Samsung Galaxy Note 2 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rint
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MUSTAFAPKM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen öyle 4.3 bekliyorum gelmedi

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Herkes 4.3 diye tutturmuş gidiyor, ben hiçbir hatasını görmedim 4.1 in. Nedir bu telaş? Hem güncelleme konusunda daha yavaş bir firma görmek istiyorsanız HTC ye bakabilirsiniz

Ruberto

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Herkes 4.3 diye tutturmuş gidiyor, ben hiçbir hatasını görmedim 4.1 in. Nedir bu telaş? Hem güncelleme konusunda daha yavaş bir firma görmek istiyorsanız HTC ye bakabilirsiniz

Hocam 4.3 olmasa bile htc one x'e 4.2.2 geldi. Hiçte yavaş değil güncelleme konusunda. Asıl samsung bu işi yapamıyor. Note 2 çıkalı 1 sene oldu. Hangi güncellemeyi aldı. Hâlâ 4.1.2

12ada

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Telefonun yanları soyulmaya başladı, güncelleme desen yok. Sorsanız bir daha samsung alır mısın diye? İlle de HTC ille de Apple ille de LG derim dururum. Samsung'da telefonlarını hızlı yapıyor meret, en azından diğer android telefonlara göre... Samsung, soğudum resmen senden... :mad:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Telefonun yanları soyulmaya başladı, güncelleme desen yok. Sorsanız bir daha samsung alır mısın diye? İlle de HTC ille de Apple ille de LG derim dururum. Samsung'da telefonlarını hızlı yapıyor meret, en azından diğer android telefonlara göre... Samsung, soğudum resmen senden... :mad:

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Soyulmayi birakin yanlarindaki jelatinlerini bile çıkarmadım :D

Bende üstündeki jelatini çıkarmama hastalığı var sanırım :) 2011 de aldığım wd, nin ki duruyor :D
me3u5yda.jpg

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Hocam 4.3 olmasa bile htc one x'e 4.2.2 geldi. Hiçte yavaş değil güncelleme konusunda. Asıl samsung bu işi yapamıyor. Note 2 çıkalı 1 sene oldu. Hangi güncellemeyi aldı. Hâlâ 4.1.2
Ben htc nin one serisini çıkarmadan önceki telefonu olan desire s i kullandım. Telefon çok güzel dedik aldık. O dönemde çok meşhur oldu aslında çapına göre falan derken pat! Unuttular telefonu! Ara modellerin çok başına geliyor bu ve yeni bir güncelleme çıkmamıştı. 4.0.4 e ben korsan güncelledim. 4.2 note 2 için çoktan çıkacaktı ancak uygun görülmedi ve çıkarmadılar. Yapsalardı ve bir dünya hata ile karşımıza çıksaydı biz daha çok mutlu olmazdık emin ol;)

Ruberto

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam ben yeni telefon alacağım zaman kesinlikle samsung olmayacak. Bak Apple a iphone 4 e bile iOS 7 geldi. 2010 da çıktı ama hâlâ destek var. Telefonu satarken dünyanın parasını almayı biliyorlar. O zaman adam akıllı güncelleme verecekler.

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ben telefon almadan önce ilk aklımda iphone 5 vardı, dezavantajları yüzünden android e yöneldim. Sonra s3 de karar kıldım o da çok kasıyor diye nexus 4 e yöneldim sırf güncelleme içinde tel. almam diye de note 2 aldım. Sdn forum üyeleriyle fikir alışverişinde bulunarak yaptım tüm bunları isteyen eski konularima bakabilir.

Memnun muyum ?
Evet, hemde çok.
Güncelleme çok mu önemli ?
Hayır çatır çatır kullanıyorum o kadar da değil önemli.

hasan231

Asistan
Reaksiyon puanı
2
usta telde yer kalmadı movetosd için bekliom ben rootlamakta istemiom ama gelmesse 4.3 başka çare gözükmüyor

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Arkadaşlar...Arandığınız zaman yada aradığınız zaman karşı tarafın sesinin gelmemesi gibi bir sorun var benim telefonda..Bu sorun daha öncelerde başka arkadaşlarda da vardı fakat çözümü bulundumu onu bilmiyorum..4.3 Güncellemesi ile çözülmesini mi beklemeliyim yoksa garantiye mi vermeyelim yada bir çözümü varmı ??

Sorun devamlı ise garanti servisine göndermen doğru olur... Donanımsal bir bozukluk olabilir...

Bi gelemedi 4.3 ya. Samsung iyice sıktı artık.

Aynen öyle 4.3 bekliyorum gelmedi

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sabır :D

Tek sıkıntı hafıza...

Arkadaşlar beni de ekleyin listeye..1 yıldır müptelasıyım telefonun :)

Benide ekleyin yeni geldim foruma :yes:

Aramıza hoş geldiniz arkadaşlar... [MENTION=130683]android3[/MENTION] modum :)

az önce uyarı geldi yazılım güncellemesi diye başlasınmı diye wifi ayarları dedim bağlandım sonra kayboldu :D

:D hahha

Resim çekip göndere bilir misin? Merak ettim...

Soyulmayi birakin yanlarindaki jelatinlerini bile çıkarmadım :D

Bende üstündeki jelatini çıkarmama hastalığı var sanırım :) 2011 de aldığım wd, nin ki duruyor :D
me3u5yda.jpg

Bunun adına telpa derler :D Garanticisin :D

Hocam ben yeni telefon alacağım zaman kesinlikle samsung olmayacak. Bak Apple a iphone 4 e bile iOS 7 geldi. 2010 da çıktı ama hâlâ destek var. Telefonu satarken dünyanın parasını almayı biliyorlar. O zaman adam akıllı güncelleme verecekler.

O kadar da değil be hocam note 2 kötü telefon mu? Canavar resmen...

Ben telefon almadan önce ilk aklımda iphone 5 vardı, dezavantajları yüzünden android e yöneldim. Sonra s3 de karar kıldım o da çok kasıyor diye nexus 4 e yöneldim sırf güncelleme içinde tel. almam diye de note 2 aldım. Sdn forum üyeleriyle fikir alışverişinde bulunarak yaptım tüm bunları isteyen eski konularima bakabilir.

Memnun muyum ?
Evet, hemde çok.
Güncelleme çok mu önemli ?
Hayır çatır çatır kullanıyorum o kadar da değil önemli.

Doğru tespit :)

usta telde yer kalmadı movetosd için bekliom ben rootlamakta istemiom ama gelmesse 4.3 başka çare gözükmüyor

Aynı dertten yakınıyoruz :)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
[MENTION=340086]Kupa Beyi[/MENTION] o arkadaşları zaten eklemiştim :glare:

12ada

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar 4.3 ne zaman geliyor bize?

murtix61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar. Odin ile Türkiye stock romunu flashlasam seri numarası gider mi? imeiden bahsetmiyorum.

konu hakkında bilgisi olan var mı?

fatih521

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4.3 geldi note 2 ye ama daha yayınlanmadı 4.3 yazılımını bulup odinle kurman lazım

Rakkate

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
listeye benide ekleyin arkadaşlar...
birde sorum olacak... ilk çıkan 4,3 beta sürümünü odin aracılığı ile yüklemiştim. sık sık donmalar ve takılmalar olduğundan orjinal sürüme geri dönmek istedim ama beceremedim yine odin aracılığı ile sammobile`dan 4.1.2 tr sürümünü indirip yükledim. ama sanırım bu orjinal değil. telefonun cihaz hakkında bölümünde en altta UNITED ARAB EMIRATES yazıyor... 1-Orjinal sürüme nasıl dönebilirim 2-bu haliyle beklesem cihazım 4,3 çıktığında güncellemeyi alır mı ?

birde sorum olacak... ilk çıkan 4,3 beta sürümünü odin aracılığı ile yüklemiştim. sık sık donmalar ve takılmalar olduğundan orjinal sürüme geri dönmek istedim ama beceremedim yine odin aracılığı ile sammobile`dan 4.1.2 tr sürümünü indirip yükledim. ama sanırım bu orjinal değil. telefonun cihaz hakkında bölümünde en altta UNITED ARAB EMIRATES yazıyor... 1-Orjinal sürüme nasıl dönebilirim 2-bu haliyle beklesem cihazım 4,3 çıktığında güncellemeyi alır mı ?

Ruberto

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Hocam bence 4.3 alır. Ama Türkiye ye çıktığında değil birleşik Arap emirliklerine çıktığında indirebilirsiniz.

muh.ik.ka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam millet, 2 ay önce note 2 me samsung tarafından yapılmış sızdırılmış final sürüm öncesi 4.3 romu kurdum. tabi tamamen ingilizce . telefonun fonksiyonlliği arttı ama final sürüm öncesi tüm yazılımlardan romlardan uzak durun derim. stabilitesi zayıf geldi. daha çok sarj yiyor. air view olmaması da insanı hayal kırıklığına uğratıyor. 4.1.2 de telefonun açıldığında 800-900 mb ram ile açılırken şimdi 1.3 gb falan ile açılıyor. rami sil desem bile 1 gb ın altına indiğini görmedim. 4.1.2 de 520 bm lara indiğini hatırlıyorum. 4.3 tanıtımında gelşmiş bellek yönetimi diye yazmışlar eğer final sürümü de bu şekilde olursa tam bir fiyasko olur. siz siz olun 2 ay bekleyemem diye yazılım kalitesi düşük stabilitesi zayıf bir işletim sistemi romuyla uğraşmayın. hava atayım derken huzurunuz kaçar :) 4.3 türkiye official romu bekleyin . odin ile yüklerseniz telefondaki verilerinizi kesinlikle yedeklemeyi unutmayın. sizin için çok değerli resimlerinin notlarınız hatta ayarı yapılmış uygulama ve sistem ayarları olabilir. sabırla 4.3 turkey official rom u bekliyorum. sammobile dan takip ediyorum. saygılar :)

Ruberto

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Note 2 ye otg ile flash disk bağlıyorum ama 1 tb harddisk bağladığım da görmüyor. Neden olabildir. Kablodan kaynaklanıyor olabilir mi...

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Note 2 ye otg ile flash disk bağlıyorum ama 1 tb harddisk bağladığım da görmüyor. Neden olabildir. Kablodan kaynaklanıyor olabilir mi...

Harddiskin çalışması için girilmesi gereken gücü haliyle telefon veremiyor dolayısıyla görmüyor.

hasan231

Asistan
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar abdye gitcem note3 alcaktım bakiyorum tabiki doların artmasınında payı var ama fiyatı 1400 tl civarında almaya değermiki anlamadım.kısaca diyorimki napim lan ? :D

Technopat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Harici guc kaynağı baglayabileceginiz otg kablolari var onlardan kullanabilirsiniz.dxtreme de ucuz var.

Ruberto

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bizim android 4.3 yalan oldu :( bide samsung Kasım Aralık diyordu güncelleme için...

anll23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
4.3 cikti ama daha Türkiye ye gelmedi.