Performansı düşük telefonlarınBide yeni telefon aldım diye sevinirken pes strike of kings gibi oyunlarda 20 fps gibi rezalet sayılar gördüm donuyor
Bence gerek yokAcaba servise göndermem lazımmıdır şuan elimde 37.8 derece
O fiyata keşke başka telefon baksaydın ama almışsın artık keyfine bakKeşke s7 edge alsaymışım ailemi zora sokmak istemedim onlar daha iyisini almak istediler bu telefonda pek ucuz değil 2160tl olmas lazm
--- Gönderi Güncellendi ---
Elim yanıyor 38.8 derece oldu güncellemeden sonra daha çok ısınmaya başladı telefon
40'ın üstüne çıkınca servise gönderinAcaba servise göndermem lazımmıdır şuan elimde 37.8 derece
Note 4 ama a3 firmware si kullaniyorumBenimki batarya sıcaklığı ve o telefonun modeli ne acaba
39 derece normal sadece reset arip yollarlarBen garantiye yollamalıyım en iyisi 39 derece pek iyi gelmiyo
Degistirmezler samsungun servisinden bahsediyoruzBen batarya degistirirler diye umuyodum
S8 plus sanırım.Benimki batarya sıcaklığı ve o telefonun modeli ne acaba
Reset atmak kolay ancak 4 parcali atarsan fayda gorursun.Ben evde reset atabilirmiyim 20 gunluk bisey olurmu
Note4[emoji23] [emoji23] [emoji23]S8 plus sanırım.
Onda bisey olmaz ama fayda gormek icin 4 parcali sartNe olabilir ki ben genelde fabrika ayarlarina dondur diyodum ayarlardan
nasıl yaptınız hocam? s8 launcher gibi duruyor. çok şık telefonNote 4 ama a3 firmware si kullaniyorum
Cunki s8 yazilimi ile ayni yazilimi kullaniyorum.nasıl yaptınız hocam? s8 launcher gibi duruyor. çok şık telefon
Kısmen benim verdiğim cevap doğruymuş övünme zamanıCunki s8 yazilimi ile ayni yazilimi kullaniyorum.
Zor deyil How to Port Samsung Rom to other Samsung devices (Updated as of 4/19/2017)Kısmen benim verdiğim cevap doğruymuş övünme zamanı
--- Gönderi Güncellendi ---
nasıl yaptınız bu arada.
Hata yaparsaniz cikarYa 4 parcali olani evde atsam sakatlik cikarmi
Zormuş Launcher kullanırım daha iyi. ama sarj menüsü falan da değisiyor mu