Samsung Galaxy Note 2 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rint
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sa arkadaşlar yakın zamanda bende aranıza katılacagım, bulursam ucuz sıfır alıcam ama 2. el olmaz demiyorum. sizce ne yapmalıyım? aranızda satan var mı(beyaz)?:confused1:

nbthnknt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Neden sitedeki Sosyal Gruplar sekmesinde bizim gurubumuz yok :cursing:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonum donuyor ne yapmam lazım format atmayı düşünüyom nasıl yapıcam bilmiyorum bilgi verirmisiniz?

esuom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benide ekleyin black gt n7100 v 4.1.2

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Odinle 4.1.2 versiyon en son cikan romu yukleyin

uselessxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beni de alın kulübe :D note 2 candır. 22 günlük daha.

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Ekleme yapılmıyor sanırım. Konuyu açan arkadaş girmez oldu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bir sorum olacak note 2 kullanıyorum şirket mailini kurdum telefona ancak ofisteki bilgisayardan mailleri alınca telefondaki mailler siliniyor. Bunu önlemenin bir yolu var mıdır?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:huh:benide kulüber alın bende beyaz note 2 kullanıcısıyım alalı 2 hafta oldu ve hangi ücretsiz en iyi oyunu yüklesem acaba!?

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Uzun yıllar (10 seneden fazla) akıllı telefon kullandıktan sonra sonunda 2 gün önce note 2 aldım. Artık buralardayım. Bu arada Note 2 şarj süresi kullanım kolaylığı ve işlevselliği ile hakikaten güzel telefon. Tabi ki halefi Note 3 çok daha iyidir. Sanırım 6-12 ay içinde Note 3'teki bazı uygulamaların Note 2'ye geleceği kesindir diye düşünmekteyim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyaz renk bende note 2 sahibiyim artık . ilk izlenimim büyük ekran hd görüntü ,afif vede çok hızlı bir telefon memnunum şimdilik yeni sıfır aldığımda jell bean 4.1.2 yüklü geldi telefon elime , aldığımda kendi şarzıyla 2 gün gitti ama ağır ağır şarjı tükeniyor hemen...

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Konu sahibi uzun bir tatilden döndü ve konuyu canlandırmaya geldi :D

Modlarımızdan biri konuyla ilgilenebilir mi bir hayli üyemiz kayıt olmayı bekliyor saygılar...

djerensahin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar bende almanyadan gelen t-mobile sgh-t889 note 2 var ama 3g ve görüntülü konuşmayı kullanamıyorum yardımcı olun lütfen arama ayarlarında video görüşme ayarları çıkmıyor

uuhb6.png

uuhbb.png

S

SDN Okuru

SDN Okuru
3g hatımda açık görünüyor aynı telefon arkadaşımda var note 2 arama ayarlarında onda video görüşme ayarları var bende çıkmıyor o ayar turkcell interneti kullanabiliyorum ama görüntülü görüşme seçeneği yok telefonda

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hattım 3g ye açık ama telefonda arama ayarlarında video arama ayarı yok arkadaşımda note 2 var onda var bende çıkmıyor

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
merhabalar bende almanyadan gelen t-mobile sgh-t889 note 2 var ama 3g ve görüntülü konuşmayı kullanamıyorum yardımcı olun lütfen arama ayarlarında video görüşme ayarları çıkmıyor

Merhaba,

Almanyada işler nasıl yürür bilmem ama oratk noktayı bilirim. Sorunun iki temeli var ya telefonda sorun var yada şebekede...

Telefonunda 3G şebekesi etkinse telefon ile ilgili bir sorun yoktur...

Yani operatörünü ara bulunduğun bölgede 3G olup olmadığını sor ve hattın 3G kullanıma uygun mu onu sor...

Yani bu şikayetini o kişilere ilet eminim sorunun çözülür...

Her defasında 3G şebekesini kullanıp kulanmadığın için pratik bir bilgide şebeke seçimini otomatik yapma... Otomatikte hangi şebeke varsa ona bağlanır... Ekran görüntünde otomatiği seçmişsin...

Beni de alın :D 2 haftadır kullaniyorum ^_^

Titanium gray ile yaklaşık 1 yıllık Note2 kullanıcısıyım. Bekarım :)

Ekleme biraz geç oluyor sanırım.

Bende Varım

Bunda Sonra Benim İçin Samsung S Serisi Yalan Note Serisi On Numara

Beni de ekleyin !

bende yeni edindim benide ekleyin.... yalnız telefon donma ve kitlenme yapıp siyah ekran da kalıyor pilini çıkarıp resetlemeden düzelmiyor ... bunun bi çözümünü bilen varmı ????

Benide ekleyin black gt n7100 v 4.1.2

Odinle 4.1.2 versiyon en son cikan romu yukleyin

kardeş benide yazarmısın gri note 2 :D

Hoşgeldiniz sayın üyelerimiz :) Sayın modlarım konu ile ilgilene bilir misiniz? Saygılar...

@android3

Hareket halindeyken mükemmel izleme deneyimi

GT-N7100RWDTUR-69-0.jpg
GALAXY Note II’nin 5,5HD Super AMOLED ekranı daha iyi netlik ve 16:9 ekran oranı sunarak tüm izleme deneyimini mükemmel hale getirir. GALAXY Note II’nin yenilikçi tasarımına elinize tam oturması için ince gövde korunurken daha büyük ekran ilave edilmiştir.

Note 2 sahibi olmak demek kafayı öne uzatıp telefona gömülmemek demek :D

[h=2]Üstün kaliteli, güçlü performans[/h]
GT-N7100RWDTUR-52-0.jpg
1,6 GHz dört çekirdekli işlemci ve 3 100 mAh pil ile yaratıcılığınızı ortaya koyarken tüm dikkatinizi işinize verebilirsiniz.

Şuana kadar bir programdan hata ve olumsuz bir uyarı almadım canavar canavar...

Play store giriyorum uygulama indirecem yorumlara bakıyorum... Herkes küfür kıyamet yok şöyle yok böyle... Tabi ilk başlarda indirmezdim sonradan indirdim ve hiç bir sorun yaşamadım ve sonra öğrendim ki bunu diyenlerin çoğu donanımı düşük telefon sahibi :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonda arama ayarlarında video görüşme ayarı çıkmıyor note 2 var arkadaşımda onda çıkıyor benim telefonda görünmüyor

KR4L

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beni de yaz kardeşim gri rengini kullanıyorum :)

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
arkadaşlar bugün note 2 aldım karttaki noları göremiyorum

Rehbere girin. Alttaki sol dokunmatik tuşa basıp görüntülenecek kişilere basın gerisini halledersiniz. Hayırlı olsun ayrıca.

Yardımlaşma budur kulüpler bunun için güzeldir...

Ekleme biraz geç oluyor sanırım.

Evet ben ara vermiştim forumlara eğitimden dolayı :) Sağolsun modlarımız da ilgilenmemiş :D

Bende Varım

Bunda Sonra Benim İçin Samsung S Serisi Yalan Note Serisi On Numara

Bide herkes anlasa :D

bende yeni edindim benide ekleyin.... yalnız telefon donma ve kitlenme yapıp siyah ekran da kalıyor pilini çıkarıp resetlemeden düzelmiyor ... bunun bi çözümünü bilen varmı ????

Bende bir kere yaşadım ama sebebini biliyorum rami baya zorladım aç kapa yapmak zorunda kaldım... Tamamen ramle ilgili bence :)

Neden sitedeki Sosyal Gruplar sekmesinde bizim gurubumuz yok :cursing:

İyi bir noktaya barnak basmışsın :) Hep beraber soralım ? NEDEN??

Uzun zamandır ekleme yapılmıyor.

Üstte belirttim :)

Hem candır hem canandır.

Kankadır kanka :D

:D Çeldum da haburayayım :D

bir sorum olacak note 2 kullanıyorum şirket mailini kurdum telefona ancak ofisteki bilgisayardan mailleri alınca telefondaki mailler siliniyor. Bunu önlemenin bir yolu var mıdır?

Mail sistemi ile ilgili... Aldığınız mail bir kere yüklendi mi başka yere yüklenmez... Yani hem Pc hem telefona gelmez... aynı anda iki pc de gelmez :) Telefon sorunu değildir...

Uzun yıllar (10 seneden fazla) akıllı telefon kullandıktan sonra sonunda 2 gün önce note 2 aldım. Artık buralardayım. Bu arada Note 2 şarj süresi kullanım kolaylığı ve işlevselliği ile hakikaten güzel telefon. Tabi ki halefi Note 3 çok daha iyidir. Sanırım 6-12 ay içinde Note 3'teki bazı uygulamaların Note 2'ye geleceği kesindir diye düşünmekteyim.

Kasım sonu gibi 4.3 bekliyoruz... Tavsiyem denemeleri yüklememeniz ve biraz sabırlı olmanız :)