inşallah gelicek a3 ve a7 den önce gelicek şanslıyız ama bakalım saat kaç gibi gelicekA5 in bugün nougat alması bekleniyor. Hadi inşallah
O kadar sürmez. En fazla 1ay sonra gelir bencehayla gelmedi yaw sanırım 3-5 ay daha ertelenecek
XdaMrb a5 2017 rom kurmak istiyorum hangi siteyi incelemem lazım
Türkçe olan site yokmu acaba
SammobileMrb a5 2017 rom kurmak istiyorum hangi siteyi incelemem lazım
Abimde s7 var. Nougat gelince şarj durumu daha da iyiye gitmiş. Yani cihazdan cihaza fark gösteriyor. Bizim şansımıza bakalım ne olacak.. (A3 2017 kullanıyorum)İnşallah nougat gelince şarj tüketimi artmaz. Eşimde note 5 var nougattan sonra şarj tüketimi arttı cihazın. Endişeliyim o yüzden.
Şu an kuruyorum güncellemeyi bitince bakalımGüncelleme geldi arkadaşlar
Hayırlı olsun kardeşim mümkünse ekran görüntüsü atarmısın?geldi diye birisi yazmis ama benim telefona henuz gelmedi nedendir bilmiyorum.
ustteki arkadasa geldi bana gelmedi sanirsam gelecek, alttaki arkadas imei lere gore geldigini soyledi )Hayırlı olsun kardeşim mümkünse ekran görüntüsü atarmısın?
ustteki arkadasa geldi bana gelmedi sanirsam gelecek, alttaki arkadas imei lere gore geldigini soyledi )
Şu an kuruyorum güncellemeyi bitince bGüncelleme geldi arkadaşlar
Hayırlı olsun kardeşim mümkünse ekran görüntüsü atarmısın?
Kısa zamanda gelir umarım beklemekten sıkıldı milletçok seksi olmus gule gule kullan bizimki hálá gelmedi :-( :-(
Kardeşim güncellmeyi kendin yapmıyosun. Samsung sana gönderiyor.nasıl yaptında sana geldi kardeş ?