girme var ne herhangi bir kasma. S-pen kaynaklı note 4 istiyordum inanın soğudum bu samsung touchwizz denen saçma arayüzü neden düzenlemiyor herkesin gördüğünü bunlar göremiyor mu.Rehberi bile kendi yazılımından kullanıyor arkadaş rehberdir mesajdır bunlarda saf android yazılımları kullansana.Bilmiyorum arkadaşlar sürekli kasma muhabbeti okumaktan soğudum bu kadar çok istediğim bir telefonun ki "ben en az 2 3 yıl kullanmak istiyorum" kasmadır falan beni üzdü açıkçası

Note 4 kullanıyorum o rehbere galeriye geç girme olayını yaşamıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim bir sorum olcak
note 4 arayüzünü note 3 gibi siyah taban beyaz yazı v.s. aynı birebir hale getirmek mümkünmüdür?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Apple bilgisayarlarda uyguladığı tekelci politikasını telefonlarında ve tabletlerinde de devam ettiriyor.5 sene Iphone kullandım ve Androide geçtim ioslu işletim sistemine sahip cihazların ne kadar da basit ve oyuncak olduğunu gördüm, evet bence şu an piyasada alınabilecek tek cihaz galaxy note 4 dür.Eğer android programına vakıf iseniz yapamayacağınız şey yok bence, ama sadece telefon kullanacağım, açık kodlar beni ilgilendirmiyor diyorsanız diyeceğim yok. Tabii birde muhteşem Spen var ona rakip çıkamadı henüz...

HELL6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Note 4 kullanıyorum o rehbere galeriye geç girme olayını yaşamıyorum
Tolga Cem Küçükyılmaz dahi telefon yeni olduğu halde ROM peşinde bunu anlamıyorum. Eğer siz ve diğer arkadaşların böyle sorunları yoksa tabi ki ilk tercihim Note 4 olacaktır. Bu konuda arkadaşların yardımcı olmalarını bekliyorum.