- Reaksiyon puanı
- 3,629
Rica ederim. Benim söylediğim yöntem ile çözdünüz yoksa başka bir yöntem ile mi? Başka bir yöntem ise çözümü belirtirmisiniz.Teşekkür ederim sorunum çözüldü
Rica ederim. Benim söylediğim yöntem ile çözdünüz yoksa başka bir yöntem ile mi? Başka bir yöntem ise çözümü belirtirmisiniz.Teşekkür ederim sorunum çözüldü
2018 başında yazıyordu bir haber sistesinde ama emin diğilimNe zaman andorid 8 alıyoruz artık gelse
A3 2017
Aynen 2018 ortalarında gelir bizeDaha yeni 7 bismillah ) yaza dogru gelir anca once amiral gemilerine gelir sonra bize gelir benimkide a7 2017 biraz surer gibime geliyor
Bana gelmedi belki yukardaki yazdığım güncellemeyi yeni indirmiş olabilirsinAz önce bir güncelleme geldi ne guncellemesiydi anlamadım arkadaşlar sizede geldimi?
Otmatik kendisi odak yapıyor bide filtreler filan gelmiş köpek panda filanNe farklılık oluştu ön kamera duzeldimi acaba..
Duzeldi aynen kendi kendine odakliyor yuzu gorunce arka plan flulasiyorNe farklılık oluştu ön kamera duzeldimi acaba..
Ayni sekilde bende de var normal kam3ra olmasi gereken gibi geliyor banaArkadaşlar merhaba.A7 ön kamera sorunu giderilme konusunda bilgi sahibi olan var mı..
---- Mesajlar birleştirildi ----
A7 ön kamera sorun hala giderilmiş değil ..ne yapcaz...
Sorunu çozen arkadas varsa yazar mı lutfen
..
Az önce bi sitede okudum yorumcunun iri ön kamera acarker cekip basma simgesinin uzerinde opsiyonu tiklayarak sadece kisiyi almasi ve etrafi flu gostermesi yazmis denedim dogrudur ..birdaha tiklandiginda ise flu olarak degil arka nesneleri net gosterdigini fark ettim..yinede sizlerde deneyin
..a7ler
Aynen bende bekliyorum hâlâ. İnşallah gelir. Güncelmiyiz sitesinde tarih hâlâ ertelenmedi. Akşama belki gelirGuncelmiyiz.com sitesine gore bugun yani 22 haziran 2018 tarihinde oreo a7 17 a3 17 ve a5 17 ler icin yayinlanacak gosteriyor tahmini sizce yayinlanir mi ertelenirmi su saate kadar daha yayinlanmadi
6 temmuz da gelecek kardesim guncelmiyiz.com dan takip edebilirsinA5 2017 ye ne zaman oreo gelecek bilen biri varmı