sgh-e250'de turkcell'den almıştım tabi o java zil sesi ve arka plan dışında turkcell'e dair bişey yoktu android'te böylese ios'ta nasıldır? tam olarak neler var?Öyle diyorsun da 10 taneden fazla turkcell uygulaması var içlerinden sadece 2 tanesi kullanılıyor. Geri kalan 8 küsür tanesi çöp uygulama. Duvar kağıtları falan da var ben ayar oluyorum. Madem öyle yapacaksa arkasına turkcell logosu bastırsın. Şahsen ben böyle olacağını bilseydim Turkcell'den bu cihazı almazdım. Gider peşin para teknoloji marketinden alırdım.
İos ta Turkcelin T si yoksgh-e250'de turkcell'den almıştım tabi o java zil sesi ve arka plan dışında turkcell'e dair bişey yoktu android'te böylese ios'ta nasıldır? tam olarak neler var?
tabi onda uygulamalara denetim var iki satır kodlama öğrenen android'e uygulama yazıyor sonuç ...İos ta Turkcelin T si yok![]()
Bildirim ayarlarından hassas içeriği gizle deyince görünmüyor sanirimTR 5.0.1 de şöyle bir hata ar ekran kilitliyken gelen bildirimin niteliği gözüküyor, polonya 5.0.1 de bu mesajın içeriği gizliydi İlk hatayı buldum sanırım...
şapşallaşabiliyor wipe data gerekli.
Biz SM-N910H aldık heralde seneye falan gelir![]()
Nerden aldınız? Türkiyede N910CQ satılıyor?
Hayır hocam gayette güzel n910h satıyorlar heryerde)) paralel ithalat diyolar ya o muhabbet. Hiç farkına varmıyosun ilk zamanlar cq müş h miş
)
Hee o mesele, nasıl orjinalden farkı var mı?
Orjinali nasıl ki![]()
N910CQ Dan bahsediyorum
Anladım hocamwalla ben telefon kurdu değilim bi fark göremedim. Bi tek bu 4g muhabbeti cq da var mı? Bendekinde yok
Bi zahmet olsun 2.200 lira para bayılmışız
Suan 1086.91 mb lik bir güncelleme gelmiş cihaz kuruyor sanırım lolipop geçiyoruz. Arkadaşlara duyurulur.
Suan 1086.91 mb lik bir güncelleme gelmiş cihaz kuruyor sanırım lolipop geçiyoruz. Arkadaşlara duyurulur.
Çıkalı 1 hafta oldu
dahili hafızayı temizliyor eski rom parçalarını temizlemek için mesela.Wipe data tam olarak ne işe yarıyor? Ben ioscuyum ama anneminki note 4 te
dahili hafızayı temizliyor eski rom parçalarını temizlemek için mesela.