uniquee_x3
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhabalar, konu açtım ama iptal edilmiş buraya yazmam gerektiğini bilmiyordum . Makine Mühendisliği 1.Sınıf öğrencisiyim ve teknik resim gibi derslerde autocad de çizim yapmamız gerkeiyor ve açıkçası bilgisayardan pek anlamam ve sevmem. Note III'te S-Pen desteği olması ve bu tip çizimleri yapabilmek beni bu telefona iten en büyük özelliklerden birisi. Fakat geçmişte aldığım tüm Samsung deneyimlerim kötü sonuçlandığı için Samsung'a biraz tereddüt ile yaklaşıyorum. Alırsam Gear ile alacağım senkronizasyon yaptığımızda ve oyun vs sık kullanımlarda ne kadar şarjı gidiyor ? Yardımcı olursanız sevinirim, sizce bu cihazı almalı mıyım ?
çok teşekkür ederim. peki ekranı hassas mıdır s4 , s3 ve mega yere çok ykaın mesafeden düşmesine rağmen paramparça olmuştu ekranı. bunda da aynsını yaşar mıyım sizce ?Kalemi vb işinize lazımsa telefon sizi pişman etmez gayet performanslı çalışıyor, şarj konusuna gelirsek ekran parlaklığını çok açmazsanız idare eder sizi.
çok teşekkür ederim. peki ekranı hassas mıdır s4 , s3 ve mega yere çok ykaın mesafeden düşmesine rağmen paramparça olmuştu ekranı. bunda da aynsını yaşar mıyım sizce ?
Çok teşekkür ederim yardımlarınız içinEkran kalitesini bilmiyorum ama düşünce her telefon kırılır, telefon malzeme kalitesi kötü, plastik.
benim sorumada bi yardım eden olsaydıda bende teşekkür edeydim
Elde sağlam durmuyor gıcır gacur ediyordu muhtemelen paramparça olur.çok teşekkür ederim. peki ekranı hassas mıdır s4 , s3 ve mega yere çok ykaın mesafeden düşmesine rağmen paramparça olmuştu ekranı. bunda da aynsını yaşar mıyım sizce ?
Kardeşim neo alma. Elime aldığımda bayat bir tat veriyor bana. Ben n9000q kullaniciyim. Sana tavsiyem ne biliyor musun? Yurtdışından n9005 getirtarkadaşlar note 3 neo sunu önerirmisiniz içimdeki ses az daha ekle note 3 n9000 al diyo sizce ?? :helpsmilie:
lütfen ban ayardımcı olurmusunuz