Samsung Galaxy Note 2 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rint
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
orjinal 4.3 hayal kırıklığı diyebilirim beklentilerimin çoğunu karşılamadı.. cihaz müthiş hızlanıyor eyw. ama note 3 uygulamaları gelmiyor biz note 2 aldığımızda tüm uygulamalarımızı ertesi güncelleme ile s3 e vermişti ama bize gene birşey yok custom rom a devam artık

Güncelleme daha gelmedi ? Başka bir ülkede mi yaşıyorsunuz... Artısı yok mu hızdan başka?

Kupa Beyi Ordu'da çektiğin resim benim köyün resmi görünce duygulandım hemen indirdim bilgisayara, sağolasın. Beni'de ekleyebilirsiniz note 2 kullanıcısı olarak, uzun zamandır kullanıyorum ağırlık dışında memnunum telefondan.

Çok güzel yerler doğrusu yeşil cennet :) Kıymetini bilin...

Aramıza hoş geldin, üye sayımız hızla artıyor...
[MENTION=130683]android3[/MENTION] modum konuyu sabitlesek diyorum, galiba yakında hediye almak zorunda kalacam :D

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
[MENTION=340086]Kupa Beyi[/MENTION] malesef hocam konuyu sabitleyemem çünkü halihazırda Samsung kullanıcıları ve S4 kullanıcıları diye 2 sabit konu var. her model için konu sabitleyemem :mrgreen: ama belki kullanıcı sayısı 200 ü geçerse düşünebilirim :D

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
[MENTION=130683]android3[/MENTION] ya 199 olursa? :D Bu arada [MENTION=49794]hakndemir[/MENTION] arkadaşımızıda ekleye bilir miyiz kendisi ordulu ve 52. üyemiz oldu tebrik ederim ilinin plakasını aldı :)

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
nbthnknt dedi ki:
Hocam 1 yıla yaklaşıyor alalı.
P-A-C rom 4.3 canavar gibi bi note 2'm var ;)

Aramıza hoş geldin :) [MENTION=330132]nbthnknt[/MENTION]

Modum durumu arz ederim :) [MENTION=130683]android3[/MENTION]

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Ne zamandan beri kullanıyorsun ve normale göre fark yaratıyor mu yani kötü yönde daha çabuk ısınma veya sarj tüketimi felan

4 5 gündür kullanıyorum :) normale göre şarjda fazla bir fark yok gibi. Oyun oynamadığım için ısınmasını hiç farketmedim. Note3 4.3 teki gibi s pen özellikleri var, tarayıcıda akıllı kaydırma var. Ben beğendim :)

laramio

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya bana özelliklerini anlaşılır bir dilde yazabilirmisiniz ya bende almayı düşünüyorum da :) s3 le arasında kaldım

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
4 5 gündür kullanıyorum :) normale göre şarjda fazla bir fark yok gibi. Oyun oynamadığım için ısınmasını hiç farketmedim. Note3 4.3 teki gibi s pen özellikleri var, tarayıcıda akıllı kaydırma var. Ben beğendim :)

Aklıma girdin şimdi :D

Ya bana özelliklerini anlaşılır bir dilde yazabilirmisiniz ya bende almayı düşünüyorum da :) s3 le arasında kaldım

Temel özellikler
- 2 gb ram var
- 1.6 ghz işlemci 4 çekirdek
- 8 magapixel kamera
- 3100 amper batarya
- 5.5 inç ekran...

laramio

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aklıma girdin şimdi :D

Temel özellikler
- 2 gb ram var
- 1.6 ghz işlemci 4 çekirdek
- 8 magapixel kamera
- 3100 amper batarya
- 5.5 inç ekran...
Teşekkürler bişey merak ediyorum kamerası lensi falan iyimi birde videolarda otofocus yapıyormu?

He bide sende tam fotoğrafçı ruhu var he he

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Teşekkürler bişey merak ediyorum kamerası lensi falan iyimi birde videolarda otofocus yapıyormu?

He bide sende tam fotoğrafçı ruhu var he he

Teşekkürler :) Bana kalırsa gayet iyi yukarıda paylaştığım iki fotoğraf var note 2 ile çekildi otofokus özelliği de var ve gayet başarılı 100 km hızla giden bir araçtan resim çekmişliğim var bir ara atarım :)

laramio

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler :) Bana kalırsa gayet iyi yukarıda paylaştığım iki fotoğraf var note 2 ile çekildi otofokus özelliği de var ve gayet başarılı 100 km hızla giden bir araçtan resim çekmişliğim var bir ara atarım :)
He birde spen klavyede kullanılabilirmi harflerin üzerinde çok sordum ama :P

KR4L

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar note 2 için şuan en iyi Rom hangisi ben şuan Tigra v4 kullanıyorum sizce iyi mi?

yasaklı

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Önce bir 50. sıraya alsında ondan sonra 100. sırayı düşünürüz

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Güncelleme daha gelmedi ? Başka bir ülkede mi yaşıyorsunuz... Artısı yok mu hızdan başka?

Çok güzel yerler doğrusu yeşil cennet :) Kıymetini bilin...

Aramıza hoş geldin, üye sayımız hızla artıyor...
@android3 modum konuyu sabitlesek diyorum, galiba yakında hediye almak zorunda kalacam :D

hayır izmirde yaşıyorum india sürümünü odin üzerinden kurdum ve hayal kırıklığı dediğim gibi sadece telefonda gözle görülür bir hızlanma var ve touchwiz natura 2.0

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
hayır izmirde yaşıyorum india sürümünü odin üzerinden kurdum ve hayal kırıklığı dediğim gibi sadece telefonda gözle görülür bir hızlanma var ve touchwiz natura 2.0

Firmalar adam gibi sürüm çıkarmalı... Samsung telefondan köşeyi döndü ama bu alt yapısı zayıf bence

- - - Mesaj Güncellendi - - -

sana ceza keselim o zaman :D listeden çıkartayım seni :mrgreen:

Listeden çıkarılacağını duyunca ben :D

7422508.jpg

O my god! No no plaseeee ı am so so sory...

Lisanım değişti yahu bu nasıl bir tehdit :D

cleet

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar beni de ekleyin listeye..1 yıldır müptelasıyım telefonun :)

cleet

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar...Arandığınız zaman yada aradığınız zaman karşı tarafın sesinin gelmemesi gibi bir sorun var benim telefonda..Bu sorun daha öncelerde başka arkadaşlarda da vardı fakat çözümü bulundumu onu bilmiyorum..4.3 Güncellemesi ile çözülmesini mi beklemeliyim yoksa garantiye mi vermeyelim yada bir çözümü varmı ??

hasan231

Asistan
Reaksiyon puanı
2
az önce uyarı geldi yazılım güncellemesi diye başlasınmı diye wifi ayarları dedim bağlandım sonra kayboldu :D