xenitu
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Başka cihaz ve telefon bağlanıyor ama bu bağlanmıyor aslında cihazı geri vermem lazım ölü pixel buldum cihazda![]()
Kardeş hemen götür servise. Cihazı hemen değiştirirler.
Başka cihaz ve telefon bağlanıyor ama bu bağlanmıyor aslında cihazı geri vermem lazım ölü pixel buldum cihazda![]()
Kardeş hemen götür servise. Cihazı hemen değiştirirler.
Öncelikle herkeze merhaba . 2 gün önce gempa garantili aldığım note 3 cihazımda bir gariplik yaşadım lütfen yardımcı olun ;
Cihazı ilk gün sorunsuzca kullandım hiçbir sorun yoktu akşam farkettimki ekranı kitlemek için güç tuşuna bastığımda ekranın en altından başlaya bir ışık çakmasının ardından ekran kitleniyor . Ekran full ışık açıkken bu ışık alt kısımda oluşurken ekranı en kısıga getirdiğimde dahada belirgin ve en üste kadar azalarak bir ışıma meydana geliyor . Belki ilk aldığımda gözümden kaçtı belkide yoktu ama bu olay beni çok rahatsız etti , okadar para verip en iyisini alim diyorsun saçma sapan şeyler oluyor . ilk gün dışarda olduğumdan hep cebimdeydi ve bacağımda hafif ısınma hissediyordum , ısıdan kaynaklanmış olabilirmi . ikinci gün evdeydim ve cihazı kullanmazken masada durdu ve şuan ışık çakma dünkü kadar bariz değil . eğer cebimde olmasından kaynaklı ekran zarar görüyorsa ne yapmalıyım . yoksa bu bir teknik sorunmu , daha önce yaşayan biri varmı . cihaz kullanımını etkiliyecek önemli birşey değil ama artmasından ve sorun çıkartmasından korkuyorum . Şimdiden herkeze teşekkür ederim .. (bu arada ekrana ttec 9 katlı ekran koruyucusu çektirmiştim plastiğimsi birşey , bacağımdaki ısıyla birleşince cihaza zararmı veriyor acaba , servise vermeden ve problem büyümeden çözmek istiyorum)
Aldığım yer TİM ve iade kabul etmiyoruz servise yollayalım diyorlar . Siz daha önce böyle bir sorunla karşılaştınızmı , yurt dışına çıkacağım ve telsiz kalmak istemiyorum
6 ay iade hakkını nerede okudun hocam?Bence servis e verme direk iade et , 6 ay iade hakkın var zaten iade et yine note 3 alcam diyorsan başka bir yerden al, 0 telefonu servise verip te paranla rezil olma.
Torba yasa ile yürürlüğe geçti kardeşim. 28 mayıs ve sonrası alınan tüm eşyaların 6 ay cayma süresi vardır.6 ay iade hakkını nerede okudun hocam?
göster bizde bilelim ^^
süper bişey bu yaTorba yasa ile yürürlüğe geçti kardeşim. 28 mayıs ve sonrası alınan tüm eşyaların 6 ay cayma süresi vardır.
Buyur kaynak http://www.tuketici.gov.tr/source.cms.docs/etuketici.gov.tr.ce/docs/haberler/tuketicibrosur25x.pdf
Hemen 4. sayfada İlk altı ay içinde ortaya çıkan ayıplarda malın ayıplı olmadığının ispatı satıcıya aittir. maddesi yer almaktadır.
Evet öyle, artık kredi kartı aydatı adı altında banka sizden ücret isteyemez tek yapmanız gereken şuan bankayı aramak ve kullandığım kredi kartına aidat ödemek istemiyorum demenizsüper bişey bu ya
Eğer orjinal samsung rom u atarsanız ve daha sonra orjinal türkiye romu atarsanız garantiden çıkmaz.
Torba yasa ile yürürlüğe geçti kardeşim. 28 mayıs ve sonrası alınan tüm eşyaların 6 ay cayma süresi vardır.
Buyur kaynak http://www.tuketici.gov.tr/source.cms.docs/etuketici.gov.tr.ce/docs/haberler/tuketicibrosur25x.pdf
Hemen 4. sayfada İlk altı ay içinde ortaya çıkan ayıplarda malın ayıplı olmadığının ispatı satıcıya aittir. maddesi yer almaktadır.
Bende telefonuma tekrar stock 4.4.2 TR firmware yüklemek istiyorum. root işlemi vs yapmadım. odinle tekrar stock flashlarsam sayaç , knox sayacı vs. de artış olmaz değil mi ?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
bende teknoloji mağazasından note3 aldım. telefonun kurulumu için çalışan arkadaşlardan biri sağolsun yardımcı oldu .kurulumu vs tamamlandı. almışken ekran koruyucu da alayım dedim . jelatini taktıktan sonra kilitleme tuşuna bastı ve tuşun tepki vermediğini söyledi. hemen yeni bir telefonla değişim işlemi yaptılar . Bu konuda şanslı mıyım bilmem ama , ilerleyen günlerde aynı sorundan dolayı telefonu ben götürsem değişim işlemi yaparlar mıydı ?
@sosyalli2 hocam ben 17 sinde smasung bayinden kılıf aldım götürüp iade edip parasını talep edebilirmiyim ?
@sosyalli2 hocam ben 17 sinde smasung bayinden kılıf aldım götürüp iade edip parasını talep edebilirmiyim ?
Öncelikle herkeze merhaba . 2 gün önce gempa garantili aldığım note 3 cihazımda bir gariplik yaşadım lütfen yardımcı olun ;
Cihazı ilk gün sorunsuzca kullandım hiçbir sorun yoktu akşam farkettimki ekranı kitlemek için güç tuşuna bastığımda ekranın en altından başlaya bir ışık çakmasının ardından ekran kitleniyor . Ekran full ışık açıkken bu ışık alt kısımda oluşurken ekranı en kısıga getirdiğimde dahada belirgin ve en üste kadar azalarak bir ışıma meydana geliyor . Belki ilk aldığımda gözümden kaçtı belkide yoktu ama bu olay beni çok rahatsız etti , okadar para verip en iyisini alim diyorsun saçma sapan şeyler oluyor . ilk gün dışarda olduğumdan hep cebimdeydi ve bacağımda hafif ısınma hissediyordum , ısıdan kaynaklanmış olabilirmi . ikinci gün evdeydim ve cihazı kullanmazken masada durdu ve şuan ışık çakma dünkü kadar bariz değil . eğer cebimde olmasından kaynaklı ekran zarar görüyorsa ne yapmalıyım . yoksa bu bir teknik sorunmu , daha önce yaşayan biri varmı . cihaz kullanımını etkiliyecek önemli birşey değil ama artmasından ve sorun çıkartmasından korkuyorum . Şimdiden herkeze teşekkür ederim .. (bu arada ekrana ttec 9 katlı ekran koruyucusu çektirmiştim plastiğimsi birşey , bacağımdaki ısıyla birleşince cihaza zararmı veriyor acaba , servise vermeden ve problem büyümeden çözmek istiyorum)