Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

byred74

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar galaxy note 4 kullanıyorum otomatik reddetme listesine numara ekliyorum fakat o eklediğim numarayı engellemiyo bu sizce bi problemmi böyle bi sorun yaşayan varmı aranızda ?

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
80e5ed8110e873ac14292ab05076fcb3.jpg

a7dc263079fca7d265c77da08420492c.jpg

Başarılı Değilmi bence Son derece fena [emoji1] [emoji1] [emoji1]

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Güncelleme sonrası fabrika ayarlarına döndünüz mü ben dönmedim 43binli bir değer veriyor

gurkankalkavan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar selam .... saçma sapan bir sorun geldi başımıza .
sizin şu çok övdiğünüz hiç bir halta yaramayan lollipop varya hani..... onunla ilgili.
enayi gibi atlayıp yükledik telefonumuza güncellemeyi.
(3 adet note 4 ve 3 farklı yerden alındı avea dan kvk dan ve şengüllerden.)
yüklemeden sonra telefonlara ne olduğunu söyleyeyim.
1. sabah saat 6 da piller %100 ken şarjdan çektiğimizde hiç bir kullanım yapmadan masanın üstüne telefonları bıraktık kullanılmadı yani bitanesi 9 saat sonra pilini bitirdi diğer ikiside 11 saat sonra pilini bitirdi.

2. ram durumunda 2.77 ram gözüküyor kullanılan ram 2.58 diyor hiç bir uygulama açık değilken

3. telefonların üçündede donma menülere geçişte ekran kararması vs gibi şeyler baş gösterdi.

4. hızlı şarjda evet makul miktarda telefonun arkası ısınıyordu ama şimdi bildiğin yanıyor telefonlar..

5. galeriye giriyorum albümlerimi görüyorum herhangi bir albüme girdiğimde yine sol tarafta yukardan aşağıya diğer albümleri görüyorum ve bu kapanmıyor. eskiden yoktu böyle birşey...

sonuç olarak bu milletin öve öve bitiremediği pillerin 1.5 2 gün gittiği mükemmel denilen dandik yazılımı nasıl telefonlarımızdan yok edeceğiz bilen varsa yardım etsin lütfen resmen telefondan soğudum ve mate 7 yi verdiğime bin pişman oldum.... vallahada billahada bi enayi bulsam kakalıcam bu telefonu o duruma geldim sinirden.

gurkankalkavan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bu arada telefonlardan biri antututa 43400 diğeri 41000 sonuncusuda 41400 gibi birşey görüyor. şaka gibi ya

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
[MENTION=450718]gurkankalkavan[/MENTION]
Valla bende öyle sorun yok. ( Lolipop kullanıyorum ) Telefonu atıyorum %50 de bırakıyorum gece 12 de sabah 10 da kalktığımda sadece %2 gidip %48 kalıyor. Oyun , internet vb tüm günü rahat çıkarıyor.
Antutuda genelde 50 bin civarı alıyorum rekorum 52900 küsür almıştı bikeresinde.
Hızlı şarjdada hiçbir sorun yok bende 1.30 saatte %0 ken %100 yapıyor telefonu. Ve çok hafif bir ısınma oluyor. Ram olarak genelde 1 ile 1.3 GB ram arası boşda hep benim.
Sizin sorun cidden tuhafmış.

gurkankalkavan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lollipop tan önce bizim telefonlarda aynı sizin özellikteydi hiçbir sıkıntı yoktu. telefonlara bi güncelleme geldi bi anda note 4 oldu sana nokia 3310 samsungu aradım adamlar dünyadan bi haber olmaması lazım öyle şeyler diyor bide adamın biri.. vallaa telefondan acayip soğudum

JanValjan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar selam,

benim telefona henüz bir güncelleme gelmedi (Note 4) bu normal mi ?
Belli bir süre ile mi dağıtılıyor.

gurkankalkavan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=337927]JanValjan[/MENTION] telefon note 4 .. güncelleme belli bi sıraylamı tesadüfii bir şekildemi dağıtılıyor bir bilgim yok ama bizdeki 3 telefonada aynı anda geldi bizde kaz gibi hemen atladık yükledik iyi halt ettik.

JanValjan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@gurkankalkavan bu arada sizin sorunuza cevap olarak,eski sürüme alma telefon üzerinde bulunmuyor maalesef.
Manuel olarak ROM atarak bir önceki sürüme çekebilirsiniz.

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Wipe yi araştırdım ama korktum yapamadım. Artık bununla devam edicez.Yine de teşekkürler

Sorun olmuyoe wipw yapmak iyi bisey aslında öyle yapdiginızda telefon açilacaktir zaten siz bilirsiniz :-)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar selam,

benim telefona henüz bir güncelleme gelmedi (Note 4) bu normal mi ?
Belli bir süre ile mi dağıtılıyor.

Sizde benim gibi turkcellden aldiysaniz bekliceksiniz turkcellden almadiysaniz bir iki gune gelir sirayla yapiliyor

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
[MENTION=450718]gurkankalkavan[/MENTION] wipe data işlemi ama ama telefondaki tüm bilgilerini bilgisayara al

gurkankalkavan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=413044]gokhan.utar.[/MENTION] wipw data işlemini zaten dün 2 kere yaptım ama lollipop 5.0 silinmiyor maalesef.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
arkadaşlar selam .... saçma sapan bir sorun geldi başımıza .
sizin şu çok övdiğünüz hiç bir halta yaramayan lollipop varya hani..... onunla ilgili.
enayi gibi atlayıp yükledik telefonumuza güncellemeyi.
(3 adet note 4 ve 3 farklı yerden alındı avea dan kvk dan ve şengüllerden.)
yüklemeden sonra telefonlara ne olduğunu söyleyeyim.
1. sabah saat 6 da piller %100 ken şarjdan çektiğimizde hiç bir kullanım yapmadan masanın üstüne telefonları bıraktık kullanılmadı yani bitanesi 9 saat sonra pilini bitirdi diğer ikiside 11 saat sonra pilini bitirdi.

2. ram durumunda 2.77 ram gözüküyor kullanılan ram 2.58 diyor hiç bir uygulama açık değilken

3. telefonların üçündede donma menülere geçişte ekran kararması vs gibi şeyler baş gösterdi.

4. hızlı şarjda evet makul miktarda telefonun arkası ısınıyordu ama şimdi bildiğin yanıyor telefonlar..

5. galeriye giriyorum albümlerimi görüyorum herhangi bir albüme girdiğimde yine sol tarafta yukardan aşağıya diğer albümleri görüyorum ve bu kapanmıyor. eskiden yoktu böyle birşey...

sonuç olarak bu milletin öve öve bitiremediği pillerin 1.5 2 gün gittiği mükemmel denilen dandik yazılımı nasıl telefonlarımızdan yok edeceğiz bilen varsa yardım etsin lütfen resmen telefondan soğudum ve mate 7 yi verdiğime bin pişman oldum.... vallahada billahada bi enayi bulsam kakalıcam bu telefonu o duruma geldim sinirden.
Telefonu 100 leyip Wifi açık iken gece bırakıp sabah kalktığımda %96 şarjı kalmış oluyor. Antutu da soğuk iken 54361 , sıcak iken 49774 aldı telefon. Çoğu proram kullanımda iken 1.69/2.77 ram durumu bu.. Yani 1.08 boşta kalıyor . En çok 2.25 kullanımda gördüm şimdiye kadarda ne donma ne kasma yaşamadım. Asphalt 8 ' i bir buçuk saat aralıksız oynadığımda CPU Z de batarya sıcaklığı 38C idi. Bu da bana göre normal.

gurkankalkavan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=375683]BadBoy8154[/MENTION] ah keşke bizimkilerde öyle olsa işte.. ama ne mümkün. bu gün 6 kere wipe data factory reset attım elimde kalacak allahın tenekesi... ah nerden yükledim o boktan lollipopu yaaaa.....

JanValjan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@mydeli aynen Turkcell'den almıştım. Etrafımda ki çoğu kişiye gelince kafamda soru işaretleri oluştu.
O zaman biraz bekleyeceğiz. Teşekkürler bilgi için.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Full wipe işlemini nasıl yapabilirim ? YApmadan önce yapmam gereken yedekleme vs gibi bi durum varmı ?

Emre Krcgl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
note 4 de ciddi sorunlar var mi uzun omurlu olur mu ciddi sorunlari olan yazarsa sevinirim

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Telefonu 100 leyip Wifi açık iken gece bırakıp sabah kalktığımda %96 şarjı kalmış oluyor. Antutu da soğuk iken 54361 , sıcak iken 49774 aldı telefon. Çoğu proram kullanımda iken 1.69/2.77 ram durumu bu.. Yani 1.08 boşta kalıyor . En çok 2.25 kullanımda gördüm şimdiye kadarda ne donma ne kasma yaşamadım. Asphalt 8 ' i bir buçuk saat aralıksız oynadığımda CPU Z de batarya sıcaklığı 38C idi. Bu da bana göre normal.
Bende de durum aynı. En ufak bi sıkıntı dahi yaşamadım ne memory leak dediklerinden ne de yukarıda söz edilenlerden.

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
@mydeli aynen Turkcell'den almıştım. Etrafımda ki çoğu kişiye gelince kafamda soru işaretleri oluştu.
O zaman biraz bekleyeceğiz. Teşekkürler bilgi için.

Umarim cabuk gelir abuk subuk turkcellin icinde gelen 5 6 tane uygulamasinin optimize edilmesini bekliyoruz bidaha turkcelin icinde herhangibir ozelliginin bulundugu telefon almam zaten

- - - Mesaj Güncellendi - - -

note 4 de ciddi sorunlar var mi uzun omurlu olur mu ciddi sorunlari olan yazarsa sevinirim

Sorun falan yok kardesim ama androidin oldugundan rakibi cok yabj populerligi 1 2 sene gidiyor sonra model eskidi oluyor he telefonun kendisiyle ilgili sorun varmi diyosan tabikide yok kanatları eksik masallah :-)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya arkadaslar ben telefonu rootladm root dosyasindan data/misc/wifi/ ve wifi aglari ve sifrelerinin kaydoldugu biryer var normalde psk yazdii yerde sifrenin yazmasi gerekirken bende birsuru sayi ve harf cikiyor telefonum rootlu ama nedense boyle gosteriyor ne yapabilirm bi yardm edersenz cok sevinirm smdiden tskrler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya arkadaslar ben telefonu rootladm root dosyasindan data/misc/wifi/ ve wifi aglari ve sifrelerinin kaydoldugu biryer var normalde psk yazdii yerde sifrenin yazmasi gerekirken bende birsuru sayi ve harf cikiyor telefonum rootlu ama nedense boyle gosteriyor ne yapabilirm bi yardm edersenz cok sevinirm smdiden tskrler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar az önce bende samsung servisini aradım gelicektir diyor güncelleme turcelle bi alakası yok diyorlar yoğunluk var diyorlar başkada bir şey demiyorlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar merhaba hiç bir program açık değilken ram kullanımı 1.91 bende birkaç uygulama acıkken 2.50 lerde geziyor ve burada yazılanları okuyunca ramin kastıgını anlıyorum. Bunun bir çözümü varmıdır acaba ?

kndogruer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sorun falan yok kardesim ama androidin oldugundan rakibi cok yabj populerligi 1 2 sene gidiyor sonra model eskidi oluyor he telefonun kendisiyle ilgili sorun varmi diyosan tabikide yok kanatları eksik masallah :-)

Aynen Android olduğu için rakibi çok ama kendisinde bi sıkıntı yok. Ben her zaman en üst seviye telefon kullanmam lazım diye düşünenlerdenseniz işiniz zor. Ama iyi çalışsında son teknoloji olmasına gerek yok diyosanız tam aradığınız telefon. S3 mini yi 3 yıl kullanmış biri olarak bunu Allahtan zarar ziyan gelmediği sürece 5 yıl falan kullanmayı düşünüyorum