MUSTAFAPKM
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Aynen öyle 4.3 bekliyorum gelmedi
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Herkes 4.3 diye tutturmuş gidiyor, ben hiçbir hatasını görmedim 4.1 in. Nedir bu telaş? Hem güncelleme konusunda daha yavaş bir firma görmek istiyorsanız HTC ye bakabilirsiniz
Ben htc nin one serisini çıkarmadan önceki telefonu olan desire s i kullandım. Telefon çok güzel dedik aldık. O dönemde çok meşhur oldu aslında çapına göre falan derken pat! Unuttular telefonu! Ara modellerin çok başına geliyor bu ve yeni bir güncelleme çıkmamıştı. 4.0.4 e ben korsan güncelledim. 4.2 note 2 için çoktan çıkacaktı ancak uygun görülmedi ve çıkarmadılar. Yapsalardı ve bir dünya hata ile karşımıza çıksaydı biz daha çok mutlu olmazdık emin olHocam 4.3 olmasa bile htc one x'e 4.2.2 geldi. Hiçte yavaş değil güncelleme konusunda. Asıl samsung bu işi yapamıyor. Note 2 çıkalı 1 sene oldu. Hangi güncellemeyi aldı. Hâlâ 4.1.2
Arkadaşlar...Arandığınız zaman yada aradığınız zaman karşı tarafın sesinin gelmemesi gibi bir sorun var benim telefonda..Bu sorun daha öncelerde başka arkadaşlarda da vardı fakat çözümü bulundumu onu bilmiyorum..4.3 Güncellemesi ile çözülmesini mi beklemeliyim yoksa garantiye mi vermeyelim yada bir çözümü varmı ??
Bi gelemedi 4.3 ya. Samsung iyice sıktı artık.
Aynen öyle 4.3 bekliyorum gelmedi
Herkes 4.3 diye tutturmuş gidiyor, ben hiçbir hatasını görmedim 4.1 in. Nedir bu telaş? Hem güncelleme konusunda daha yavaş bir firma görmek istiyorsanız HTC ye bakabilirsiniz
Arkadaşlar beni de ekleyin listeye..1 yıldır müptelasıyım telefonun![]()
Benide ekleyin yeni geldim foruma :yes:
az önce uyarı geldi yazılım güncellemesi diye başlasınmı diye wifi ayarları dedim bağlandım sonra kayboldu![]()
Telefonun yanları soyulmaya başladı, güncelleme desen yok. Sorsanız bir daha samsung alır mısın diye? İlle de HTC ille de Apple ille de LG derim dururum. Samsung'da telefonlarını hızlı yapıyor meret, en azından diğer android telefonlara göre... Samsung, soğudum resmen senden...![]()
Soyulmayi birakin yanlarindaki jelatinlerini bile çıkarmadım
Bende üstündeki jelatini çıkarmama hastalığı var sanırım2011 de aldığım wd, nin ki duruyor
![]()
Hocam ben yeni telefon alacağım zaman kesinlikle samsung olmayacak. Bak Apple a iphone 4 e bile iOS 7 geldi. 2010 da çıktı ama hâlâ destek var. Telefonu satarken dünyanın parasını almayı biliyorlar. O zaman adam akıllı güncelleme verecekler.
Ben telefon almadan önce ilk aklımda iphone 5 vardı, dezavantajları yüzünden android e yöneldim. Sonra s3 de karar kıldım o da çok kasıyor diye nexus 4 e yöneldim sırf güncelleme içinde tel. almam diye de note 2 aldım. Sdn forum üyeleriyle fikir alışverişinde bulunarak yaptım tüm bunları isteyen eski konularima bakabilir.
Memnun muyum ?
Evet, hemde çok.
Güncelleme çok mu önemli ?
Hayır çatır çatır kullanıyorum o kadar da değil önemli.
usta telde yer kalmadı movetosd için bekliom ben rootlamakta istemiom ama gelmesse 4.3 başka çare gözükmüyor
Tırsmaya başladım bilgin olsun :helpsmilie:
Arkadaşlar 4.3 ne zaman geliyor bize?
listeye benide ekleyin arkadaşlar...
birde sorum olacak... ilk çıkan 4,3 beta sürümünü odin aracılığı ile yüklemiştim. sık sık donmalar ve takılmalar olduğundan orjinal sürüme geri dönmek istedim ama beceremedim yine odin aracılığı ile sammobile`dan 4.1.2 tr sürümünü indirip yükledim. ama sanırım bu orjinal değil. telefonun cihaz hakkında bölümünde en altta UNITED ARAB EMIRATES yazıyor... 1-Orjinal sürüme nasıl dönebilirim 2-bu haliyle beklesem cihazım 4,3 çıktığında güncellemeyi alır mı ?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
listeye benide ekleyin arkadaşlar...
birde sorum olacak... ilk çıkan 4,3 beta sürümünü odin aracılığı ile yüklemiştim. sık sık donmalar ve takılmalar olduğundan orjinal sürüme geri dönmek istedim ama beceremedim yine odin aracılığı ile sammobile`dan 4.1.2 tr sürümünü indirip yükledim. ama sanırım bu orjinal değil. telefonun cihaz hakkında bölümünde en altta UNITED ARAB EMIRATES yazıyor... 1-Orjinal sürüme nasıl dönebilirim 2-bu haliyle beklesem cihazım 4,3 çıktığında güncellemeyi alır mı ?
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Note 2 ye otg ile flash disk bağlıyorum ama 1 tb harddisk bağladığım da görmüyor. Neden olabildir. Kablodan kaynaklanıyor olabilir mi...
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Note 2 ye otg ile flash disk bağlıyorum ama 1 tb harddisk bağladığım da görmüyor. Neden olabildir. Kablodan kaynaklanıyor olabilir mi...