arkadaşlar bir fark olmadı bende note3 kullanıcısıyım birtek wifi,şarj sembolü beyaz oldu kilit ekranına kamera kısayolu gelecek diyolardı gelmedi bide telefon arada donuyor yeniden başlatmak gerekiyor iyileştirmeler yapılır İnşallah
Kardeşim note 3 ün kendine has cok ekstra ozelligi var youtubedan bulabilirsin sana burda kimse tek tek anlatmazarkadaşlar merhabalar;
öncelikle akıllı telefonlar çıktığından beri sadece iphone kullanıcısıydım. ilk defa farklı bir telefon kullanıyorum ve çok merak ettiğim için note3 aldım. bildiğiniz çıplak hissediyorum kendimi. nedir bu aleti çok özel kılan felan die
şimdi note3ün bütün özelliklerini konuşalım diyorum ben.
mesela geçenlerde ilk defa karşılaştığım bir olay. telefon bir yüzeyde durduğunda ekran üzerinde elinizi geçirirseniz telefon uyanıyor ve çağrı mesaj bildirim vs. bilgileri veriyor. fakat yüzey üzerinde durmadığı zaman o işlev çalışmıyor. enteresanmış :dil:
bu tür farklı özellikler ve kullanımları ile ilgili detayları paylaşsak diyorum. :drool:
gta yı bilmiyorum ama 4.4 ten sonra Sygic harici sd karttan çalışmıyor ne yazık ki. SD kart ile ilgili bi hata mesajı veriyordur sende de.
SD kart dosyalarını dahili hafızaya taşırsan sorun çözülür.
Bu s view ekranının rengi bir kere ayarlandiktan sonra bi daha degistirilemiyormu?
cihaz boştayken bile işlemci kullanımı bu. Nasıl duzeltebiliriz? ( cihaz rootlu)
Meraba arkadaşlar dün retrica yı indirdim telefonuma ve açtıgımda fotograf ekranı donuyor ama cekme tusuna bastıgımda çekebiliyorum nasıl düzelir bilen varmı ?
note3w yeni bi güncelleme daha gelecekti yurtdışı cihazalara 26 mblık bir güncelleme türkiye cihazlarınada gelicekmi güncelleme bendeki n9000Q
- - - Mesaj Güncellendi - - -
bi sorum daha var note3de yedek nasıl alınıyor komple uygulama rehber müzik video resim başka telefona aktarıcam
samsung note 3 internetinden aynı anda başka telefonlar nasıl kullanabilir bilen varmı acil yardım.
Arkadaşlar selam. 4-5 gün önce Note 3 aldım ve sadece 4-5 uygulama indirdim. Telefonda hiçbir uygulama açık değilken 1.33 gb ram yiyor bu normal midir? Bana pek normal gelmedi de. Rami temizle diyorum o zaman da en fazla 1.10'a iniyor. Yardımcı olursanız sevinirim.