Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Benim gibi cihazı Turkcell'den alanlar OTA yoluyla lollipop'a geçmek istiyorsa Bu Link üzerinden bilgi alıp gerçekleştirebilirler. Ben yaptım oldu :) Herkes lollipop kullanacak :P

Reaksiyon puanı
16,128
Öyle diyorsun da 10 taneden fazla turkcell uygulaması var içlerinden sadece 2 tanesi kullanılıyor. Geri kalan 8 küsür tanesi çöp uygulama. Duvar kağıtları falan da var ben ayar oluyorum. Madem öyle yapacaksa arkasına turkcell logosu bastırsın. Şahsen ben böyle olacağını bilseydim Turkcell'den bu cihazı almazdım. Gider peşin para teknoloji marketinden alırdım.
sgh-e250'de turkcell'den almıştım tabi o java zil sesi ve arka plan dışında turkcell'e dair bişey yoktu android'te böylese ios'ta nasıldır? tam olarak neler var?

Reaksiyon puanı
16,128
İos ta Turkcelin T si yok :D
tabi onda uygulamalara denetim var iki satır kodlama öğrenen android'e uygulama yazıyor sonuç ...
turkcell hesabım ve turkcelltv+ işime yarıyor du ki dark evopad 3g m7220'nin çoklu kişilik sorunu yüzünden oda patladı wifi mac adresi değişiyor 10 tane saydım...

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Kisaca icinde operatore ait uygulama olan dosya olan yazilim olan telefon alinmaz sonucunu en tepe model note 4 de bile goruyoruz..

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
TR 5.0.1 de şöyle bir hata ar ekran kilitliyken gelen bildirimin niteliği gözüküyor, polonya 5.0.1 de bu mesajın içeriği gizliydi İlk hatayı buldum sanırım...

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
TR 5.0.1 de şöyle bir hata ar ekran kilitliyken gelen bildirimin niteliği gözüküyor, polonya 5.0.1 de bu mesajın içeriği gizliydi İlk hatayı buldum sanırım...
Bildirim ayarlarından hassas içeriği gizle deyince görünmüyor sanirim

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Güncellekdikten sonra wipe data yapın diyolar yapmasak bişey değilir mi?

mertceyhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Turkcell den alınan note 4 lerden güncelleme alana var mı resmi açıklamadan sonra ??

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Az önce 444 77 11 aradi bilgi vermek icin imei sirasinda yogunluk varmis turkcell le ilgisi yokmus kisa surede tum note 4 lere gelecekmis Ota ile beklememizi tavsiye ediyorlar kisa surede gelmis olacakmis server lerde yogunluk olmamasi ve dosya larda Megabayt kaybi olmasini önlemek icin yavas yabas sirayla veriliyormus bekleyin diyorlar ben sahsen inanmadm ama gun icersinde 2 3 defa arayip ayni bilgiyi aldim israr ettigim icin mecbur beklicez arkadaslar manuel kurmak istemiyorsaniz sizde benim gibi bekliceksini(telefonum turkcell alinma)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Suan 1086.91 mb lik bir güncelleme gelmiş cihaz kuruyor sanırım lolipop geçiyoruz. Arkadaşlara duyurulur.

baran43

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba, turkcell'den alınma cihazıma önce polonya sonra 4.4.4 tr romunu yükleyerek ota ile 5.0.1 tr güncellemesini aldım. ilk 2 gün kullanımda bir sıkıntı yoktu. bugün bataryayı tamamen bitirip %100'e kadar hızlı şarj kullanmadan doldurdum. ancak şu an batarya çok hızlı bitiyor ve pil kullanımı yüzdelerini göremiyorum. bu konuda herhangi bir fikri veya önerisi olan varsa bekliyorum.