Samsung Galaxy Note 3 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

uniquee_x3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 3ün standart ekranında sıkıntı yokta galaxy laucher yükledim çokta hoşuma gitti ancak tam ekran olmuyor üstte duvar kagıdının resmi gözüküyo
Sizin önerdiğiniz locker veya bunu nasıl düzetirim

Not: Telefon replika :dirol:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sakın bulaşmayın derim
verdiğimiz o paraya yazık 2 bin lira gibi bir para veriyorsun ve aldığınız ürün çöpe gidiyorsa ben yandım kimse yanmasın cihaz bozukmuş ve ben geç anladım 40 gündür servislerde gidip geliyor benim gibi paranızı çöpe atmayın

dt_awake23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar, konu açtım ama iptal edilmiş buraya yazmam gerektiğini bilmiyordum . Makine Mühendisliği 1.Sınıf öğrencisiyim ve teknik resim gibi derslerde autocad de çizim yapmamız gerkeiyor ve açıkçası bilgisayardan pek anlamam ve sevmem. Note III'te S-Pen desteği olması ve bu tip çizimleri yapabilmek beni bu telefona iten en büyük özelliklerden birisi. Fakat geçmişte aldığım tüm Samsung deneyimlerim kötü sonuçlandığı için Samsung'a biraz tereddüt ile yaklaşıyorum. Alırsam Gear ile alacağım senkronizasyon yaptığımızda ve oyun vs sık kullanımlarda ne kadar şarjı gidiyor ? Yardımcı olursanız sevinirim, sizce bu cihazı almalı mıyım ?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Merhabalar, konu açtım ama iptal edilmiş buraya yazmam gerektiğini bilmiyordum . Makine Mühendisliği 1.Sınıf öğrencisiyim ve teknik resim gibi derslerde autocad de çizim yapmamız gerkeiyor ve açıkçası bilgisayardan pek anlamam ve sevmem. Note III'te S-Pen desteği olması ve bu tip çizimleri yapabilmek beni bu telefona iten en büyük özelliklerden birisi. Fakat geçmişte aldığım tüm Samsung deneyimlerim kötü sonuçlandığı için Samsung'a biraz tereddüt ile yaklaşıyorum. Alırsam Gear ile alacağım senkronizasyon yaptığımızda ve oyun vs sık kullanımlarda ne kadar şarjı gidiyor ? Yardımcı olursanız sevinirim, sizce bu cihazı almalı mıyım ?

Kalemi vb işinize lazımsa telefon sizi pişman etmez gayet performanslı çalışıyor, şarj konusuna gelirsek ekran parlaklığını çok açmazsanız idare eder sizi.

İhsann-1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar note 3 neo sunu önerirmisiniz içimdeki ses az daha ekle note 3 n9000 al diyo sizce ?? :helpsmilie:

dt_awake23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kalemi vb işinize lazımsa telefon sizi pişman etmez gayet performanslı çalışıyor, şarj konusuna gelirsek ekran parlaklığını çok açmazsanız idare eder sizi.
çok teşekkür ederim. peki ekranı hassas mıdır s4 , s3 ve mega yere çok ykaın mesafeden düşmesine rağmen paramparça olmuştu ekranı. bunda da aynsını yaşar mıyım sizce ?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
çok teşekkür ederim. peki ekranı hassas mıdır s4 , s3 ve mega yere çok ykaın mesafeden düşmesine rağmen paramparça olmuştu ekranı. bunda da aynsını yaşar mıyım sizce ?

Ekran kalitesini bilmiyorum ama düşünce her telefon kırılır, telefon malzeme kalitesi kötü, plastik.

İhsann-1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim sorumada bi yardım eden olsaydıda bende teşekkür edeydim :)

İhsann-1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ram i kamerası ekranı dısında ne fark var arasında ?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Elde sağlam durmuyor gıcır gacur ediyordu muhtemelen paramparça olur.

webrettin

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Bazen hangi tarayıcı olursa olsun belirli reklam içerikli sitelere bağlanıyor ve bir süre sonra gitmiyorda. Gezinti sitesi burada da rahat bırakmıyor. PC de dephorm kullanıyorum. Başka arkadaşların telefonlarında böyle bir sorundan şikayet ettiklerini duymadım. Note 3 için veya android için bunun bir çözümü var mı? Bazen illallah ettiriyor.

SrhT01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar arkadasa note 3 aldık pazar gunu note3 en son gelen guncellestrme su gprs ın konum oldugu deezerın felan geldıgı guncellestrmelerı tarattık guncellestrme bulmuyor neden acaba samsung turkıye garantılı telefon ?

xmustx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim note 3 kendi güncellemişti fakat kies3 uygulamasını pc ye indirip,kurup cihazı bağlayın.kies bu sürümü bulup notunuza kuracaktır.iyi günlerde kullanın.

oguzaykut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar note 3 neo sunu önerirmisiniz içimdeki ses az daha ekle note 3 n9000 al diyo sizce ?? :helpsmilie:
Kardeşim neo alma. Elime aldığımda bayat bir tat veriyor bana. Ben n9000q kullaniciyim. Sana tavsiyem ne biliyor musun? Yurtdışından n9005 getirt

oguzaykut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar iyi günler. Ben telefonu alalı 10 ay oldu ve telefonumun hafızası da % 20yi gecmiyor doluluğu. Ama şunu farkettim 4.4.2'den sonra Çoklu pencerede kasmalar olmaya başladı. 4.3'te böyle bir sorun hiç yasamamistim

oguzaykut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
071ae81142a3cda49fa5b68f27b4276f.jpg
senkronizasyonda bir hata aliyorum. Nedeni ne acaba

oguzaykut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
SM-N900'e yani rus romlu note3'e 70 mb'lik güncelleme geldi. N9000q'lara da geldi mi

oguzaykut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben daha gözle görülür bir degisiklik görmedim

SapphireTr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar Bende note 3 var telefonu korumak amacıyla alüminyum kasa takmak istedim arka kapagi söküp telefonun tus power tusu ses kademe tuşlarının kapali olacak bir biçimde kasa almak istiyorum fakat tanıdık bir telefoncu önermedi cihaza zarar verebilecegini söyledi , sizlerden isteğim bu türden kasa kullanan varsa veya bu durum hakkinda yorum yapabilecek kişiler varsa yorumlarınızi eksik etmeyin :)

örnek
Xuii1R_ouxKxrdbJSiLrZPPiCZzYQwQgkqEqyMQTHPpAS5Kq4gmA4sNp_NyovUZ5Me8UYNUY4ezPuhFEsWipNXwccUsMsB9wP6o93HbSTkfTCMeicDsF8Zs83YtXdeSSfYOLcnHIAPa85FiZ-GpmQsnuom0cYMlX5mDIb-4CeXXu_nWfEPUg0AwQU5pptTu8Vur-m1mx6yVMZGccO5573KlbDGu6gnSthQW41D30IGdOW4k=w512-h512-nc

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar ben N9005 almayı düsünüyorum. N9005 ile N9000 arasındaki fark nedir bilen arkadaslar yardımcı olabilirmi şimdiden tesekkurler

SapphireTr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note3 N9005 ile N9000Q arasindaki fark

N9000Q Türkiye versiyonudur....

nGyD30.png

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba Note 3 N9000 telefonum var içerisine 2 dosya yükledim video 8gb tekrar silmeye kalktığımda ''Depolama yeri yazma korumalı'' '' Yazma korumasını kaldırıp tekrar deneyin.'' diyor fakat nasıl kaldırıcam bu korumayı bilmiyorum bilen biri yardımcı olursa iyi olur şimdiden teşekkür ettim iyi forumlar.