ycl.mrt.zkn
Asistan
Hayirli olsun arkadaslar samsung yine bizi ertelemis 10 agustosa
Galaxy A7 2017 | SM-A720F | Güncellemeleri | Guncelmiyiz.com
Galaxy A7 2017 | SM-A720F | Güncellemeleri | Guncelmiyiz.com
Bir ekran görüntüsü atsan kardeşim bide neye göre geliyor açıklanan tarihten önce gelmesi güvenli miArkadaşlar müjde güncelleme geldi! Bende a3 2017 var şu an güncellemeyi indiriyorum
Doğrudur kardeşim hayırlı olsunİnternette verilen tarihten önce gelmesine bende şaşırdım. Ama güncelleme geldi yani. İşte buda resimleri
Malesef ya onu da daha onceden cok yaptim duzelmedi.Sistemden kaynakli veya yukledigin oyun veya uygulama pili cabuk tuketiyor olabilir ayarlardan cihaz bakimi yap bakim duzelecekmi
Bendede olmuştu teknik servise götürmekten başka bir çaren yok çok hızlı pil bitiyor de onlar halledelerlerA7 2017 kullanıyorum android os cok pil harcamaya basladi formattim yine duzelmedi nasil duzeltebilirim acaba yardimci olursaniz sevinirim.
A5 e geldi ya sürekli kontrol et seri numarasına göre geldigi için güncellemeler daha senin kinin sırasına gelmemiştirBir A5 kaldı herhalde güncelleme gelmeyen
Önbelleklenen veriyi sil ekran modunu sinema amoled yap bana samsung mühendisinin yazdığı bu idi aynen yaptım düzeldiBendede olmuştu teknik servise götürmekten başka bir çaren yok çok hızlı pil bitiyor de onlar halledelerler
Youtube için tarayıcıdan girersen oluyor hatta nougatta bile oluyorİlk saatler pil çabuk bitebilir sıkıntı yapmayın 2 güne düzeliyor klavye değişmiş güzel olmuş sistem hızlı akıyor resmen kasma yok arayüz biraz değişmiş fazla fark yok always on display saat temaları değişti kilit ekranına resimli saat yapabilme özelliği gelmiş resim içinde resim özelliği var fakat bir türlü beceremedim youtube izlerken
Yok normalde silinmez bende bugün güncelleme yaparken dedi ama ben normal güncelledim yedeklemedim yinede size kalmışMerhabalar ben size bir şey sormak istiyorum bugün telefonuma bir yazılım güncellemesi geldi ve ben bunu yüklemek istiyorum ama bilgilerinizi yedekleyin diyo yazılım güncellerken bilgilerimiz siliniyormu acaba?