- Konuyu başlatan
Rint
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 360
Sabah itibari ile güncelleme geldi
Gözümüz aydın umarım sıkıntılı olmaz...
Güncelleme geldi ama berbat olmus. S3 lerde ki kasilma kadar olmasa da yine de bir yavaslama var. Samsung aksine hızlanacak demisti ama tam tersi olmuş.
4.3 ile sarj 1 gün bile gitmiyor nedir bu rezalet yaa.. Arkadaşlar bu problemi yaşayan ve çözen biri var mı? yüklemez olaydım
4.3e güncelledikten sonra gelen mesajlar kilit ekranında gözüküyor. Bunu kaldırmanın bir yolu var mı başıma iş açıcak.
mesaj bölümünden ayarlardaki tık ı kaldır
![]()
Bu sabah 4.4.2 güncellemesi geldi ama daha neler farketti anlamadım
Teefonunuzu yurt dışından mı aldınız. Bana herhangi bir güncelleme gelmedi çünkü
4.4.2 yi yükleyen var mı? Hava durumu widgeti nedense gps açık olmadan kendini güncellemiyor. Ayarlardan sadece wi fi ve mobil ağı seçmeme rağmen.
widget ayarlarında, gösterilen şehir geçeli konuma ayarlıysa gps açık olmadan güncellemez sizin geçerli konuma mı ayarlı yoksa belli bir şehre mi?
Eskiden nasılsa şimdi de aynı ayarda. Geçerli konumda. Ama şehir listesinden İstanbul u seçince değişen birşey olmadı. Gene güncelleme için gps istedi.
Evet 4.4.2. Ben fransa romunu yüklemiştim. Dün sammobile dan TR romunu indirdim. Odinle 3 4 kere denememe rağmen TR romunu yükleyemedim. Nedendir çözmüş değilim.
Ölmüş konuyu canlarımak gibi birşey olacak ama önerirmisiniz büyük ihitmal alacağım .
var fakat yüzde 15 şarjın altında pil az deyip olmuyorarkadaşlar note 2 de şebeke üzerinden görüntülü konuşma var mı almayı düşünüyorum da...