Samsung Galaxy Note 2 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rint
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MUSTAFAPKM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha ne zaman gelecek bu güncelleme :/

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ruberto

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sammobile da bir haber gördüm. Mart sonunda 4.4.2 başlayacakmış. Ama o zamana kadar 4.1.2 yi verirler mi bilmiyorum. Ama 4.1.2 böyle uzadığına göre 4.4.2 de seneye gelir...

chad87

Asistan
Reaksiyon puanı
6
ben umudu kestim valla daha bu güncellemeyi vermeyi beceremediler bide diyolar 4.4 martta başlıcak. Somaliye filan verirler martta Türkiye ye gelene kadar 2015 martı bulur valla....

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Facebook resmi sayfasında yakında diyor o zaman yaza gelir :D

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Adamlar 4.4 ü verip şaşırtmasın bizleri :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende note2 kullanıcısıyım hatta ilk çıktığı zaman almıştım. Bir kaç problem dışından mennundum aslında..
1. telefon çaldığı zaman eğer ben cevap vermezsem kendi kendine ya açıyor yada reddediyor.
2. çok sık kilitleniyor. En önemlisi dünden beri telefonda sadece açılırken siyah ekranda yazan samsung galaxy note 2 yazıyor ve açılmıyor. Hiç birşey yapamıyoruz. Bilgisi olan varsa lütfen bilgilendirsin

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Odin ile yazılımı yeniden kurun sorun düzelir.

TakeOne

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Benim Note 2 GT-N7100 ve sürüm hala 4.1.2 acaba ne zaman güncelleme gelecek türkiye ye ?

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Hayır öyle değil, telefonu kapatın ses kısma+ menu ve güç tuşuna basarak açın.

ForeverCeo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba. Tapatalk Pro aracılığıyla bu foruma ilk mesajım.
Sony Xperia S'ten Note 2'ye geçmiş yaptım. Note 2 kamerası hariç Xperia S'ten çok üstün bir telefon. Hele hele şarj süresiyle bir numara.
Forumu baştan sona okudum, beni de listeye alabilirsiniz :)
Sanırım uzun zamandır andorid 4.3 bekleniyor. Bu kadar uzun beklendiğine göre sanırım Note 2'ye 4.4'ten sonra android desteği verilmez. Umarım yanılırım.
Iyi forumlar...

ForeverCeo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung, hangi cihazların Android 4.4 KitKat’a yükseleceğini resmen açıkladı.

Samsung Galaxy Note 3 ve Galaxy S4 gibi Samsung’un üst düzey cihazlarının Android 4.4 KitKat‘a yükselebileceği biliniyor, hatta belirli bölgelerde güncellemelerin başladığı da gözleniyordu.

Samsung, 2 üst düzey cihazı dışında hangi cihazların Android 4.4 sürümüne yükseleceğini resmen duyurdu. Samsung’un KitKat’a yükselteceği cihazların listesi şöyle:

Galaxy Note 3
Galaxy S4
Galaxy S4 mini
Galaxy S4 Active
Galaxy S4 zoom
Galaxy Note II
Galaxy S III
Galaxy S III mini
Galaxy Mega
Galaxy Light
Galaxy Note 8.0
Galaxy Tab 3
Galaxy Note 10.1
Galaxy Note 10.1 2014 Edition

Samsung, belirtilen 14 cihaz için önümüzdeki aylar içinde güncellemelerin dağıtılacağını belirtiyor. Android 4.4 güncellemesi*bildirim çubuğundaki ikon renkleri, KitKat’ın varsayılan SMS uygulaması seçim desteği ve yeni lokasyon ayarları*ve yeni depolama erişimi*gibi özellikler dışında Samsung cihazlarına pek fazla yenilik kazandırmayacak.

anll23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Birde Türkiye ye gelse güncelleme. Daha 4.3 u alamadik

EmremYunus

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Daha önce konusu geçti mi bilmiyorum ama ben bordo veya kahverengi pil kapağı arıyorum bir kullanıcıda gördüm ama soramadım nereden aldı bilemiyorum bilen varsa eğer;)
samsung-galaxy-note-2-ii-gt-n7100-warna-colour-merah-red-garnet-ruby-wine-harga-price-review-malaysia.png

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Arkadaşlar merhaba. Tapatalk Pro aracılığıyla bu foruma ilk mesajım.
Sony Xperia S'ten Note 2'ye geçmiş yaptım. Note 2 kamerası hariç Xperia S'ten çok üstün bir telefon. Hele
hele şarj süresiyle bir numara.
Forumu baştan sona okudum, beni de listeye alabilirsiniz :)
Sanırım uzun zamandır andorid 4.3 bekleniyor. Bu kadar uzun beklendiğine göre sanırım Note 2'ye 4.4'ten sonra android desteği verilmez. Umarım yanılırım.
Iyi forumlar...

Merhaba aramıza hoşgeldin uzun zamandır konu ile ilgili lenemiyorum yarın tüm sorunlara cevap vermeye çalışacağım... [MENTION=130683]android3[/MENTION] modum sizler Nasılsıniz? :)

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Sammobile android 4.4.2 sürümünü note 2 için test ettiklerini açıkladı

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Selam arkadaşlar, bugün babama Note 2 aldım. Yazılım güncelleme ile en fazla 4.1.2'ye güncelleyebildim. Bu telefona 4.2.2 gelmedi mi ya? Bazı yerlerde 4.3 geldiği söyleniyor. Fakat Kies'le bile görmüyor güncellemeyi.

Ayrıca S pen de bir sıkıntı var. Ekrana değdirmeden değdirmiş gibi davranıyor. Havadan kontrolü de kapattım. Sorun nedir sizce?

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Selam arkadaşlar, bugün babama Note 2 aldım. Yazılım güncelleme ile en fazla 4.1.2'ye güncelleyebildim. Bu telefona 4.2.2 gelmedi mi ya? Bazı yerlerde 4.3 geldiği söyleniyor. Fakat Kies'le bile görmüyor güncellemeyi.

Ayrıca S pen de bir sıkıntı var. Ekrana değdirmeden değdirmiş gibi davranıyor. Havadan kontrolü de kapattım. Sorun nedir sizce?
4.4.2 gelmedi 4.3 dağıtıma başladı bildiğim kadarıyla ve henüz türkiyede yok

Ruberto

Asistan
Reaksiyon puanı
0
4.4.2 gelmedi 4.3 dağıtıma başladı bildiğim kadarıyla ve henüz türkiyede yok

Evet 4.3 hâlâ gelmedi. Afrika ülkelerine bile verildi ama Türkiye'ye hâlâ yok! 4.4.2 Mart ayının sonunda verilmeye başlanacakmış. Bu demek oluyor ki seneye de 4.4.2 alırız...

revengoa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben yaklaşık 2 aydır 4.3 kullanıyorum .Bana güncelleme geldi ve gayet stabil çalışıyor .