Samsung Galaxy Note 3 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

FatihKapt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar telefonumu bilgisayara bağladığımda müzikler kendiliğinden siliniyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

onur-212

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim bir sorum olacaktı. telefonumm note 3 sm-n9005 yurtdışından getirttim pasaporta kaydını yaptım.telefonda android 4.3 sürümüyüklü.telefonda yazılım güncelleştirmesine giriyorum 'en yeni güncelleştirmeler zaten yüklendi uyarısını alıyorum' yani kitkat sürümünü yükleyemiyorum. bu konuda bilgisi olan var mı???

cleet

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dostum telefonda neresinin rom u yüklüyse o ülkeye 4.4.2 gelmemiştir daha..Sen en iyisi odin ile sammobil.com dan güncel polonya yada rusya romu indir yükle..Nasıl yapıcam sorusuna yanıtı odin ile note 3 e rom yükleme yazarsan google bulabilirsin..

onur-212

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yardımınız için teşekkür ederim.başka çarem kalmadı dediğinizi yapacam

MrFantastic

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bende note 3 n9000q var ve telefon 2 3 günde bir kullanırken tuş kilidi ile kapatıyorum ve geri açılmıyor sürekli batarya çıkart tak yapınca oluyor ve bu sorun 4.4.2 gelince olmaya başladı daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldumu yada bi çözüm bilen var mı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhba arkadaslar 2 hafta once note 3 aldım bı sıkıntım var asphalt8 ındırdım oynarken bıraz ısındıktan sonra telefonun ekranı bozuluyor ekran ın ustu alt tarafa altı ust tarafa cıkıyor yada ekran bir cok küçük ekrancıklara bölünüyor sızce telefondan mı yoksa oyundan mı ?

benim telefonda da aynısı oluyor

kocadag43

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
merhba arkadaslar 2 hafta once note 3 aldım bı sıkıntım var asphalt8 ındırdım oynarken bıraz ısındıktan sonra telefonun ekranı bozuluyor ekran ın ustu alt tarafa altı ust tarafa cıkıyor yada ekran bir cok küçük ekrancıklara bölünüyor sızce telefondan mı yoksa oyundan mı ?

selam dostum benim telefonda da aynısı oluyor sanırım senin telefona özel değil sıkıntı ya o seri tellerde var yada oyunda bir sıkıntı var

tibies

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim bir sorum olacaktı. telefonumm note 3 sm-n9005 yurtdışından getirttim pasaporta kaydını yaptım.telefonda android 4.3 sürümüyüklü.telefonda yazılım güncelleştirmesine giriyorum 'en yeni güncelleştirmeler zaten yüklendi uyarısını alıyorum' yani kitkat sürümünü yükleyemiyorum. bu konuda bilgisi olan var mı???

Bende de aynısı olmuştu kies üzerinden yaptım resmi rom

BIuE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar note 3 almaya karar verdim. Vatanda hafta sonu 1.999 tl nasıl yada yurt dışı mı alayım ankaradayım güvenilir bir yer bilen varsa yardımcı olabilirmi ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
note 3 de nasıl matematiksel ifadeleri çözebiliyoruz arkadaşlar. note 2 snot ta f(x) sembolüne girince oluyordu

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar , Note 3 için çok acil hafıza kartı öneriniz var mı ? 16 olur 32 olur kaliteli bir şey olsun.

Çok aciliyeti olan bir konu yardımlarınızı bekliyorum.

_EmiR_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
40 gün önce note3 aldım tövbeler tövbesi rezillik ötesi daha tövbeliyim samsung alırsam 2 olsun bu kadar basitlik olamaz daha sıfır telefon üzerinde toz yok satışa çıkardım 2bin lira verdim yazık çok yazık isteyen olursa satarım kutudan çıktığı gibi duruyor aparatlarının üzerindeki jelatinleri dahi duruyor nokta hatasız beyaz uygun veririm samsung benden uzak olsun....

bjkstormbjk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
40 gün önce note3 aldım tövbeler tövbesi rezillik ötesi daha tövbeliyim samsung alırsam 2 olsun bu kadar basitlik olamaz daha sıfır telefon üzerinde toz yok satışa çıkardım 2bin lira verdim yazık çok yazık isteyen olursa satarım kutudan çıktığı gibi duruyor aparatlarının üzerindeki jelatinleri dahi duruyor nokta hatasız beyaz uygun veririm samsung benden uzak olsun....

Note3 u begenmedigine gore iphone 20 kullaniyor olmalisin :)))

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar , Note 3 için çok acil hafıza kartı öneriniz var mı ? 16 olur 32 olur kaliteli bir şey olsun.

Çok aciliyeti olan bir konu yardımlarınızı bekliyorum.

O değilde bizim soruya el cevap lütfen AVM ye geldim cevap bekliyorum arkadaşlar.

Telefonun başında çaresiz bekliyorum anlayın lütfen :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Class 10 ne olunca ne işe yarıyor? Benim telefon 32 idi sanırım.

Class 10 hafıza kartları en hızlılarıdır. Şimdi yeni çıkan 32 ve 64gb kartlarda microSDXC I yazar ve 64GB yazısının altında da U içinde 1 yazar. İşte o 1 , class 10 olduğunu gösteriyor olsa gerek. Ya da kutusunda özellikle yazar class 10 diye.

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Class 10 hafıza kartları en hızlılarıdır. Şimdi yeni çıkan 32 ve 64gb kartlarda microSDXC I yazar ve 64GB yazısının altında da U içinde 1 yazar. İşte o 1 , class 10 olduğunu gösteriyor olsa gerek. Ya da kutusunda özellikle yazar class 10 diye.
Peki başkan bazılarında Micro SD yazarken bazılarında Micro yazısı yok SD HC yazıyor özellikle samsung kendi hafıza kartlarında .

SDHC ile ne farkı var bunların.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Peki başkan bazılarında Micro SD yazarken bazılarında Micro yazısı yok SD HC yazıyor özellikle samsung kendi hafıza kartlarında .

SDHC ile ne farkı var bunların.

HC, high capacity demek. 8-32gb arasındaki kartlarda yazar genelde ve düz sd'lerden daha iyidir. Şimdi cihazların hemen hemen hepsi destekliyor zaten. Sd xc ise 64gb-2tb arasındaki kartlarda yazar. eXtended(genişletilmiş) capacity demek diye biliyorum. Yani bu harfler daha çok kapasiteyle alakalı. Ve teknoloji olarak da yeniler. Yani düz sd'ler artık eskide kaldı.
Siz sdhc ya da sdxc; uhs 1, c10 yazanlardan alın.

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
HC, high capacity demek. 8-32gb arasındaki kartlarda yazar genelde ve düz sd'lerden daha iyidir. Şimdi cihazların hemen hemen hepsi destekliyor zaten. Sd xc ise 64gb-2tb arasındaki kartlarda yazar. eXtended(genişletilmiş) capacity demek diye biliyorum. Yani bu harfler daha çok kapasiteyle alakalı. Ve teknoloji olarak da yeniler. Yani düz sd'ler artık eskide kaldı.
Siz sdhc ya da sdxc; uhs 1, c10 yazanlardan alın.

Başkan cevaplar için teşekkürler. Samsung 32 GB Class 10 48 Mb/s olanı aldım.
Telefona takınca 29 gb gözüküyor. Neden dersin ?

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Üreticiler 1000 kb=1 mb alıyorlar. Halbuki yazılımda 1024kb=1 mb. Bu yüzden hafıza kartı, flash bellek hard disk vs depolama birimleri hep normalinden biraz eksik olur.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Bu tüm hafızalarda böyledir. Hafızanın boyutuna göre değişiyor. Gerçek hafıza, üzerinde yazanın 0.93 katına eşit. Sebebini [MENTION=288507]Elusive[/MENTION] açıklamış.

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bu tüm hafızalarda böyledir. Hafızanın boyutuna göre değişiyor. Gerçek hafıza, üzerinde yazanın 0.93 katına eşit. Sebebini [MENTION=288507]Elusive[/MENTION] açıklamış.

Aynen Başkan 0.93 katı bende de.

Biraz 3 gb fazla gibi geldi gözüme ondan tereddüt ettim.

hellischild

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Herkese iyi geceler arkadaşlar note 3 telefon aldım yeni ama bir sıkıntı var wifi ağına bağlanmıyor kaydedildi ve güvenli dedi ama bağlandı demiyor ne yaptıysam olmadı bağlantı kurmadi yardimci olabilir misiniz acil lütfen uygulamalarımı senkronize edemedim

xenitu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Herkese iyi geceler arkadaşlar note 3 telefon aldım yeni ama bir sıkıntı var wifi ağına bağlanmıyor kaydedildi ve güvenli dedi ama bağlandı demiyor ne yaptıysam olmadı bağlantı kurmadi yardimci olabilir misiniz acil lütfen uygulamalarımı senkronize edemedim

WiFi ağında sorun var mı? Yani başka cihazla o ağa sorunsuz bağlanabiliyor musun?

Bir de başka bir wifi ağında test et telefonu aynı şey olacak mı diye .

hellischild

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Başka cihaz ve telefon bağlanıyor ama bu bağlanmıyor aslında cihazı geri vermem lazım ölü pixel buldum cihazda :(