Samsung Galaxy Note 3 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xmustx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayni sorun benim telefonumda da olustu. Buyuk ihtimal cogu urunde ayni sıkınti var. Bende aksam aldigim yere gidip degisim talep edecegim. Insallah zorluk cikarmazlar

Dergim uygulamasının kısayolu var orada bu yüzden öyle bi görüntü oluşuyo.ana ekranda elini ekranın en alt kısmından yukarı doğru kuvvetlice sürüklersen uygulama açılır.ve farkedersinki açılma efekti senin şikayet ettiğin görüntüdür.saygılar :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bugün 186 mb kararlılık güncellemesi geldi duyurulur.

harun1987

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Dergim uygulamasının kısayolu var orada bu yüzden öyle bi görüntü oluşuyo.ana ekranda elini ekranın en alt kısmından yukarı doğru kuvvetlice sürüklersen uygulama açılır.ve farkedersinki açılma efekti senin şikayet ettiğin görüntüdür.saygılar :)

Bugün 186 mb kararlılık güncellemesi geldi duyurulur.

Bahsettigim sorun ortadan kalkti son gelen guncelleme ile . Kids mode s-mag uygulamalarida eklendi

BerkcanTaşan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yeni gelen güncelleme ile birkaç ufak değişiklik ve yeni programlar eklenmiş. S mag - çocuk mode eklenmiş ve deezer uygulaması ön yüklü gelen uygulama olmuş ayrıca konum bölümünde ufak değişiklikler yapılmış ve video oynatıcıda çok azda olsa bi transparanlık getririlmiş bir sonra ki güncelleme inşallah s5de ki arayüz gelir

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Hareket Sensörü, Jeomanyetik, Gyro, RGB ışık, Barometre, Yakınlık, Gesture, Sıcaklık ve Nem, Hall

bu sensörleri nasıl kullanıcaz yaw

SrhT01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
en sonki güncelleştirmeden sonra ekran kilidinde bende olduğu gibi yüz tanıma kilidi kaybolan varmı ?

harun1987

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hareket Sensörü, Jeomanyetik, Gyro, RGB ışık, Barometre, Yakınlık, Gesture, Sıcaklık ve Nem, Hall

*#0*# yapip sensor yazan kisimda bazi bilgileri gorebilirsin. Bu sekilde mi kullaniliyor emin degilim ama

cgecmez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar son güncelleme geldikten sonra telefonda açtığım videolarda ses devam ediyor ama görüntü başta donup kalıyor yardım eder misiniz

xmustx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugün vide oynatıcımdan ses gelmiyodu.notu kapadım açtım düzeldi..

SrhT01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende de var :)

Daha doğurusu yok kayboldu yani :)

Bu en son gelen guncellsstrmedenmi oldu nedir yuz tanimayi gectik galeride oge saklama diue br sey vardi deneym desm birkac fotoya simdi fotolar ortada yok doayalarmda gizli dosyaalari gater diyorm gene gelmiyor :)

Bu arada tel almadan oncede demistm ben zaman yatarsam tel o zaman dinlenr diye sarji max 10 bucuk 11 saat gdiyoe normalmi sizce ?

Bende de aynisini diyor , sende merak etme :)

Arkadaslar gizli ogeler sorunu bendede varrdi simdi cozdum durumu dosyalarmda ayarlardan gizli dosyalari ac dedikten sonra arama yerine "hide" yaznca gizli ogeleri gosteriyor

harun1987

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu en son gelen guncellsstrmedenmi oldu nedir yuz tanimayi gectik galeride oge saklama diue br sey vardi deneym desm birkac fotoya simdi fotolar ortada yok doayalarmda gizli dosyaalari gater diyorm gene gelmiyor :)

Bu arada tel almadan oncede demistm ben zaman yatarsam tel o zaman dinlenr diye sarji max 10 bucuk 11 saat gdiyoe normalmi sizce ?

Arkadaslar gizli ogeler sorunu bendede varrdi simdi cozdum durumu dosyalarmda ayarlardan gizli dosyalari ac dedikten sonra arama yerine "hide" yaznca gizli ogeleri gosteriyor

Iyi oldu ögrendigimiz ,tesekkurler

metin313

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam bir sorum olacak note3 n9008 im var cin için üretilmiş n9005 romunu yükleyebilirmiyim

T3stament

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Herkeze merhabalar
Ben note 3 telefonum için taşınabilir şarj aleti almak istiyorum çokta ucuza kaçasım yok açıkçası fakat neye göre almam lazım yada kullananlar beni aydınlatırsanız sevinirim.

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar Türkiye'de Snapdragon işlemciye sahip note 3 satılıyor mu?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonun batarya performansı acayip iyi oldu yoğun kullanımda 38-40 saatlik pil ömrü gördüm son güncellemeden çok memnunum

usluyorum

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Herkeze merhabalar
Ben note 3 telefonum için taşınabilir şarj aleti almak istiyorum çokta ucuza kaçasım yok açıkçası fakat neye göre almam lazım yada kullananlar beni aydınlatırsanız sevinirim.
Samsung'un orjinal batarya ve Şarj aletini alın, ben o şekilde kullanıyorum, yedek batarya evde dolu bekliyor, sabah değişiyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar note3 ün usb 3.0 özelliğini kullanabilmek için bilgisayarımda da usb 3.0 özelliği olması gerekiyor mu ?

kcr

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Note3'ün kendi içerisindeki donanım özelliklerini biliyoruz. Usb 3.0 desteği muazzam bir şey. Peki usb'ye takılan değişik tür ve marka donanımlarla (taşınır hdd, usb bellek, klavye ve mouse vs.) ne derece uyumlu? Tüm bunları sorunsuz çalıştırabiliyor mu? Bilgisi olan var mı?

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Note3'ün kendi içerisindeki donanım özelliklerini biliyoruz. Usb 3.0 desteği muazzam bir şey. Peki usb'ye takılan değişik tür ve marka donanımlarla (taşınır hdd, usb bellek, klavye ve mouse vs.) ne derece uyumlu? Tüm bunları sorunsuz çalıştırabiliyor mu? Bilgisi olan var mı?
Basit bir otg kablosu ile USB mouse klavye,USB stick ve USB diski calistirmistim. Ntfs mounter uygulamasi ile 1tb lik usb hdd yi otg kablosu ile sorunsuz kullandim.