Samsung Galaxy Note 2 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rint
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Sabah itibari ile güncelleme geldi :D Gözümüz aydın umarım sıkıntılı olmaz...

cemozbektrt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Güncelleme geldi ama berbat olmus. S3 lerde ki kasilma kadar olmasa da yine de bir yavaslama var. Samsung aksine hızlanacak demisti ama tam tersi olmuş.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
4.3 ile sarj 1 gün bile gitmiyor nedir bu rezalet yaa.. Arkadaşlar bu problemi yaşayan ve çözen biri var mı? yüklemez olaydım

anll23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
4.3 ile sarj 1 gün bile gitmiyor nedir bu rezalet yaa.. Arkadaşlar bu problemi yaşayan ve çözen biri var mı? yüklemez olaydım

Şarj konusunda bende sıkıntıdayım, telefon çok şarj yiyor, normal telefonlar gibi 1 gün ancak çıkıyor oysa ki,2 gün falan gitmesi lazım bence.

thsndrn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4.3e güncelledikten sonra gelen mesajlar kilit ekranında gözüküyor. Bunu kaldırmanın bir yolu var mı başıma iş açıcak.

xtrem06

Top-notch Сasual Dating - ****** *****
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
4.3e güncelledikten sonra gelen mesajlar kilit ekranında gözüküyor. Bunu kaldırmanın bir yolu var mı başıma iş açıcak.

mesaj bölümünden ayarlardaki tık ı kaldır

ryhu6y3a.jpg

kemxran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu sabah 4.4.2 güncellemesi geldi ama daha neler farketti anlamadım

kemxran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teefonunuzu yurt dışından mı aldınız. Bana herhangi bir güncelleme gelmedi çünkü

Yurtdışından geldi sanırım ama nerden nasıl geldi bilmiyorum abim verdi kullanıyorum ben . bu sabah da açınca güncelleme var dedi yükledi

feyzasurucu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi günler arkadaşlar bir sorum olacak yaklaşık 1 buçuk yıldır note 2 kullanıyorum bonubon.com adresinden almıştım internetten ancak herhangi bir güncelleme gelmedi android için bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi acaba?

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
4.4.2 yi yükleyen var mı? Hava durumu widgeti nedense gps açık olmadan kendini güncellemiyor. Ayarlardan sadece wi fi ve mobil ağı seçmeme rağmen.

9403

Asistan
Reaksiyon puanı
10
4.4.2 yi yükleyen var mı? Hava durumu widgeti nedense gps açık olmadan kendini güncellemiyor. Ayarlardan sadece wi fi ve mobil ağı seçmeme rağmen.

widget ayarlarında, gösterilen şehir geçeli konuma ayarlıysa gps açık olmadan güncellemez sizin geçerli konuma mı ayarlı yoksa belli bir şehre mi?

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
widget ayarlarında, gösterilen şehir geçeli konuma ayarlıysa gps açık olmadan güncellemez sizin geçerli konuma mı ayarlı yoksa belli bir şehre mi?

Eskiden nasılsa şimdi de aynı ayarda. Geçerli konumda. Ama şehir listesinden İstanbul u seçince değişen birşey olmadı. Gene güncelleme için gps istedi.

9403

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Eskiden nasılsa şimdi de aynı ayarda. Geçerli konumda. Ama şehir listesinden İstanbul u seçince değişen birşey olmadı. Gene güncelleme için gps istedi.

Hocam aklima gelen baska bisey simdilik yok, yahoo hava durumunu indirip kurun derim hem daha kullanışlı hem de otomatik güncelleme için gps istemiyor.

Ruberto

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bana şu anda 489.70 MB lık güncelleme geldi. Herhalde Kitkat'dır. Suan da yüklemeye başladım... Bilginize...

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Evet 4.4.2. Ben fransa romunu yüklemiştim. Dün sammobile dan TR romunu indirdim. Odinle 3 4 kere denememe rağmen TR romunu yükleyemedim. Nedendir çözmüş değilim.

9403

Asistan
Reaksiyon puanı
10
guncellemeden sonra format atmanizi tavsiye ederim bazi uygulamalar hata verdi bende. format ciddi rahatlatiyor guncellemeden sonra

9403

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Evet 4.4.2. Ben fransa romunu yüklemiştim. Dün sammobile dan TR romunu indirdim. Odinle 3 4 kere denememe rağmen TR romunu yükleyemedim. Nedendir çözmüş değilim.

telefonu fotmatlayip guncellemeleri telefondan denetleyin derim son çare olarak

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Fransa romunda hiçbir sıkıntım yok. Sadece hava durumu widgeti gps kapalı iken güncelleme yapmıyor. Her seferinde format ve Wipe vs yaptım ama Odinle TR romunu yükleyip işlem bitince nedense gene fransa romu ile açıldı tel.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ölmüş konuyu canlarımak gibi birşey olacak ama önerirmisiniz büyük ihitmal alacağım .

Ruberto

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bende bir şey soracağım. Telefona kitkat yükledim. Eskiden kamerayı açınca fotoğraf çekme tuşuna uzun basınca 20 tane fotoğraf çekiyordu art arda. 4.4.2 ile bu kalkmış sanki yada ayarlar da falan ben bulamadım. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba.

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Kamerada ayarlar bölümünde çoklu çekimi açık yaparsanız aktif olur [MENTION=352149]Ruberto[/MENTION]

9403

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Ölmüş konuyu canlarımak gibi birşey olacak ama önerirmisiniz büyük ihitmal alacağım .

Sağamı denk gelirse bu fiyata öneririm ama ben 4 aydır yakınlık sensörü arızası ile uğraşıyorum 2 defa garantiye gitti geldi geri bozuldu. Eğer 32gb g2 alma butcen varsa onu öneririm yoksa 1200 tl civarı en iyisi note 2

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Arkadaşlar 4.4.2 yükledim ancak pek gözüme çarpan bir fark yok gibi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar note 2 de şebeke üzerinden görüntülü konuşma var mı almayı düşünüyorum da...