Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Ben böyle bir şey iddaa etmedim, ne demek istediğimi anlamadınız. Samsung S6 çıktığında gene bu sefer düzelttik diye gene Touchwzi sunacak satmak için. Yoksa 1 sene sonra kasma,şişmelerinin yaşanıcağı aşikar.

Hayır benim anlamadığım şey ortada bir arayüz var dimi ? Bu arayüz güncelleme gelmeden veya değiştirilip müdahale edilmeden nasıl performans kaybı yaşar ki ? Canlı mı ki bu hücreleri ölüyor, yada yaşlanıyor da performanstan düşüyor. Ortada ya bi donanım sorunu vardır ya da kullanıcı hatası. Ben şahsen Note 4 'ümün sıkıntılı bir güncelleme gelmediği sürece performanstan düşeceğini düşünmüyorum. Aldığım günden bu yana hep aynı çizgide. Tüm testler skorlar hep aynı çıkıyor. Biraz da cihazına bakmasını bileceksin android nazlı bir sistem. Bakım ilgi alaka ister.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Hayır benim anlamadığım şey ortada bir arayüz var dimi ? Bu arayüz güncelleme gelmeden veya değiştirilip müdahale edilmeden nasıl performans kaybı yaşar ki ? Canlı mı ki bu hücreleri ölüyor, yada yaşlanıyor da performanstan düşüyor. Ortada ya bi donanım sorunu vardır ya da kullanıcı hatası. Ben şahsen Note 4 'ümün sıkıntılı bir güncelleme gelmediği sürece performanstan düşeceğini düşünmüyorum. Aldığım günden bu yana hep aynı çizgide. Tüm testler skorlar hep aynı çıkıyor. Biraz da cihazına bakmasını bileceksin android nazlı bir sistem. Bakım ilgi alaka ister.

Evet sonuna kadar haklısınız dediklerinizde, %100 katılıyorum. :dirol:

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Ben böyle bir şey iddaa etmedim, ne demek istediğimi anlamadınız. Samsung S6 çıktığında gene bu sefer düzelttik diye gene Touchwzi sunacak satmak için. Yoksa 1 sene sonra kasma,şişmelerinin yaşanıcağı aşikar.
Bu yazınıza hitaben yazdım ben sorun yok diye siz note 4 kulanıcılarını görelım yanı deneyımlerını alalım olarak anladım ona göre cevap verdim.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bu yazınıza hitaben yazdım ben sorun yok diye siz note 4 kulanıcılarını görelım yanı deneyımlerını alalım olarak anladım ona göre cevap verdim.

He yok yanlış anlamışsınız. 1-2 ay önce bazı Note 4 sahipleri touchwiz bu sefer kesin düzeldi diyorlardı. Daha geçen Samsung gene Touchwizle ilgili haberler yayınladı. Siz memnunsanız sorun yok,güle güle kullanın. :D

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
İlk çıktığı günden beri kullanıyorum yuklarıda dediğim gibi şişme donma v.s. görmedim :)şahsen memnunum. Teşekkür ederim.

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Bu kadar sıkıştırma rağmen donarak gibi değil artık donuyormu kasıyor mu bunlardan sıyrılmak lazım, bende note 2 bile donmaz dı ....

Civanerman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha once hic karsilasmadigim bir problemle karsi karsiyayim lutfen yardim edin.Note 4 kullaniyorum iki ay oldu alali internette gezinirken veri alisverisi kesilioyor sayfalar hata veriyor.Veriyi kapatip tekrar aciyorum duzeliyor ve surekli boyle.Servis yeni yazilim atti olmadi operatorle gorustum ayarlari gonderdi olmadi sizce ne olabilir?Yardimci olursaniz sevinirim.

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Daha once hic karsilasmadigim bir problemle karsi karsiyayim lutfen yardim edin.Note 4 kullaniyorum iki ay oldu alali internette gezinirken veri alisverisi kesilioyor sayfalar hata veriyor.Veriyi kapatip tekrar aciyorum duzeliyor ve surekli boyle.Servis yeni yazilim atti olmadi operatorle gorustum ayarlari gonderdi olmadi sizce ne olabilir?Yardimci olursaniz sevinirim.
Karşılaşmadım hiç, umarım probleminiz en kisa zamanda çözülür ...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim note 4 de ekranda sağ alt köşeden başlayan pembelik giderek artmaya başladı darbe almış diyorlar ama tefonda fiziksel olarak darbe veya çizik yok genede garanti dışı olur diyorlar

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Mobil veri sınırı koydun mu?

muratmusluoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu belli bir yerdemi yoksa her zaman mı böyle şebekenin tam çektiği yerde kesmemesi lazım

eksamin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlk mesajım Sevdiğim note 4 bölümüne olsun dedim :) led cover aldım bugün tavsiye ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Başıma geldiği için paylaşmak istedim..
1.5 aydır note 4 kullanıcısıyım ilk zamanlar telefona dakika yapmadığım hiçbir şekilde aranmadığım için bu sorunu fark edemedim işlerimi msj ve whatsapp ile hallediyordum dakika da yaptım ve daha ilk konuşmada sesin berbat geliyor diye bir sorunla karşılaştım ayarları yaptım ayarlardan sim kartı değiştirdim (kendim kesmiştim) yine aynı sorunla karşılaştım çift hat kullandığım için başka operatörün hattını taktım yine aynı bende garantiye gönderdim geçen cuma verdim pazartesi hazır diye mesaj atıldı aldım güncelleme yapıldı sorun düzeltildi dendi telefonla konuşma yaparak denemek istedim konuştum da bir sorun olmadı görüşme o sırada daha sonraki konuşmalarda parazitlenmeler gördüm geçer diye üstelemedim dün 2-3 defa konuşma esnasında kapat sesin çok kötü geliyor kesik kesik anlaşılmıyor diye yine sorun yaşadım tekrarlanması çok canımı sıktı başka bu problemi yaşayan var mı bilmiyorum ama paramla rezil oldum resmen düzeltilir umarım tekrar Samsung Yetkili Bayisine gönderecem..
Düzeltilmezse de Tüketici Derneğine başvuru yaparım artık bilmiyorum ama canım çok sıkkın!
Başına böyle birşey gelen varsa o yaptıklarını yazar yardımlaşırsak sevinirim..
(telefonun fabrika ayarlarına fln döndüm bu gibi şeyler yaptım yine aynı sorunla karşılaşıyorum)

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Note 4 ile iphone 6 32 gb takas edilebilirmi ? 16 gb de olur ?

şahsen İphone 6 ile Note 4 takas ediyorum :D İphone sıktı artık , alışamadım bi türlü. G2 ve N9005 Note 3 ü aynı anda kullanıyordum. İki cihazı satıp İphone 6 aldım ve de pişmanım

Samsungcu Genç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şahsen İphone 6 ile Note 4 takas ediyorum :D İphone sıktı artık , alışamadım bi türlü. G2 ve N9005 Note 3 ü aynı anda kullanıyordum. İki cihazı satıp İphone 6 aldım ve de pişmanım
Androidden iOSa geçmek insana hapsedilmiş etkisi yapıyor. Elime ne zaman bir iPhone alsam bu etkiyi hissediyorum. :)

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Androidden iOSa geçmek insana hapsedilmiş etkisi yapıyor. Elime ne zaman bir iPhone alsam bu etkiyi hissediyorum. :)

Note 4 ile ios kullanımı geçişlerde pek farketmez. Sonuçta Note 4'ümüzde de tema kullanamıyoruz :( LG G2'den Note 4'e geçtiğimde de Note 4'te hapsolmuştum. Tabi stylus kalem ve çoklu pencereler vs. bunu hapishanenin kilidini açtı ama yine de görsel kişiselleştirebilme de önemli.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selam arkadaşlar Ben Not 4 Alacam ama bazı sorularım var Örnek: Not 4 N910C , NoT 4 N910H , Not 4 N910CQ Bu üç model Arasındaki Fark Nedir. Hangisini Almalıyım.4G hangi modeldedir. exynus ve snapdragon bu ikisi arasındaki fark nedir hangi modelde exynus hangi modelde snapdragon vardır . exynus avantajı nedir snapdrogon . 64 bit hangi model destekliyor şimdiden teşekkür ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selam arkadaşlar Ben Not 4 Alacam ama bazı sorularım var Örnek: Not 4 N910C , NoT 4 N910H , Not 4 N910CQ Bu üç model Arasındaki Fark Nedir. Hangisini Almalıyım.4G hangi modeldedir. exynus ve snapdragon bu ikisi arasındaki fark nedir hangi modelde exynus hangi modelde snapdragon vardır . exynus avantajı nedir snapdrogon . 64 bit hangi model destekliyor şimdiden teşekkür ederim.

thenegative57

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 4 ü Aralık 27 sinde aldım 1 yıl teknogaranti 3 yılda normal garanti var. S view kılıfıyla gayet temiz kullandım. iPhone 6 64 gb ile takas edilebilirmi ? yada 16 gb de olur resimleri falan clouda atarım.
Android sıktı beni yani her yere güncelleme yazmaktan bıktım note 3 bile lollipop aldı note 4 hala bekliyorum. Tabi iPhone istememde önemli etkende büyük ekrana alışamadım, Galaxy S3 ideal boyuttaydı.
iPhoneyi büyük ihtimal jailbreak yaparım. Aslında onuda yapmam yeterki artık telefon donmasın.Gerçi galaxy s3 kadar olmasada rehbere girerken hala biraz bekliyorum.Şuan galaxy s3 ü fabrika ayarlarına döndürmeme rağmen hala çok donuyor iOS biraz kullandım ve hayran kaldım ben bu zamana kadar ne kullandım diye kendimi sorguladım. Kısaca note 4 iphone 6 64 veya 16 gb çok önemlimi fotoğraflarım videolarım sorun değil oyunlarda o kadar tutmaz sanırım ? Note 4 ile hangi iphoneyi takaslamamı önerirsiniz ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Note 4 ü Aralık 27 sinde aldım 1 yıl teknogaranti 3 yılda normal garanti var. S view kılıfıyla gayet temiz kullandım. iPhone 6 64 gb ile takas edilebilirmi ? yada 16 gb de olur resimleri falan clouda atarım.
Android sıktı beni yani her yere güncelleme yazmaktan bıktım note 3 bile lollipop aldı note 4 hala bekliyorum. Tabi iPhone istememde önemli etkende büyük ekrana alışamadım, Galaxy S3 ideal boyuttaydı.
iPhoneyi büyük ihtimal jailbreak yaparım. Aslında onuda yapmam yeterki artık telefon donmasın.Gerçi galaxy s3 kadar olmasada rehbere girerken hala biraz bekliyorum.Şuan galaxy s3 ü fabrika ayarlarına döndürmeme rağmen hala çok donuyor iOS biraz kullandım ve hayran kaldım ben bu zamana kadar ne kullandım diye kendimi sorguladım. Kısaca note 4 iphone 6 64 veya 16 gb çok önemlimi fotoğraflarım videolarım sorun değil oyunlarda o kadar tutmaz sanırım ? Note 4 ile hangi iphoneyi takaslamamı önerirsiniz ?
Apple iOS ve Mac OS X tarafında güncellemeleri sık verse de sorunlarla boğuşuyor.Wifi kopmaları, 4S'in 8.1.3 sürümünde hepten kafayı sıyırması, bluetooth bağlantısında kopmalar vs. vs.Bir ara 3G mobil internete bile girememişti iPhone kullanıcıları.Ben de Galaxy S3 kullandım, 4.1.2 güzeldi, 4.3 e güncelledim touchwiz yüzünden telefon yavaşlamıştı.Note 4 aldım.5 Aralık'tan beri kullanıyorum.1 güncelleme yüklendi ve ilk aldığımdan beri arayüzde donma, widgetların çalışmaması, rehbere geç girme tarzı birşeyle karşılaşmadım.LG, Samsung geçmişim var Android platformunda.4 yıldır Android kullanıyorum.Ne kadar eski olursa olsun bir telefon stabil çalışan bir yazılıma sahipse güncellerken iki kere düşüneceksin.iOS 6 dan iOS 7 ye güncelleyenler bu dediğimi iyi bilirler.Samsung geç versin adam gibi güncelleme versin ben razıyım.iPhone alacaksan da 16 lık cihaz seni kesmez.Note 4 ün şarjına alıştıysan iPhone seni kesmez.

thenegative57

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Apple iOS ve Mac OS X tarafında güncellemeleri sık verse de sorunlarla boğuşuyor.Wifi kopmaları, 4S'in 8.1.3 sürümünde hepten kafayı sıyırması, bluetooth bağlantısında kopmalar vs. vs.Bir ara 3G mobil internete bile girememişti iPhone kullanıcıları.Ben de Galaxy S3 kullandım, 4.1.2 güzeldi, 4.3 e güncelledim touchwiz yüzünden telefon yavaşlamıştı.Note 4 aldım.5 Aralık'tan beri kullanıyorum.1 güncelleme yüklendi ve ilk aldığımdan beri arayüzde donma, widgetların çalışmaması, rehbere geç girme tarzı birşeyle karşılaşmadım.LG, Samsung geçmişim var Android platformunda.4 yıldır Android kullanıyorum.Ne kadar eski olursa olsun bir telefon stabil çalışan bir yazılıma sahipse güncellerken iki kere düşüneceksin.iOS 6 dan iOS 7 ye güncelleyenler bu dediğimi iyi bilirler.Samsung geç versin adam gibi güncelleme versin ben razıyım.iPhone alacaksan da 16 lık cihaz seni kesmez.Note 4 ün şarjına alıştıysan iPhone seni kesmez.
Öyle oyun oynamıyorum günde 1 saat face 1 saat whatssap 1 saat internet gezsem yetiyor. Androidden sıkıldım ben farklı tasarımlar istiyorum artık. iPhone 6 64 bit alırım ozaman. Herşeyi geçtim note 4 te o premium hissi alamıyorum sanki benim farkım olmuyor o kadar para verdik. Yavaşladı diyorsun işte o yavaşlamadan bıktım zaten fazla şey indirdiğinde yavaştan kasmalar başlıyor. Emin ol note 4 1-2 yıl içinde yavaşlamaya başlar. Aradan 3 yıl geçtiği halde ilk günkü gibi hızlı kalcaksa şarjına katlanırım gerçi taşınabilir şarjlar çıktı artık. Sade hızlı birşey istiyorum özelleştirmekten özgür olmak ne işime yarıyacak ? telefonda yapacağımız iş arama yapmak mesaj yazmak webde gezinmek ara sıra oyun oynamak.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar bu telefon 15 cmden halıya düştü ve sensör pert telefonda hiçbir hasar v.s. yok dırek halıya da dusmedı ayagıma carparak az da olsa dususu yavaslattım ama bır baktım sensör çalışmıyor, telefonu sıfırladım ama hala aynı odın dısında kıes ıle room u tekrar ındırıp atabılıyormuyuz kies 3 te ?

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Arkadaşlar bu telefon 15 cmden halıya düştü ve sensör pert telefonda hiçbir hasar v.s. yok dırek halıya da dusmedı ayagıma carparak az da olsa dususu yavaslattım ama bır baktım sensör çalışmıyor, telefonu sıfırladım ama hala aynı odın dısında kıes ıle room u tekrar ındırıp atabılıyormuyuz kies 3 te ?
Bu kadar dayanıksız olduğunu düşünmüyorum, test edilme videolarını izleseniz ne demek istediğimi anlarsınız...

Umarım kısa zamanda çözülür .