Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Hocam cihazı download mode'a alın. Orada yazar. Knox Warranty Void diye yazar. Onun 0×0 olması gerekiyor. Bu sekilde Knox sayacının problem cikarmayacagini anlayabiliriz. Daha kolay yöntemi bu uygulama: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo

Uygulama açıldığında ilk ekran olan General altında en altta ikinci sırada yazar yani operatör isminin üstünde.
Çok iyiymiş bu uygulama telefonun ne zaman üretildiği falan da yazıyor. Yalnız bi kaç kez daha rastladım bunda da böyle telefonumun modeline C diyor. Sizde CQ mu yazıyor acaba ?

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nexuslar ile karşılaştırma yapalım bilen varsa başka rksikleride söylesin.

Nexus 5 kullanıyordum onunla kiyasliyorum. Gördüklerim, çoklu kullanıcı(Misafir modu dahil), uygulamaları ekrana sabitleyen ekran pimi ve Ambient Display oldu. Smartlock seçenekleri Google play servisleri guncellemesinden sonra geldi. Bir de tahmini şarj süresi kilit ekranında yok. Nexus'ta tam dokuma şu kadar zaman var diye yazıyordu. Yukarıda eksik diye yazdıklarımın üçü de çok güzel özellikler. Ambient Display siyah kilit ekranında bildirim okumanızı izin veriyor ve Amoled ekranlar çok çok az enerji tüketiyor bu olduğunda. Nexus 6 da Amoled.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Çok iyiymiş bu uygulama telefonun ne zaman üretildiği falan da yazıyor. Yalnız bi kaç kez daha rastladım bunda da böyle telefonumun modeline C diyor. Sizde CQ mu yazıyor acaba ?

Hayır hocam bende de CQ. Bu cihazın evrensel kodu C. Samsung Türkiye için Q eklemiş. Donanım kodu C iken yazılım kodu CQ. Cihazı download mode'a alın orada da C yazar. Sadece cihaz hakkında kısmında CQ yazıyor. Endişeye gerek yok.

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Nexus 5 kullanıyordum onunla kiyasliyorum. Gördüklerim, çoklu kullanıcı(Misafir modu dahil), uygulamaları ekrana sabitleyen ekran pimi ve Ambient Display oldu. Smartlock seçenekleri Google play servisleri guncellemesinden sonra geldi. Bir de tahmini şarj süresi kilit ekranında yok. Nexus'ta tam dokuma şu kadar zaman var diye yazıyordu. Yukarıda eksik diye yazdıklarımın üçü de çok güzel özellikler. Ambient Display siyah kilit ekranında bildirim okumanızı izin veriyor ve Amoled ekranlar çok çok az enerji tüketiyor bu olduğunda. Nexus 6 da Amoled.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hayır hocam bende de CQ. Bu cihazın evrensel kodu C. Samsung Türkiye için Q eklemiş. Donanım kodu C iken yazılım kodu CQ. Cihazı download mode'a alın orada da C yazar. Sadece cihaz hakkında kısmında CQ yazıyor. Endişeye gerek yok.
Eyvallah hocam çok sagolun 😊😊😊

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
arkadaslar cihazi turkcell olupda ota yoluyla guncelleme alan varmı ya ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Cihazı samsungtan aldım ama turkcell olduğunu orada da vurgulamislardi onemsemedim ama su an ota dan güncelleme yapamıyorum arkadaşın sorduğu gibi Turkcell'den olupta ota dan güncelleme yapabilen var mı?
Hafta sonu diye güncelleme olmaz dedim ama bu hafta ortalarına kadar ota dan güncelleme verilmezse odinden lolipop kurmayı tercih edicem gibi gözüküyor garanti sorunu yasayacagimi pek düşünmüyorum..

kndogruer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Keşke lg deki gibi telefon çalarken hiç bir yere dokunmadan kulağına götürünce otomatik cevaplama gelseydi

KARGIN1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
n910cq modelleri için lolipop güncellemesi dün gece 23.00 itibariyle geldi arkadaşlar.bende polonya romunu kurmuştum,sonra kiesten acil cihaz kurtarma modunu çalıştırdım,cihazın modeli ve seri nosunu girdim(bataryanın altında yazıyor).sonra 40 dk da yükledi 4.4.4.v ye döndü.açıldı ayarları yaptıktan sonra tekrar güncelleme varmı diye kontrol ettiğimde 1000 mb civarında bir güncelleme indirmeye başladı ve final 5.0.1 lolipop kuruldu ve polonya romuna göre daha stabil.sadece turkcell in kendi yazılımlarını da yükledi.bende onları devre dışı bıraktım.gayet iyi

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Parmak izi ile PayPal'ı etkinleştirebilen var mı? Kitkat'ta da etkinleşmiyordu.

Reaksiyon puanı
16,128
n910cq modelleri için lolipop güncellemesi dün gece 23.00 itibariyle geldi arkadaşlar.bende polonya romunu kurmuştum,sonra kiesten acil cihaz kurtarma modunu çalıştırdım,cihazın modeli ve seri nosunu girdim(bataryanın altında yazıyor).sonra 40 dk da yükledi 4.4.4.v ye döndü.açıldı ayarları yaptıktan sonra tekrar güncelleme varmı diye kontrol ettiğimde 1000 mb civarında bir güncelleme indirmeye başladı ve final 5.0.1 lolipop kuruldu ve polonya romuna göre daha stabil.sadece turkcell in kendi yazılımlarını da yükledi.bende onları devre dışı bıraktım.gayet iyi
ne ki bu turkcell uygulamaları? turkcelltv,turkcell hesabımı kullanmıyormusun?

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118

Hocam bende suan hazirlaniyordum bakirkoy servise telefonu goturmek icin musteri hizmetleri guncelleme gelmediyse servise goturun dedi sizr nasil geldi benmde turkcell cikisli suan kontrol ediyorm hala yok diyor

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Kardesim bana samsung musteri hizmmetleri kutuyla birlikte servislerine gitmem ve orada yukleme yapilacagini soyledi turkcell den aldigimi soyledigimde servise gittim evim servise uzak 1 saatte gittim ve bana verilen cevap bu bizede 5.0.1 gelmedi kurulum yapmiyoruz Ota bekleyin yada haftaya gelin bida musteri hizmetleri aradm sevise gidin dedi bende gittigimi soyleyince konuyu cevirmek icin suanda guncelleme sirayla yapiliyor bekleyin 1 hafta icersinde gelir deniliyor ya boyle bisey olabilirmi sizce ?

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Kardesim bana samsung musteri hizmmetleri kutuyla birlikte servislerine gitmem ve orada yukleme yapilacagini soyledi turkcell den aldigimi soyledigimde servise gittim evim servise uzak 1 saatte gittim ve bana verilen cevap bu bizede 5.0.1 gelmedi kurulum yapmiyoruz Ota bekleyin yada haftaya gelin bida musteri hizmetleri aradm sevise gidin dedi bende gittigimi soyleyince konuyu cevirmek icin suanda guncelleme sirayla yapiliyor bekleyin 1 hafta icersinde gelir deniliyor ya boyle bisey olabilirmi sizce ?
Bence Turkcell'in halt yemesi

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Valla.kaldik ikisnn arasinda bende napicami bilmiyorum bekle dediler bekliyoruz..

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Valla.kaldik ikisnn arasinda bende napicami bilmiyorum bekle dediler bekliyoruz..
Benim arkadaş da gitmiş Turkcell'e demişler ki Samsung tan kaynaklı. İyi de bu samsung diğer herkese verdi de bi Turkcell'e mi kıl. Bence iki tane dandik uygulama için saçma bi işin altına girdiler.

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Benim arkadaş da gitmiş Turkcell'e demişler ki Samsung tan kaynaklı. İyi de bu samsung diğer herkese verdi de bi Turkcell'e mi kıl. Bence iki tane dandik uygulama için saçma bi işin altına girdiler.

Suanda twitter adreslerinden bana verdikleri bilgiye göre onumuzdeki dönem turkcell icinde yayinlanacak iyide neden simdi yayinlanmiyor diye sorunca cvp kesiliyor tcell in uygulamalarinin keyfini bekliyoruz sacmalik !

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Suanda twitter adreslerinden bana verdikleri bilgiye göre onumuzdeki dönem turkcell icinde yayinlanacak iyide neden simdi yayinlanmiyor diye sorunca cvp kesiliyor tcell in uygulamalarinin keyfini bekliyoruz sacmalik !
Önümüzdeki hangi dönem ? Şaka gibiler. Samsung'un bahanesi vardı hadi. Memory leak vs gibi bi çok sorunu çözüp yollamış adamlar. Bu adiler napiyo acaba

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Önümüzdeki hangi dönem ? Şaka gibiler. Samsung'un bahanesi vardı hadi. Memory leak vs gibi bi çok sorunu çözüp yollamış adamlar. Bu adiler napiyo acaba

Samsungun abuk subuk 3 5 tane olan o gereksiz uygulamalarini uyarliyolar sözde !! icinde turkcell uygulamasi olan bir telefon daha almam bundan sonra tcellden

Reaksiyon puanı
16,128
ne var şu turkcell uygulamalarında bukadar ? turkcell kullanmıyor musun? turkcell kullanıyorsan onlarıda kullanman gerek ...

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Suan twittirdan verdikleri cevap bu ''Turkcell'den alınan Note 4'ler de kesinlikle 5.0 güncellemesini alacak, sadece birkaç gün gecikmeli alacak.''denildi ve ne zaman gelecegi belli olmayan bir guncellemeyi beklemeye basladim !! Lanet olsun sana turkcell

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Benim mide Turkcell den alınma bu güncellemeler imei ye göre dağıtılmiyir mu bana nasıl geliyor Room değiştirsen bile imei sırasına göre geleceğinden beklemesi gerekmez mi bu imei sırasına göre dağıtıldığı konunun geçmiş sayfalarında gördüm .
2. Seçenek imei ye göre dağıtılmiyorsa Room atarak 2 dk da geçmek.

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Benim mide Turkcell den alınma bu güncellemeler imei ye göre dağıtılmiyir mu bana nasıl geliyor Room değiştirsen bile imei sırasına göre geleceğinden beklemesi gerekmez mi bu imei sırasına göre dağıtıldığı konunun geçmiş sayfalarında gördüm .
Siz rom değiştirip mi yuklediniz

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118

Kardes senin telefon turkcell mi OTA mi geldi yoksa odinlemi kurdun

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
ne var şu turkcell uygulamalarında bukadar ? turkcell kullanmıyor musun? turkcell kullanıyorsan onlarıda kullanman gerek ...
Öyle diyorsun da 10 taneden fazla turkcell uygulaması var içlerinden sadece 2 tanesi kullanılıyor. Geri kalan 8 küsür tanesi çöp uygulama. Duvar kağıtları falan da var ben ayar oluyorum. Madem öyle yapacaksa arkasına turkcell logosu bastırsın. Şahsen ben böyle olacağını bilseydim Turkcell'den bu cihazı almazdım. Gider peşin para teknoloji marketinden alırdım.

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Öyle diyorsun da 10 taneden fazla turkcell uygulaması var içlerinden sadece 2 tanesi kullanılıyor. Geri kalan 8 küsür tanesi çöp uygulama. Duvar kağıtları falan da var ben ayar oluyorum. Madem öyle yapacaksa arkasına turkcell logosu bastırsın. Şahsen ben böyle olacağını bilseydim Turkcell'den bu cihazı almazdım. Gider peşin para teknoloji marketinden alırdım.

Hocam sana katiliyorum bilsem bende almazdim teknoloji marketlerden birinden alirdim operator telefonu gibi vereceksen logonu bas t50 gibi yap yolla öyle olursa satilmicak oda biliyor romda oynuyor birdaha kontrol etmeden turkcellden telefon almam ders oldu bana millet lollipopu eskitti ben ve benm gibi magdurlar hala kitkattayiz...

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Benim cihazim Turkcell den alinma.
Ben polonya 5.0.1 é geçmiştim ilk çıktığında . Sonra arkadaşın verdiği linkten 4.4.4 é döndüm. Ota ile 5.0.1 tr geldi yükledim.

Anladm bize beklemek dusuyor eywallah :-)