merhba arkadaslar 2 hafta once note 3 aldım bı sıkıntım var asphalt8 ındırdım oynarken bıraz ısındıktan sonra telefonun ekranı bozuluyor ekran ın ustu alt tarafa altı ust tarafa cıkıyor yada ekran bir cok küçük ekrancıklara bölünüyor sızce telefondan mı yoksa oyundan mı ?
merhba arkadaslar 2 hafta once note 3 aldım bı sıkıntım var asphalt8 ındırdım oynarken bıraz ısındıktan sonra telefonun ekranı bozuluyor ekran ın ustu alt tarafa altı ust tarafa cıkıyor yada ekran bir cok küçük ekrancıklara bölünüyor sızce telefondan mı yoksa oyundan mı ?
benim bir sorum olacaktı. telefonumm note 3 sm-n9005 yurtdışından getirttim pasaporta kaydını yaptım.telefonda android 4.3 sürümüyüklü.telefonda yazılım güncelleştirmesine giriyorum 'en yeni güncelleştirmeler zaten yüklendi uyarısını alıyorum' yani kitkat sürümünü yükleyemiyorum. bu konuda bilgisi olan var mı???
40 gün önce note3 aldım tövbeler tövbesi rezillik ötesi daha tövbeliyim samsung alırsam 2 olsun bu kadar basitlik olamaz daha sıfır telefon üzerinde toz yok satışa çıkardım 2bin lira verdim yazık çok yazık isteyen olursa satarım kutudan çıktığı gibi duruyor aparatlarının üzerindeki jelatinleri dahi duruyor nokta hatasız beyaz uygun veririm samsung benden uzak olsun....
Arkadaşlar , Note 3 için çok acil hafıza kartı öneriniz var mı ? 16 olur 32 olur kaliteli bir şey olsun.
Çok aciliyeti olan bir konu yardımlarınızı bekliyorum.
O değilde bizim soruya el cevap lütfen AVM ye geldim cevap bekliyorum arkadaşlar.
Telefonun başında çaresiz bekliyorum anlayın lütfen
Class 10 olmasına dikkat et yeter.
Class 10 ne olunca ne işe yarıyor? Benim telefon 32 idi sanırım.
Peki başkan bazılarında Micro SD yazarken bazılarında Micro yazısı yok SD HC yazıyor özellikle samsung kendi hafıza kartlarında .Class 10 hafıza kartları en hızlılarıdır. Şimdi yeni çıkan 32 ve 64gb kartlarda microSDXC I yazar ve 64GB yazısının altında da U içinde 1 yazar. İşte o 1 , class 10 olduğunu gösteriyor olsa gerek. Ya da kutusunda özellikle yazar class 10 diye.
Peki başkan bazılarında Micro SD yazarken bazılarında Micro yazısı yok SD HC yazıyor özellikle samsung kendi hafıza kartlarında .
SDHC ile ne farkı var bunların.
HC, high capacity demek. 8-32gb arasındaki kartlarda yazar genelde ve düz sd'lerden daha iyidir. Şimdi cihazların hemen hemen hepsi destekliyor zaten. Sd xc ise 64gb-2tb arasındaki kartlarda yazar. eXtended(genişletilmiş) capacity demek diye biliyorum. Yani bu harfler daha çok kapasiteyle alakalı. Ve teknoloji olarak da yeniler. Yani düz sd'ler artık eskide kaldı.
Siz sdhc ya da sdxc; uhs 1, c10 yazanlardan alın.
Üreticiler 1000 kb=1 mb alıyorlar. Halbuki yazılımda 1024kb=1 mb. Bu yüzden hafıza kartı, flash bellek hard disk vs depolama birimleri hep normalinden biraz eksik olur.Başkan cevaplar için teşekkürler. Samsung 32 GB Class 10 48 Mb/s olanı aldım.
Telefona takınca 29 gb gözüküyor. Neden dersin ?
Başkan cevaplar için teşekkürler. Samsung 32 GB Class 10 48 Mb/s olanı aldım.
Telefona takınca 29 gb gözüküyor. Neden dersin ?
Bu tüm hafızalarda böyledir. Hafızanın boyutuna göre değişiyor. Gerçek hafıza, üzerinde yazanın 0.93 katına eşit. Sebebini [MENTION=288507]Elusive[/MENTION] açıklamış.
Herkese iyi geceler arkadaşlar note 3 telefon aldım yeni ama bir sıkıntı var wifi ağına bağlanmıyor kaydedildi ve güvenli dedi ama bağlandı demiyor ne yaptıysam olmadı bağlantı kurmadi yardimci olabilir misiniz acil lütfen uygulamalarımı senkronize edemedim