Samsung Galaxy Note 3 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hasanustun45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
guvenılır kısmı senın tercıhıne kalır ama dun ıkı tane note 3 n 9005 gonderdım ankaraya satılması ıcın. telefonlar beyaz renk pasaport kayıtları yok. ılgılenırsen arkadasımla ırtıbat kurabılırım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ekrana 3 kere vurduğum zaman ekran büyüyor ...
bu özelliğği nasıl kapatırım...

akucba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Galaxy Note 3'ün N9005 serisini kullananlar var mı?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sayaç sıfırlama ne anlama geliyor? Bilgilendirir misin?

hasanustun45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Root yaptiktan sonra knox sayaci root yapildigini belli eder.bu sayacin sifirlanmasi ve root yapilmamis gibi gorunmesini ifade ediyor

hakanhasturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abiler merhaba note 3ü yeni aldım dehşet bişey yaklasık 8,5 saattir elimden düşüremedim daha ve zannediyorum keşfim %1 - 2 ama bi sorunum var beceremedim mesaj bölümü (sms , whatsapp vs..) girdiğimde bazen kendiliğinden yada tamamen benim cehaletimden nasıl yaptığmı anlamıyorum q klavye kayboluyo ve yerine el yazısı yazma ekranı geliyo nere baktıysam telefonda çözemedim ancak Türk usülü kapat aç yapınca normale dönüyo :) bunun daha kolay ve kalıcı bi çözümü var mı? yardımcı olabiilir misiniz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Öncelikle herkeze merhaba . 2 gün önce gempa garantili aldığım note 3 cihazımda bir gariplik yaşadım lütfen yardımcı olun ;
Cihazı ilk gün sorunsuzca kullandım hiçbir sorun yoktu akşam farkettimki ekranı kitlemek için güç tuşuna bastığımda ekranın en altından başlaya bir ışık çakmasının ardından ekran kitleniyor . Ekran full ışık açıkken bu ışık alt kısımda oluşurken ekranı en kısıga getirdiğimde dahada belirgin ve en üste kadar azalarak bir ışıma meydana geliyor . Belki ilk aldığımda gözümden kaçtı belkide yoktu ama bu olay beni çok rahatsız etti , okadar para verip en iyisini alim diyorsun saçma sapan şeyler oluyor . ilk gün dışarda olduğumdan hep cebimdeydi ve bacağımda hafif ısınma hissediyordum , ısıdan kaynaklanmış olabilirmi . ikinci gün evdeydim ve cihazı kullanmazken masada durdu ve şuan ışık çakma dünkü kadar bariz değil . eğer cebimde olmasından kaynaklı ekran zarar görüyorsa ne yapmalıyım . yoksa bu bir teknik sorunmu , daha önce yaşayan biri varmı . cihaz kullanımını etkiliyecek önemli birşey değil ama artmasından ve sorun çıkartmasından korkuyorum . Şimdiden herkeze teşekkür ederim .. (bu arada ekrana ttec 9 katlı ekran koruyucusu çektirmiştim plastiğimsi birşey , bacağımdaki ısıyla birleşince cihaza zararmı veriyor acaba , servise vermeden ve problem büyümeden çözmek istiyorum)

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Öncelikle herkeze merhaba . 2 gün önce gempa garantili aldığım note 3 cihazımda bir gariplik yaşadım lütfen yardımcı olun ;
Cihazı ilk gün sorunsuzca kullandım hiçbir sorun yoktu akşam farkettimki ekranı kitlemek için güç tuşuna bastığımda ekranın en altından başlaya bir ışık çakmasının ardından ekran kitleniyor . Ekran full ışık açıkken bu ışık alt kısımda oluşurken ekranı en kısıga getirdiğimde dahada belirgin ve en üste kadar azalarak bir ışıma meydana geliyor . Belki ilk aldığımda gözümden kaçtı belkide yoktu ama bu olay beni çok rahatsız etti , okadar para verip en iyisini alim diyorsun saçma sapan şeyler oluyor . ilk gün dışarda olduğumdan hep cebimdeydi ve bacağımda hafif ısınma hissediyordum , ısıdan kaynaklanmış olabilirmi . ikinci gün evdeydim ve cihazı kullanmazken masada durdu ve şuan ışık çakma dünkü kadar bariz değil . eğer cebimde olmasından kaynaklı ekran zarar görüyorsa ne yapmalıyım . yoksa bu bir teknik sorunmu , daha önce yaşayan biri varmı . cihaz kullanımını etkiliyecek önemli birşey değil ama artmasından ve sorun çıkartmasından korkuyorum . Şimdiden herkeze teşekkür ederim .. (bu arada ekrana ttec 9 katlı ekran koruyucusu çektirmiştim plastiğimsi birşey , bacağımdaki ısıyla birleşince cihaza zararmı veriyor acaba , servise vermeden ve problem büyümeden çözmek istiyorum)

Bence servis e verme direk iade et , 6 ay iade hakkın var zaten iade et yine note 3 alcam diyorsan başka bir yerden al, 0 telefonu servise verip te paranla rezil olma.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aldığım yer TİM ve iade kabul etmiyoruz servise yollayalım diyorlar . Siz daha önce böyle bir sorunla karşılaştınızmı , yurt dışına çıkacağım ve telsiz kalmak istemiyorum

weidercan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
8 Aydır Note 3 Kullanıcısıyım şuana kadar kullandığım en başarılı telefon diyebilirim. Her yönüyle akıllı telefon olarak çok iyi. İş hayatımda da günlük yaşamımda da çok kullanışlı. Almayı düşünen veya sorusu olan arkadaşlara yardımcı olabilirim..

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
6 ay iade hakkını nerede okudun hocam?
göster bizde bilelim ^^
Torba yasa ile yürürlüğe geçti kardeşim. 28 mayıs ve sonrası alınan tüm eşyaların 6 ay cayma süresi vardır.

Buyur kaynak http://www.tuketici.gov.tr/source.cms.docs/etuketici.gov.tr.ce/docs/haberler/tuketicibrosur25x.pdf

Hemen 4. sayfada • İlk altı ay içinde ortaya çıkan ayıplarda malın ayıplı olmadığının ispatı satıcıya aittir. maddesi yer almaktadır.

Don't Be Normal

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Don't Be Normal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hepsi buradadan aldığım s view kılıf bozuk arkadaşlar.
çipi arızalı sanırsam ama cihaza da tam oturmuyor ekran felan kırılcak die korkuyorum :D
bastırırken ekran esneme yapıyor tırnaklarında sorun var herhalde bir iki defa pencere modu gözüküyor sonrası yok ^^

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar note 3 kullanıyorum bir sorunum vae acil yardımcı olabılırseniz cok sevinirim watsapp retrica gıbı yada her hangı bir uygulamada resımler galerimde cıkmıyor neden ?

harun1987

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Eğer orjinal samsung rom u atarsanız ve daha sonra orjinal türkiye romu atarsanız garantiden çıkmaz.

Bende telefonuma tekrar stock 4.4.2 TR firmware yüklemek istiyorum. root işlemi vs yapmadım. odinle tekrar stock flashlarsam sayaç , knox sayacı vs. de artış olmaz değil mi ?

Torba yasa ile yürürlüğe geçti kardeşim. 28 mayıs ve sonrası alınan tüm eşyaların 6 ay cayma süresi vardır.

Buyur kaynak http://www.tuketici.gov.tr/source.cms.docs/etuketici.gov.tr.ce/docs/haberler/tuketicibrosur25x.pdf

Hemen 4. sayfada • İlk altı ay içinde ortaya çıkan ayıplarda malın ayıplı olmadığının ispatı satıcıya aittir. maddesi yer almaktadır.

bende teknoloji mağazasından note3 aldım. telefonun kurulumu için çalışan arkadaşlardan biri sağolsun yardımcı oldu .kurulumu vs tamamlandı. almışken ekran koruyucu da alayım dedim . jelatini taktıktan sonra kilitleme tuşuna bastı ve tuşun tepki vermediğini söyledi. hemen yeni bir telefonla değişim işlemi yaptılar . Bu konuda şanslı mıyım bilmem ama , ilerleyen günlerde aynı sorundan dolayı telefonu ben götürsem değişim işlemi yaparlar mıydı ?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Bende telefonuma tekrar stock 4.4.2 TR firmware yüklemek istiyorum. root işlemi vs yapmadım. odinle tekrar stock flashlarsam sayaç , knox sayacı vs. de artış olmaz değil mi ?

bende teknoloji mağazasından note3 aldım. telefonun kurulumu için çalışan arkadaşlardan biri sağolsun yardımcı oldu .kurulumu vs tamamlandı. almışken ekran koruyucu da alayım dedim . jelatini taktıktan sonra kilitleme tuşuna bastı ve tuşun tepki vermediğini söyledi. hemen yeni bir telefonla değişim işlemi yaptılar . Bu konuda şanslı mıyım bilmem ama , ilerleyen günlerde aynı sorundan dolayı telefonu ben götürsem değişim işlemi yaparlar mıydı ?

kanun gereği yapmaları gerekir, eğer yapmıyoruz derse kanuna karşı gelmiş olur, en kolayı zor çıkartırsa tüketici hakem heyetine gidip durumu anlatıyorsun fatura fotokopisi v.s. bırakyıorsun onlar işlermleri yapıp karar veriyor ve o kararı o şirketin uygulaması gerekir eğer yine uygulamazlarsa o şirkete haciz işlemi başlatılıyor. Olay hacize varmadan değiştirirler de ben yine de yazayım dedim.

Don't Be Normal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=390518]sosyalli2[/MENTION] hocam ben 17 sinde smasung bayinden kılıf aldım götürüp iade edip parasını talep edebilirmiyim ?

[MENTION=390518]sosyalli2[/MENTION] hocam ben 17 sinde smasung bayinden kılıf aldım götürüp iade edip parasını talep edebilirmiyim ?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
@sosyalli2 hocam ben 17 sinde smasung bayinden kılıf aldım götürüp iade edip parasını talep edebilirmiyim ?

@sosyalli2 hocam ben 17 sinde smasung bayinden kılıf aldım götürüp iade edip parasını talep edebilirmiyim ?

Özel mesajda durumu anlattım.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Cuma sipariş ettim, kargoya verildi bugün elimde olacak cihaz:)

1830 fiyatı vardı, %10 inidirmde gittigidiyor verdi. 100 TL de bonus gelecek cihazın fiyatı epey iyi geldi :)

harun1987

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

Ayni sorun benim telefonumda da olustu. Buyuk ihtimal cogu urunde ayni sıkınti var. Bende aksam aldigim yere gidip degisim talep edecegim. Insallah zorluk cikarmazlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selamün Aleyküm yeni Samsung Note 3 kullacısıyımda bir şey soracağım Snot Açtığım zaman kolay tablo bölümüne gitriyorum birşey tıkladığımda kolay tablo durduruldu diyor sebebi bi zahmet şimdiden teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ayarlar kısmına gırın orda fotoraf boyutu var onu tıklatın acılan sayfada 13 mp yazan degıl onun bır altındakını yanı 9.6 yazanı secın ekran buyur fotosafın kalıtesıne gore ekran boyu degısıyor

SrhT01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sasumg note 3 1 2 saat once elıme ulastı :) harıka duruyor sımdılık ıns sıkıntı cıkarmaz: )