![]()
![]()
Başarılı Değilmi bence Son derece fena [emoji1] [emoji1] [emoji1]
daha once bende note 2 vardi bendede öyle olmustu recoveryden full wipe yapmistim açilmisti denemeni tavsiye ederim.
Wipe yi araştırdım ama korktum yapamadım. Artık bununla devam edicez.Yine de teşekkürler
Arkadaşlar selam,
benim telefona henüz bir güncelleme gelmedi (Note 4) bu normal mi ?
Belli bir süre ile mi dağıtılıyor.
Telefonu 100 leyip Wifi açık iken gece bırakıp sabah kalktığımda %96 şarjı kalmış oluyor. Antutu da soğuk iken 54361 , sıcak iken 49774 aldı telefon. Çoğu proram kullanımda iken 1.69/2.77 ram durumu bu.. Yani 1.08 boşta kalıyor . En çok 2.25 kullanımda gördüm şimdiye kadarda ne donma ne kasma yaşamadım. Asphalt 8 ' i bir buçuk saat aralıksız oynadığımda CPU Z de batarya sıcaklığı 38C idi. Bu da bana göre normal.arkadaşlar selam .... saçma sapan bir sorun geldi başımıza .
sizin şu çok övdiğünüz hiç bir halta yaramayan lollipop varya hani..... onunla ilgili.
enayi gibi atlayıp yükledik telefonumuza güncellemeyi.
(3 adet note 4 ve 3 farklı yerden alındı avea dan kvk dan ve şengüllerden.)
yüklemeden sonra telefonlara ne olduğunu söyleyeyim.
1. sabah saat 6 da piller %100 ken şarjdan çektiğimizde hiç bir kullanım yapmadan masanın üstüne telefonları bıraktık kullanılmadı yani bitanesi 9 saat sonra pilini bitirdi diğer ikiside 11 saat sonra pilini bitirdi.
2. ram durumunda 2.77 ram gözüküyor kullanılan ram 2.58 diyor hiç bir uygulama açık değilken
3. telefonların üçündede donma menülere geçişte ekran kararması vs gibi şeyler baş gösterdi.
4. hızlı şarjda evet makul miktarda telefonun arkası ısınıyordu ama şimdi bildiğin yanıyor telefonlar..
5. galeriye giriyorum albümlerimi görüyorum herhangi bir albüme girdiğimde yine sol tarafta yukardan aşağıya diğer albümleri görüyorum ve bu kapanmıyor. eskiden yoktu böyle birşey...
sonuç olarak bu milletin öve öve bitiremediği pillerin 1.5 2 gün gittiği mükemmel denilen dandik yazılımı nasıl telefonlarımızdan yok edeceğiz bilen varsa yardım etsin lütfen resmen telefondan soğudum ve mate 7 yi verdiğime bin pişman oldum.... vallahada billahada bi enayi bulsam kakalıcam bu telefonu o duruma geldim sinirden.
kies ile kitkata dönülebiliyor@BadBoy8154 ah keşke bizimkilerde öyle olsa işte.. ama ne mümkün. bu gün 6 kere wipe data factory reset attım elimde kalacak allahın tenekesi... ah nerden yükledim o boktan lollipopu yaaaa.....
Bende de durum aynı. En ufak bi sıkıntı dahi yaşamadım ne memory leak dediklerinden ne de yukarıda söz edilenlerden.Telefonu 100 leyip Wifi açık iken gece bırakıp sabah kalktığımda %96 şarjı kalmış oluyor. Antutu da soğuk iken 54361 , sıcak iken 49774 aldı telefon. Çoğu proram kullanımda iken 1.69/2.77 ram durumu bu.. Yani 1.08 boşta kalıyor . En çok 2.25 kullanımda gördüm şimdiye kadarda ne donma ne kasma yaşamadım. Asphalt 8 ' i bir buçuk saat aralıksız oynadığımda CPU Z de batarya sıcaklığı 38C idi. Bu da bana göre normal.
@mydeli aynen Turkcell'den almıştım. Etrafımda ki çoğu kişiye gelince kafamda soru işaretleri oluştu.
O zaman biraz bekleyeceğiz. Teşekkürler bilgi için.
note 4 de ciddi sorunlar var mi uzun omurlu olur mu ciddi sorunlari olan yazarsa sevinirim
Sorun falan yok kardesim ama androidin oldugundan rakibi cok yabj populerligi 1 2 sene gidiyor sonra model eskidi oluyor he telefonun kendisiyle ilgili sorun varmi diyosan tabikide yok kanatları eksik masallah![]()