Samsung Galaxy Note 3 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

_Sword_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar benim note 3 te kamera kısmında ısınma oluyor bu sizde de oluyor mu acaba ?

Oyun esnasında kamera etrafında ısınma oluyor ama öyle rahatsızlık verecek düzeyde değil(belli bir süre geçtikten sonra başlıyor ısınma),oyun haricinde her hangi bir ısınma yaşamadım.

Don't Be Normal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim note 3 te kamera kısmında ısınma oluyor bu sizde de oluyor mu acaba ?

Oyun esnasında kamera etrafında ısınma oluyor ama öyle rahatsızlık verecek düzeyde değil(belli bir süre geçtikten sonra başlıyor ısınma),oyun haricinde her hangi bir ısınma yaşamadım.

bu ısınmanın sebebi işlemcidir
bahsettiğiniz yerde işlemci olduğu için oyunlarda cpu ve gpu çalısır buna istinadende bir ısınma meydana gelir
merak etmeyin size ve cihaza bir zararı olmaz
aşırı dereceye kactığı zaman cihaz kendini emniyete alır ya cihazı kapatır yada yeniden başlatır endişelenmenize gerek yok :)

ss1984

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Isınma derken kaç dereceden bahsediyorsunuz ? Bunu yazarsaniz normal olup olmadığını anlayabiliriz . Bunun için battery spy programını kullanabilirsiniz .

badtrip

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler bu neo ne ayak alınır mı dersiniz

sbsbs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonun sensörleri arasından "sıcaklık ve nem" senserüde bulunmakta bu sensörler gerçek oda sıkalıgı ve nemini mi ölçmekte ? Eger öyle ise bunu nasıl kullanabilirim ?

Birde tavsiye edebileceginiz note 3 ün zevkini tam anlamıyla alabilecegim oyunlar neler ?
MC4 Asphalt ve fifa 14 dışında ne olabilir ?

webrettin

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Telefonun sensörleri arasından "sıcaklık ve nem" senserüde bulunmakta bu sensörler gerçek oda sıkalıgı ve nemini mi ölçmekte ? Eger öyle ise bunu nasıl kullanabilirim ?

Samsung Health içerisinde rahatlık seviyesi seçeneği ısı ve nem değerlerini gerçek olarak ölçüyor.Ancak yeni oyun vb kullandıysanız telefon ısısı yüksek olduğundan doğru sonuç alamazsınız.

tilsimli_sdf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eWdAB2.png
[/URL][/IMG]
emnjYV.png
[/URL][/IMG]

epLq1L.png
[/URL][/IMG]

ARKADAŞLAR büyük bir sorun içinde bulunmaktayım telefonuma arkadaşım şifre koymuş şifrelemiş şifreyi biliyorum fakat sorun şu şifreyi kaldıramıyorum..
Model şifrelemeyi aktifleştirmek istiyorum etkinleştirmiyor ne yaptıysam olmadı olmuyor fabrika ayarlarınada girmekistemiyorum telefonumu kopyalamadım . ilk android telefonum olduğu için rehper fotograf nasıl yedeklenir bilmiyorum açıçası daha öncede birşey oldu telefonuma fabrika ayarlarına döndüm herşey sıfırlandı çünki tekrar yaşamak istemedim... Bu şifrelemeyi nasıl kaldıra bilirim bana yardım ederseniz çok sevinirim.. Şimdiden ilginiz için çok teşekkür ederim. İyi forumlar..

xenitu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Dostum şu anda senin telefonundaki tüm veriler şifrelenmiş. Ben daha önce hiç şifreleme kullanmadım. Ancak son resimde yazdığı gibi cihazı şarja tak ve cihazı şifrele butonuna tıkla. Gene uyarıda söylediği üzere uzun bir proses. İşlem bitene kadar cihaza dokunma. Bittiğinde şifre kalkmış olacaktır. Ondan sonra da telefonunu yedeklemek kolay iş. Kies le de yapabilirsin veya direk bilgisayarına kopyalayabilirsin.

wnsjeep

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 3' ün kaç versiyonu var arkadaşlar bir de bu Galaxy Note III Neo, Galaxy Note II ile özellikleri aynı mı?
Neo biraz daha ucuz da.

tilsimli_sdf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum şu anda senin telefonundaki tüm veriler şifrelenmiş. Ben daha önce hiç şifreleme kullanmadım. Ancak son resimde yazdığı gibi cihazı şarja tak ve cihazı şifrele butonuna tıkla. Gene uyarıda söylediği üzere uzun bir proses. İşlem bitene kadar cihaza dokunma. Bittiğinde şifre kalkmış olacaktır. Ondan sonra da telefonunu yedeklemek kolay iş. Kies le de yapabilirsin veya direk bilgisayarına kopyalayabilirsin.

Denedim onuda gece fakat olmadı nabıcağımı bilemiyorum habire uzun uzun şifre giriyorum.

webrettin

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Denedim onuda gece fakat olmadı nabıcağımı bilemiyorum habire uzun uzun şifre giriyorum.

Şifre kısmından hicbiri kaydir vb derseniz olmazsa sifre kısmından yüksek güvenlik kısmını degistirseniz seceneklerde düşük veya varsa yok iptal deseniz ve kabul ettiginde diger sifreleme secenekleri ile kaydir vb belki sorununuz çözülür.

az önce şifre kısmına baktım ama bahsettigim gibi bir seçenek yok, ilginç bir sorun.

tilsimli_sdf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorunum kısmen çözülmüştür teşekkür ederim ..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Şifre kısmından hicbiri kaydir vb derseniz olmazsa sifre kısmından yüksek güvenlik kısmını degistirseniz seceneklerde düşük veya varsa yok iptal deseniz ve kabul ettiginde diger sifreleme secenekleri ile kaydir vb belki sorununuz çözülür.

az önce şifre kısmına baktım ama bahsettigim gibi bir seçenek yok, ilginç bir sorun.

öle seçenekler falan çıkmıyor telefonu şifrelediğinde ilginç sorunlar çıkıyor .. bi arkadaşım geldi kaydır seçeneğini aktifleştire bildi bir ama güvenliğe girdiğinde gene hiçbir seçenek gözükmüyor 4 aydır kullanıyorum note3 ü ilk android telefonum zaten sorun yaşamadım pek kurcuklamıyorum diye ama böle saçma şeyler olmuyorda deil.

webrettin

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Konu hakkinda net bilgim olmadigindan deneme yanılma önerebilirim sizin için çözüm adına. Yine güvenlik sayfasından cihaz yöneticileri kısmından android cihaz yöneticisi onayliysa iptal etseniz diğer seçenekleri aktif duruma getirebilir.

tilsimli_sdf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konu hakkinda net bilgim olmadigindan deneme yanılma önerebilirim sizin için çözüm adına. Yine güvenlik sayfasından cihaz yöneticileri kısmından android cihaz yöneticisi onayliysa iptal etseniz diğer seçenekleri aktif duruma getirebilir.
Bu cihaz hakında bilmediğim çok şey var cidden yardımlarınız için çok teşekkür ederim size de 3 seçenek vardı knox s voice ve android cihaz yöneticisi 3 nüde devre dışı bıraktım bende kapatıp açıcam bakalım ne olucak :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefon çok adi çıktı dün aldım geri göndermek istiyorum sahtekar oldukları için arıyorum bakılmıyor mahkemede tanzimat öder iken çok arayacaksınız...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefon çok adi çıktı dün aldım geri göndermek istiyorum sahtekar oldukları için arıyorum bakılmıyor mahkemede tanzimat öder iken çok arayacaksınız...

xenitu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Note 3 Türkiye SM - N9000Q için 4.4.2 kit kat geldi. OTA ile indirip güncelleyebilirsiniz

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Note 3 cülere 4.4.2 hayırlı olsun. OTA beklemeye sabredemeyenler sammobile.com/firmwares den indirebilirler.

Chosen_10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş telefonla güncelleyebiliyor muyum ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kardeş direk telefondan güncellemiyor muyum ?

xenitu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ota over the air in kısaltması. Yani ayarlardan güncelle seçeneği ile güncelleyebilirsiniz demek

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bende hala gözükmüyor güncellmeme facebook resmi sayfasından 4.4.2 haberi resmi olarak verilmiş sürekli kontrol ediyorum güncellemeyi yok daha benim asıl sorum ise sesi çok az çıkıyor note3ün yükseltmenin bi şansı yomu arkadaşlar rootsuz telefon

tilsimli_sdf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bakamamıştım forumma olmadı bi öle ama 1 saat time bıraktım yapmışlar .. Teşekkür ederim tekrar :)

Chosen_10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Harika oldu 4.4 güzel cidden ama bazı arkadaşlarımda S4 veya S3 var onlarda kasma yapmış nedeni nedir sizce ?

webrettin

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Kitkat sonrası nedense sık kullandığım sygic navigasyon gta san andreas yeniden yüklesem de artık açılmıyor. Sizce sorun ne olabilir, nasıl çözebilirim?