Samsung Galaxy Note 3 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CTRL+W

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bir fark olmadı bende note3 kullanıcısıyım birtek wifi,şarj sembolü beyaz oldu kilit ekranına kamera kısayolu gelecek diyolardı gelmedi bide telefon arada donuyor yeniden başlatmak gerekiyor iyileştirmeler yapılır İnşallah

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar , Note 3 kullanıyorum. Bu Note 3 te açık uygulamaları telefonu sallayarak kapatma özelliği yok mu ? GM Discovery de var ama Note 3 te henüz bulabilmiş değilim ? Varsa yardımlarınızı bekliyorum. . Ortadaki büyük tuşa uzun basınca çıkan ekrandaki açık uygulamaları sallayarak kapatmak istiyorum.

enriqorkem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhabalar;

öncelikle akıllı telefonlar çıktığından beri sadece iphone kullanıcısıydım. ilk defa farklı bir telefon kullanıyorum ve çok merak ettiğim için note3 aldım. bildiğiniz çıplak hissediyorum kendimi. nedir bu aleti çok özel kılan felan die :(

şimdi note3ün bütün özelliklerini konuşalım diyorum ben.

mesela geçenlerde ilk defa karşılaştığım bir olay. telefon bir yüzeyde durduğunda ekran üzerinde elinizi geçirirseniz telefon uyanıyor ve çağrı mesaj bildirim vs. bilgileri veriyor. fakat yüzey üzerinde durmadığı zaman o işlev çalışmıyor. enteresanmış :dil:

bu tür farklı özellikler ve kullanımları ile ilgili detayları paylaşsak diyorum. :drool:

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
arkadaşlar merhabalar;

öncelikle akıllı telefonlar çıktığından beri sadece iphone kullanıcısıydım. ilk defa farklı bir telefon kullanıyorum ve çok merak ettiğim için note3 aldım. bildiğiniz çıplak hissediyorum kendimi. nedir bu aleti çok özel kılan felan die :(

şimdi note3ün bütün özelliklerini konuşalım diyorum ben.

mesela geçenlerde ilk defa karşılaştığım bir olay. telefon bir yüzeyde durduğunda ekran üzerinde elinizi geçirirseniz telefon uyanıyor ve çağrı mesaj bildirim vs. bilgileri veriyor. fakat yüzey üzerinde durmadığı zaman o işlev çalışmıyor. enteresanmış :dil:

bu tür farklı özellikler ve kullanımları ile ilgili detayları paylaşsak diyorum. :drool:
Kardeşim note 3 ün kendine has cok ekstra ozelligi var youtubedan bulabilirsin sana burda kimse tek tek anlatmaz

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
arkadaşın dediği gibi yap
öyle yani zor olur şimdi burada okadar şeyi saymak
popiş izliyoruz şu an

enriqorkem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hahahha :) aynen bende izliyorum ama forum adına üzüldüm :(

demek böyle şeyler paylaşmıyor insanlar :(

karaytutaha

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kapalıyken şarja taktığımda kendiliğinden açılıyor. Bu bir sorun mu yoksa iPhone'larda olduğu gibi mi ?

karaytutaha

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2eba3uge.jpg
cihaz boştayken bile işlemci kullanımı bu. Nasıl duzeltebiliriz? ( cihaz rootlu)

xenitu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
gta yı bilmiyorum ama 4.4 ten sonra Sygic harici sd karttan çalışmıyor ne yazık ki. SD kart ile ilgili bi hata mesajı veriyordur sende de.

SD kart dosyalarını dahili hafızaya taşırsan sorun çözülür.

webrettin

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
gta yı bilmiyorum ama 4.4 ten sonra Sygic harici sd karttan çalışmıyor ne yazık ki. SD kart ile ilgili bi hata mesajı veriyordur sende de.

SD kart dosyalarını dahili hafızaya taşırsan sorun çözülür.

Cevapladığınız için teşekkürler.Sorunum bahsettiğiniz şekilde çözüldü.Gta için de 1.05 güncellemesi yüklediğimde çözüldü ama navigasyon çözümünü arayıp duruyordum, sağolun :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar 1 ay içinde note 3 alıcam ama renk konusunda çok kararsızım. siyah çok karizmatik evet ama beyaz da çok şık bi kıza uygun ve kaplarla daha rahat kullanılabilir sanki renk bakımından. ama beyaz biraz daha hassas diyolar kenarlarındaki soyulmalardan dolayı, siyahta da aynı sorun varmı? sizce neyi düşünerek ne renk almalıyım lütfen yardımcı oluun lys sınavına mı çalışıyım yoksa forum forum gezip renk konusunda bi şekilde kararamı varıyım ne yapacağımı şaşırdım :)

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar , NOTE 3 güncelleme diye başıma birşeyler çıkarttı güncelle dedim , demez olaydım gerçi demesem gitmiyordu başımdan mecbureen dedim güncelleye güncelleye bitiremedi bir türlü hala devam ..

Ne yapmaya çalışıyor bu NOTE 3 ????

ürün bilgisi indirildi vs.. kur diyorum kuruyor başkası başlıyor falan bitmez mi bunlar

Mehyace

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 1 ay içinde note 3 alıcam ama renk konusunda çok kararsızım. siyah çok karizmatik evet ama beyaz da çok şık bi kıza uygun ve kaplarla daha rahat kullanılabilir sanki renk bakımından. ama beyaz biraz daha hassas diyolar kenarlarındaki soyulmalardan dolayı, siyahta da aynı sorun varmı? sizce neyi düşünerek ne renk almalıyım lütfen yardımcı oluun lys sınavına mı çalışıyım yoksa forum forum gezip renk konusunda bi şekilde kararamı varıyım ne yapacağımı şaşırdım :)

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Note 3 alırsan LYS yi unut :)

Bu arada benim sorum arada kaynamasın

Mehyace

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Almazsam daha cok aklima takilicak anneler gunu indirimlerinden yararlanmayi dusunuyorum :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bide sormak istedigim sey n9000q mu yoksa n9000 mi alinmali ?

sbsbs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kilit ekranina indirdiği uygulamaların bazılarının widget ini koyamiyorum. Bu uygulamadan kaynaklı değil mi ?

Eger uygulama kaynaklı ise bana kilit ekranina widget eklenen uygulamalar önerir misiniz.
Hesap makinası iyi olur.

Birde 4.3 de orjinal müzik çalar widget ini koyabilirken 4.4 de koyamiyorum neden ? Eger koyabilirsem nasıl koyabilirim ?

Mehyace

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu s view ekranının rengi bir kere ayarlandiktan sonra bi daha degistirilemiyormu?

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
note3w yeni bi güncelleme daha gelecekti yurtdışı cihazalara 26 mblık bir güncelleme türkiye cihazlarınada gelicekmi güncelleme bendeki n9000Q

bi sorum daha var note3de yedek nasıl alınıyor komple uygulama rehber müzik video resim başka telefona aktarıcam

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Meraba arkadaşlar dün retrica yı indirdim telefonuma ve açtıgımda fotograf ekranı donuyor ama cekme tusuna bastıgımda çekebiliyorum nasıl düzelir bilen varmı ?

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Meraba arkadaşlar dün retrica yı indirdim telefonuma ve açtıgımda fotograf ekranı donuyor ama cekme tusuna bastıgımda çekebiliyorum nasıl düzelir bilen varmı ?

Retrica'ya yeni bi güncelleme beklemeniz lazm.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhba arkadaslar 2 hafta once note 3 aldım bı sıkıntım var asphalt8 ındırdım oynarken bıraz ısındıktan sonra telefonun ekranı bozuluyor ekran ın ustu alt tarafa altı ust tarafa cıkıyor yada ekran bir cok küçük ekrancıklara bölünüyor sızce telefondan mı yoksa oyundan mı ?

gkrt007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
note3w yeni bi güncelleme daha gelecekti yurtdışı cihazalara 26 mblık bir güncelleme türkiye cihazlarınada gelicekmi güncelleme bendeki n9000Q

bi sorum daha var note3de yedek nasıl alınıyor komple uygulama rehber müzik video resim başka telefona aktarıcam

Ürünün üretim sırasına göre dağıtım yapılıyor.
Mesela Türkiye'de benim cihazıma gelen güncelleme belki size 1 hafta sonra gelecektir gibi bir durum söz konusu olabiliyor kimi zaman.

ÇAÇA'S

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
samsung note 3 internetinden aynı anda başka telefonlar nasıl kullanabilir bilen varmı acil yardım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar selam. 4-5 gün önce Note 3 aldım ve sadece 4-5 uygulama indirdim. Telefonda hiçbir uygulama açık değilken 1.33 gb ram yiyor bu normal midir? Bana pek normal gelmedi de. Rami temizle diyorum o zaman da en fazla 1.10'a iniyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar selam. 4-5 gün önce Note 3 aldım ve sadece 4-5 uygulama indirdim. Telefonda hiçbir uygulama açık değilken 1.33 gb ram yiyor bu normal midir? Bana pek normal gelmedi de. Rami temizle diyorum o zaman da en fazla 1.10'a iniyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Note 3 gibi bir telefonda gayet doğal bir kullanım.