MUSTAFAPKM
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Daha ne zaman gelecek bu güncelleme :/
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Adamlar 4.4 ü verip şaşırtmasın bizleri![]()
Kim samsung muFacebook sayfalarına yazdım,
O malum soruyu sormak için yazıyorum acaba note II evlatlık mı alındı dedim hala cevap yok![]()
telefon hiç açılmıyorki nasıl kurucam yazılımı...Odin ile yazılımı yeniden kurun sorun düzelir.
telefon hiç açılmıyorki nasıl kurucam yazılımı...
telefon hiç açılmıyor onu nasıl kurucamki?Odin ile yazılımı yeniden kurun sorun düzelir.
siyah bir ekranda sadece galaxy note ıı yazıyor hiç bir işlem yapılmıyor..Telefon download moduna geçiyor mu?
Arkadaşlar merhaba. Tapatalk Pro aracılığıyla bu foruma ilk mesajım.
Sony Xperia S'ten Note 2'ye geçmiş yaptım. Note 2 kamerası hariç Xperia S'ten çok üstün bir telefon. Hele
hele şarj süresiyle bir numara.
Forumu baştan sona okudum, beni de listeye alabilirsiniz![]()
Sanırım uzun zamandır andorid 4.3 bekleniyor. Bu kadar uzun beklendiğine göre sanırım Note 2'ye 4.4'ten sonra android desteği verilmez. Umarım yanılırım.
Iyi forumlar...
Merhaba aramıza hoşgeldin uzun zamandır konu ile ilgili lenemiyorum yarın tüm sorunlara cevap vermeye çalışacağım... @android3 modum sizler Nasılsıniz?![]()
Hoşbuldum teşekkürler siz nasılsıniz? Buralar çok sessiz.
teşekkürler iyiyim çok şükürtatil bitti döndüm tekrar
sen nasılsın?
Hoş geldiniz bende uzun süredir foruma uğrayamıyorum... İş güç koşuşturmaca![]()
Sammobile android 4.4.2 sürümünü note 2 için test ettiklerini açıkladı
4.4.2 gelmedi 4.3 dağıtıma başladı bildiğim kadarıyla ve henüz türkiyede yokSelam arkadaşlar, bugün babama Note 2 aldım. Yazılım güncelleme ile en fazla 4.1.2'ye güncelleyebildim. Bu telefona 4.2.2 gelmedi mi ya? Bazı yerlerde 4.3 geldiği söyleniyor. Fakat Kies'le bile görmüyor güncellemeyi.
Ayrıca S pen de bir sıkıntı var. Ekrana değdirmeden değdirmiş gibi davranıyor. Havadan kontrolü de kapattım. Sorun nedir sizce?
4.4.2 gelmedi 4.3 dağıtıma başladı bildiğim kadarıyla ve henüz türkiyede yok